Geçmiş olsunÇok şükür iyiydik dune kadar,öksürüyor birazcık.. annesel yöntemlerle halletmeye çalışıyorum,hastaneye gitmemek için..
Bugünkü menüm
Sabah kahve
Öğlen 11.30 da kahvalti
2 haşlanmış yumurta, zeytin, salatalık, peynir, domates , kaymak , 3 ceviz , fındık, badem karışık 15 adet kadar
Akşam 18.00
Bir tabaga yakin kuru fasulye, 1 kase yoğurt, 1 tabağa yakin kıymalı ıspanak, 2 kaşık patlıcan biber közlemesi
Ara kahve yeşil çay su
Cok sukur ablacim 127 ile bitirdim seviyeleri ama suan kilo aldim 131 im kizlarla benfe tekrar niyet ettim ama ben uzun versiyonunu yapmiycam seviye karatay ortaya karisik viseyler olucak yaniAleyküm selam, nasılsın, kaç kilo oldun merak ediyorum, seviyeleri yapıyormuşsun
3 gunluk tutarim diyordun ramazana kadar ne yapcaksinCok sukur ablacim 127 ile bitirdim seviyeleri ama suan kilo aldim 131 im kizlarla benfe tekrar niyet ettim ama ben uzun versiyonunu yapmiycam seviye karatay ortaya karisik viseyler olucak yani
Tutamadim hasibe cok zorladi p arada hastaydim ve hic veremiyorum 3 gunluklerde arrik bakalim biraz durup denerim belkiGunaydin kizlar
3 gunluk tutarim diyordun ramazana kadar ne yapcaksin
Sıkı bir programdan ciktin cnm yorma kendini ama lutfen benim yaptigim hataya dusme dikkat et kendineTutamadim hasibe cok zorladi p arada hastaydim ve hic veremiyorum 3 gunluklerde arrik bakalim biraz durup denerim belki
Benim cuma 82.2
Bugün 80.5
Az gitti niyeyse. Ödem olduğumu düşünüyordum
Gerçi bugün çok gergin ellerim
Allah yardimcin olsun cnm ❤Merhaba kızlar iyi haftalar. Güzel hemen sonuçlar gelmiş. Ben bugün 36 saatlik oruçtayım yarına kadar yemek yok
Az degil cnm gayet guzel benceBenim cuma 82.2
Bugün 80.5
Pazartesi kontrol tartisi
Cuma: 85.8
Pazartesi: 82.9
Fark: -2.9
Odemler gitti ondan boyle oldu
Geçen cuma 106.7
Pazartesi 104.8
Fark-1.9
Dediğim gibi çöp misali yedim ☺
Benim cuma 82.2
Bugün 80.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?