Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de çok merak ettim niyeeee...bilmiyorumkismile

beyefendinin boyu posu yerinde.yanına yakıştıramıyor sanırım.ama evlenmemiz de lazım.özel bi durumdan dolayı.tekmeyi basmasını bilirdim ama yapamıyorum maalesef

bir de şöyle bir durum var.ben çağrı merkezinde çalışıyorum ve vardiyalı.hem akşama kadar oturuyorum.hem iş saatlerşm sürekli değişiyor.benim için daha zor olacak.yürüyüş zor.hareket etmek zor benim için doğrusu.ne yapacagım bilmiyorum.

mesela bazen akşamcı oluyorum.mesela bnugün.yemek saatim 8 de.akşam.nasıl yemek yiyeceğim.yemezsem de acıkırım.acaba akşam 8 de çorba yogurt bi parça et falan zararlı olur mu.eve gelince de spor yaparım uyurum.

beyefendinin boyu posu yerinde.yanına yakıştıramıyor sanırım.ama evlenmemiz de lazım.özel bi durumdan dolayı.tekmeyi basmasını bilirdim ama yapamıyorum maalesef
tanıştığınızdada bu kiloda değilmiydin ..ne olduki şimdi özelinizde varsa .. bunlar hep böyle yaa .. allah yardımcın olsun evlensenizde kilo verip kilo alırsan yine başına tokmak olur yanlış anlama keşke daha iyi düşünüp kara verseydin kilo vermen herşeyden önce kendin için olmalı ama mecbur şart koşulmak çok çirkin .. azmedersen yaparsaın inş.oda konuştuğuyla kalır...
demek bize alo diyen sensiiin a.s
okadar yersen bir şey olmaz öğlenle dengelersin....

tanıştıogımızda da o kiloıdaydım.ama o bu kadar ciddiye gideceğini düşünmüyomuş.ben sonradan anladım bunları tabi.ama bazı şeyler oldu ki evlenmemiz gerekiyor.mecburen bu durumda kilo vermemi istedi.aman hep aynılar.çaresiz kaldım.ama vesile olur bu da.ne yapalım.
evet o benim.alo diyen. sevimli operatör.haha.
sabah 1 dilim kepekli ekmek yedim.domates salatalık peynir zeytin yumurta.
öğlen 3 diyet bisküvi yicem yeşilçayla.akşam da yemekte ne varsa ona göre az az yicem.napayım.

öğlen az olur sebze salata falan olmalı akşamı fazla kaçırma .. mecbur olduğunu anladık canım ..:1rolleyes::1rolleyes: ..

bursa 16 rumuzlu eminemiz çocukları sebebiyle interneti kapattırdığını bundan sonra topiğe giremiyeceğini söyledi hepinize sonsuz sevgi ve selamlarını iletti..............................güle güle canım emoşum yolun açık olsuuuuunsenağlama :a015: .............................seni hiç unutmuyacağız................................:teselli: olumunekankayizsmile

Derincim nasılsın,keyfin yerindemi..
yarın senin gevrek günün diimi..a.s

iyiyim canım sen nasılsın toparlanabildinmi. vallahi ben koşturmaktan akşam oldumu kayıyorum yinede bu kiloda olduğuma şaşırıyorum inanki . kvleri bekliyorum şu an gelmek üzereler hem seviniyorum geldiklerine arasırada olsa naz a bakıyor ben rahatlıyorum bir bakımada üzülüyorum çoğu zaman anlaşamıyoruz ve diyet yapmakta güçlük çekiyorum yani çok karışık bir haldeyim bugün . ama yapacak birşey yok sabır sabır.....

evet yarın güzel bir kahvaltı beni bekliyor yani herzamanki gibi aslında peynir dom salt zeytin ama çıtır gevreğim var yarın :lepi: ne olursa olsun haftada birgün onu yiyorum çok sevdiğim için aslında yememem lazımklava:

bravo kızlar bu hafta süperiz

hoşgeldin canım

teşekkürler canım. kendine haksızlık etme. çok güzwel kilo vermişsin. devam da edebilirsin.

sen de hoşgeldin canım.

bugünkü faaliyet raporum
sabah
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 tk reçel
1 çk nutella
1 minik puaça
salata

ara
3 kayısı
2 grissini

öğlen
1 dl ekmek
2 kk peynir
karpuz

ara
1 kase yoğurt
5 etiform

akşam
patlıcan musakka
1 dl ekmek
1 çb yoğurt
salata

ara
3 meyve

bug,n koşu bandında yarım saat yürüdüm, yarım saat koştum

kızlar aranızda destek ürün kullanan var mı zayıflama hapı değilde bitkisel destekler varya onlardan ben araştırıyorum bir kaçı bana olumlu göründü işe yarar gibi ama ne olsa biraz çekiniyorum

oy oyy oyyy arkadaşlar ben kilo bildirimi yaptım çıktım şimdi gördüm 1. olmuşum sanırım citolum geçen haftakini bir önceki haftayla karıştırmış ben bu hafta 200 gr verdim diğer hafta 110.7 bu hafta 110.5 hakk yememek gerek kilo verenleri tebrik ediyorum :ecrin_bebek:

Pregant,muazzam fark var...Fıstık olmuşsun resmen...

Bebişin yüzünü niye kapattın görseydik..

Bugün öğleden sonra eşim dudaklarının uyuştuğunu hissetmiş,hemen acile gitmişler..
Teşhis kısmi yüz felci başlangıcı..:çok üzgünüm:.
Olanlardan haberim yok benim,tesadüfen aradım hastanedeler..O anki ruh halimi düşünün artık..Kızım dersanede,oğlum uyuyor,nasıl çaresiz hissettim kendimi..:çok üzgünüm:

Allahtan hastanede işleri çok yolunda gitmişde eve geldide rahatladım..Çok şükür durumu iyi.doktor ilaçlar bittikten sonra KBB bölümüne yönlendirmiş..Orta kulak iltihabıda tetikler demiş..

Allah beterinden korusun böyle bir olay atlattık.ama mahfoldum merak ve üzüntüden...senağlama

Merhaba arkadadşlar, yeni katıldım aranıza, ben de 93 kıloyum malesef bırseyler yapıp vermeye calısıyorum 5gunde 5 kılo dıyetı var sıtede onu denıyorum sımdı, sonuclarını yazarım sıze 3. gun bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…