Merhabalar, hayırlı günler
Ne güzel bir çok kişi apa seviyelerini uyguluyor sizleri sizler kadar heyecanla takip ediyorum, yaşadıklarınızı paylaşırsanız bizlerde nasipleniriz. Azmini bol olsun, kolaylıklar dilerim
Bulamiyorum geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. Geçenlerde benim düdüklü de garip ses çıkartınca hemen altını kapattım. Allah korusun korkuyorum öyle şeylerden.
devam ettirirsin nisancım. olumsuz düşünme. öyle düşününce yarıda kalıyor. hem niye devam ettiremeyesin? Allah büyük.günaydın hanımlar
Ben de başladım bakalım nasıl sonuclanicak. 3-4 seviye yapıcam ama sonra devam ettirir miyim ettirmez miyim zaman gostericek
bekle kuzum. zafer bizimAcıktım herkes yaptı kahvaltıyı ben bekliyorum
Merhabalar, hayırlı günler❤
Ne güzel bir çok kişi apa seviyelerini uyguluyor sizleri sizler kadar heyecanla takip ediyorum, yaşadıklarınızı paylaşırsanız bizlerde nasipleniriz. Azmini bol olsun, kolaylıklar dilerim
Bulamiyorum geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. Geçenlerde benim düdüklü de garip ses çıkartınca hemen altını kapattım. Allah korusun korkuyorum öyle şeylerden.
Ketojenik diyet yapıyorum arada bozuyorum, ilk zamanlar kilo verdim şu an veremiyorum takıldım. Haftasonu kaçamaklı oldu pazartesi tekrar başlamak niyetim, yap boz gibi benimkisi, spor da hiç yok,ben de durumlar böyle iştedevam ettirirsin nisancım. olumsuz düşünme. öyle düşününce yarıda kalıyor. hem niye devam ettiremeyesin? Allah büyük.
bekle kuzum. zafer bizimen fazla 1 haftada alışırsın. sende insülin direnci olduğu için söylüyorum. bende hafif açlık geçişleri oldu. o kadar. sen de az daha fazla olabilir ama düzene girecek. daha çabuk alışmak için akşam bulguru fazla tüketme. tabağa az al
hergafcım sen neler yapıyorsun? beslenme spor nasıl gidiyor?
İki kere başlayıp yapamayınca bir başaramama duygusu gelişti bu diyete karşı, belki tanıdık çok kişinin başardığını görürsem ben de ileride yapabilirimAblacım gel takıl sende bize eşlik et 40 gün gerisi ramazan zaten
sağol cnmGeçmiş olsun hasibe çok kötü olmuş
sağol cnmSelamun aleykum nasilsiniz guzeller masallah cok guzel ilerliyorsunuz insallah sonunuda göreceksiniz
Hasibecim cok gecmis olsun canim rabbim esirgemis
sağol cnmMerhabalar, hayırlı günler❤
İki kere başlayıp yapamayınca bir başaramama duygusu gelişti bu diyete karşı, belki tanıdık çok kişinin başardığını görürsem ben de ileride yapabilirim
Selam cnm bebis nasil op kokla benim icin onuselam +90nin fıstık hatunları.. seviyelere niyetlenmişsiniz,cok Sevindim..hepiniz yaza 90 60 90 olursunuz insallah
bende kilo ibresi artışta,midemde koşan filler var resmen..ama asla vazgeçmek yok bende 1 nisanı milad seçtim kendime,hadi bakalim öpüyorum hepinizi
Olacağına bak yurdumdan insan manzaralarıKayseri de umreden gelen bir teyzeyi tembihlemişler. Evden çıkmayacaksın diye. Ara sıra arayıp sağlık müdürlüğünden kontrol ediyorlarmış. Teyze " yok yavrum çıkmadık, zaten şimdi mevlut okutuyoruz, evdeyiz " demiş.
Çok şükür iyiydik dune kadar,öksürüyor birazcık.. annesel yöntemlerle halletmeye çalışıyorum,hastaneye gitmemek için..Selam cnm bebis nasil op kokla benim icin onu
Gecmis olsun cnm olabildigince uzak durmaya calisin hastanelerden. Acil bir durum olmadikca gitmeyinÇok şükür iyiydik dune kadar,öksürüyor birazcık.. annesel yöntemlerle halletmeye çalışıyorum,hastaneye gitmemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?