Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacım gel takıl sende bize eşlik et 40 gün gerisi ramazan zaten

günaydın hanımlar

Ben de başladım bakalım nasıl sonuclanicak. 3-4 seviye yapıcam ama sonra devam ettirir miyim ettirmez miyim zaman gostericek
devam ettirirsin nisancım. olumsuz düşünme. öyle düşününce yarıda kalıyor. hem niye devam ettiremeyesin? Allah büyük.
Acıktım herkes yaptı kahvaltıyı ben bekliyorum
bekle kuzum. zafer bizim en fazla 1 haftada alışırsın. sende insülin direnci olduğu için söylüyorum. bende hafif açlık geçişleri oldu. o kadar. sen de az daha fazla olabilir ama düzene girecek. daha çabuk alışmak için akşam bulguru fazla tüketme. tabağa az al

hergafcım sen neler yapıyorsun? beslenme spor nasıl gidiyor?

Ketojenik diyet yapıyorum arada bozuyorum, ilk zamanlar kilo verdim şu an veremiyorum takıldım. Haftasonu kaçamaklı oldu pazartesi tekrar başlamak niyetim, yap boz gibi benimkisi, spor da hiç yok,ben de durumlar böyle işte

Geçmiş olsun hasibe çok kötü olmuş
sağol cnm
Selamun aleykum nasilsiniz guzeller masallah cok guzel ilerliyorsunuz insallah sonunuda göreceksiniz
Hasibecim cok gecmis olsun canim rabbim esirgemis
sağol cnm
sağol cnm

İki kere başlayıp yapamayınca bir başaramama duygusu gelişti bu diyete karşı, belki tanıdık çok kişinin başardığını görürsem ben de ileride yapabilirim

bence grubu kaçırma. motivasyonun daha yüksek olur. bu akşam niyet et ve yarın başla. lütfen bunu düşün. ben de daha önce başladım yarım bıraktım. şimdi Allahın izniyle sonuna kadar yapacağım
haydi gel takıl bize

öğlen 12.30
1 yumurtadan biberli mantarlı peynirli acılı omlet
5 küçük yeşil zeytin
16 adet çiğ fındık
1 avuç tere roka maydanoz

ara
1 kupa filtre kahve
1 kupa yeşil çay

akşam 19.15
1 küçük parça tavuk
zeytinyağ eklenmiş 4 yk haşlanmış siyez bulguru
zeytinyağlı enginar bakla yemeği
3 yk sarmısaklı yoğurt
1 avuç tere roka maydanoz

akşam 1 kupa adaçayı içerim.

yatana kadar 1,75 lt su

Kayseri de umreden gelen bir teyzeyi tembihlemişler. Evden çıkmayacaksın diye. Ara sıra arayıp sağlık müdürlüğünden kontrol ediyorlarmış. Teyze " yok yavrum çıkmadık, zaten şimdi mevlut okutuyoruz, evdeyiz " demiş.

Selam cnm bebis nasil op kokla benim icin onu

15.03.2020

10.30 filtre kahve
13.00 dunden kalan fellah koftesi ve pirasali yumurta
15.30 cay
18.15 mercimek koftesi marul doymadim gibime geldi birazda ceviz findik ve tahin yedim

22.30 filtre kahve

Su yazmadim simdiye kadar ama minimum 2 lt bitiyor. Spor da daha baslayamadim

Son düzenleme:
Bende bir menü bildireyim
Dünkü menü
Saat 10 da bir kahve
Sabah
11.30 da kahvalti
2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, 3 ceviz , kaymak

Ara kahve yeşil çay

Akşam 18.00
Istavrit balık, yesil salata

Ara kahve yeşil çay

Çok şükür iyiydik dune kadar,öksürüyor birazcık.. annesel yöntemlerle halletmeye çalışıyorum,hastaneye gitmemek için..
Gecmis olsun cnm olabildigince uzak durmaya calisin hastanelerden. Acil bir durum olmadikca gitmeyin

Bugünkü menüm

Sabah kahve

Öğlen 11.30 da kahvalti
2 haşlanmış yumurta, zeytin, salatalık, peynir, domates , kaymak , 3 ceviz , fındık, badem karışık 15 adet kadar

Akşam 18.00
Bir tabaga yakin kuru fasulye, 1 kase yoğurt, 1 tabağa yakin kıymalı ıspanak, 2 kaşık patlıcan biber közlemesi

Ara kahve yeşil çay su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…