Hoşgeldin aramıza..Canım inan acil zayıflanılmıyor..Ne kadar sıksanda ayda ortalama 4-5 kilodan fazla verilmez heralde..birde şu var çok sıkı bir diyet yapılırsa sonrasında çok çabuk sıkılırsın ve daha fazla yeme ihtiyacı duyarsın,bende öyle oluyor kendimden örnek veriyorum..
Sana kolaylıklar diliyorum,yürüyüşte yaparsan daha iyi sonuç alırsın...
Erkek arkadaşın neden öyle bir şart koymuş..Evlilik ve zayıflamayla ilgili...fisfisfis
tanıştığınızdada bu kiloda değilmiydin ..ne olduki şimdi özelinizde varsa .. bunlar hep böyle yaa .. allah yardımcın olsun evlensenizde kilo verip kilo alırsan yine başına tokmak olur yanlış anlama keşke daha iyi düşünüp kara verseydin kilo vermen herşeyden önce kendin için olmalı ama mecbur şart koşulmak çok çirkin .. azmedersen yaparsaın inş.oda konuştuğuyla kalır...beyefendinin boyu posu yerinde.yanına yakıştıramıyor sanırım.ama evlenmemiz de lazım.özel bi durumdan dolayı.tekmeyi basmasını bilirdim ama yapamıyorum maalesef
demek bize alo diyen sensiiin a.sbir de şöyle bir durum var.ben çağrı merkezinde çalışıyorum ve vardiyalı.hem akşama kadar oturuyorum.hem iş saatlerşm sürekli değişiyor.benim için daha zor olacak.yürüyüş zor.hareket etmek zor benim için doğrusu.ne yapacagım bilmiyorum.
okadar yersen bir şey olmaz öğlenle dengelersin....mesela bazen akşamcı oluyorum.mesela bnugün.yemek saatim 8 de.akşam.nasıl yemek yiyeceğim.yemezsem de acıkırım.acaba akşam 8 de çorba yogurt bi parça et falan zararlı olur mu.eve gelince de spor yaparım uyurum.
tanıştıogımızda da o kiloıdaydım.ama o bu kadar ciddiye gideceğini düşünmüyomuş.ben sonradan anladım bunları tabi.ama bazı şeyler oldu ki evlenmemiz gerekiyor.mecburen bu durumda kilo vermemi istedi.aman hep aynılar.çaresiz kaldım.ama vesile olur bu da.ne yapalım.
evet o benim.alo diyen.sevimli operatör.haha.
sabah 1 dilim kepekli ekmek yedim.domates salatalık peynir zeytin yumurta.
öğlen 3 diyet bisküvi yicem yeşilçayla.akşam da yemekte ne varsa ona göre az az yicem.napayım.
sırnaşık şeysırnaşık şeyöğlen az olur sebze salata falan olmalı akşamı fazla kaçırma .. mecbur olduğunu anladık canım ..:1rolleyes::1rolleyes: ..
Derincim nasılsın,keyfin yerindemi..
yarın senin gevrek günün diimi..a.s
1.lerimiz :hooray:
halley................2.9
yasafat...............2.1
pregant...............2
2.lerimiz :teytey:
APPLEARZU............1.9
elifsevde............1.5
Yağmurgözlü..........1
Derin................1
3.lerimiz :lepi:
sutem.................0.8
seferan...............0.5
qusel.................0.4
buda nhaftanın nazarlıgı
Seçil00...............0.1
Merhaba arkadaslar. Grubunuza katilmak istiyorum.
Ben 25 yasinda 1 cocuk annesiyim.Oglum suan 18 aylik ve halen emziriyorum.( 2 Yasina kadar emzirmek istiyorum)
1 aydir yediklerime dikkat ediyorum. 100 kg ile basladim ve suan 94.7'yim.
Nasil basardim derseniz 6 ogun yedim ve herseyden yedim ama olculu.Bol su ictim ve haftada 3 yada 4 gun 1 saat yurudum.
Boyum 166 doktorlara gore olmam gereken kilo 57. fakat benim hedefim 60 ile 65 arasi.
Benim yapim kilomu gostermiyor.Herzaman 10 kilo az gosteririm.
saygilar.....
Çok güzel kilolar verilmiş.alkisalkisalkis
Halley,yasafat ve pregant tebrik ediyorum sizi..buyrunnnnnnnnnBanada el sürün yüz sürün,elleyin beni, bişey yapın...:roflol:
Özellikle Seçili yürekten tebrik ediyorum 100gr. gibi büyük bir rakamı vücudundan atarak,Seçilcim kelimelerin sönük kaldığı andayım...Mucuksss..:roflol: opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhabalar
ben aranıza yeni katılıyorum.120 kiloyum.acil zayıflamalıyım.çünkü çok sevdiğim erkek arkadaşım 70 kiloya düştüğüm anda benimle evlenecek.artı onunla evlenmek zorundayım.yani ne olursa olsun bu kilolar gitmeli.dün başladım.neler yapmalıyım bilmiyorum. dün biraz kaçamak yaptım.ama bugünden itibaren yapmayacagım.5 haziranda hedefim 116.mutlaka olmalı.ben de sizinle birlikte zayıflamayı seçtim.olacak mutlaka.biraz aceleci davranıyorum.ama er yada geç olacak.başka çarem yok.hemen bi kilo çizelgesi hazırlamalıyımsizlerle beraber zayıflayacagım.
kızlar aranızda destek ürün kullanan var mı zayıflama hapı değilde bitkisel destekler varya onlardan ben araştırıyorum bir kaçı bana olumlu göründü işe yarar gibi ama ne olsa biraz çekiniyorum
APPLEARZU .............103..............................101,1..............................1,9
bsbirkin....................95...............................?
Bonus.................. .90,5 .............................?
BEYZUS...................92...............................92
candy_candy.............105,4 .............................izinli
egedeniz03.................90,9............................90.3
qusel......................103,3 ...............................102,9..........................0.4
Derin......................116.4.................................115............................1
elifsevde....................114,5 ...........................113...............................1.5
halley......................113.4..............................110.5.............................2.9
Nur1835 ..................67 .................................?
pregant.....................78..................................76 ..............................2
sutem ......................106,5 ...........................105,7.................................0.8
seferan.....................140.................................139.5 .............................0.5
Seçil00.......................84,5................................84,4...........................0.1
tursari......................85.5 ...................................aynı
tebessum77.................87..............................
YENA........................89 ...............................90
yasafat ....................112.5..................................110.4.....................2.1
Yağmurgözlü................108............................107 .................................1
zeynep957 .................93.9..........................95.8
zalimi........................85............................izinli..............geri döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?