Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyide hepimiz yiyoruz herkes yiyor tabakları dolu yedim ama 3 kişilikte yemedim gerçekten.

Kaç gün oldu şurda çok yüklenecek ne yedim
Önceden yemedikte noldu durduk durduk ilk bulgur yediğimizde artı olduk.

Çok yıldım bu durumdan moralim bozuk yapacak bişey yok

tamam o zaman vücut tepkinle ilgilidir. hergün tartıya çıkma o zaman motivasyonun düşmesin. bak ben de iki gündür sabitim hatta biraz artı çıktım. o nedenle bugün tartıya çıkmadım. yarın bakacağım.
tartıyı kafaya takma yani. bu diyet değil şifa için de kendine. ben diyet olarak düşünmüyorum. o nedenle rahatım. kendimi başka şeylerle oyalıyorum. ik gündür akşam ben de bulgur pilavını 1 er küçük kase yedim. ama artık dikkat edeceğim.
sendeki direnç etkili olmuştur. takılma hiç. serbest bırak kendini. öyle devam et. geçmiş geçmiş de kaldı. unut o günleri. şimdi yeniden hepimiz elele yeni yola çıktık. umut yolculuğuna. niye moralini bozuyorsun hemen ilk haftadan kuzucum gemi yeni kalktı limandan...
Perşembe

12:30
3 yumurta tavada
Peynir, ceviz, salatalık,maydanoz

18:30
Küçük tabakta bezelye
Haşlanmış tavuk
2 kaşık yoğurt

Suyumu bilmiyorum sporumda yok
güzel olmuş. afiyet olsun.

Ben bu hafta abarttm yemek konusunu. Bu virüs geriyor bizi. Regli de yaklaştı Bi gerginlik de var. Bu hafta ekmeği abarttm ama geç saatte yemedim. Bir de elinden geldiğince yürüdüm ve bol su içtim. Bu haftaki hedefim 35 bin adımdı. Bakalm yarın ne kadar artı çıkacam

Seni oyarım haaaa ben kuru çay içiyorum burda hanım abartıyo

Başlıycaz birlikte dedik dimi niyet etmedin ondan böyle

Seni oyarım haaaa ben kuru çay içiyorum burda hanım abartıyo

Başlıycaz birlikte dedik dimi niyet etmedin ondan böyle
Aynen öyle niyet edince iyi gidiyordu. Ya bir de dün kızım çok ağladı. Susturmak için kucağına aldm sonra cam kenarına bir ayağımı koyup dizimn üzerine oturttum.camdan dışarıyı izlettim bikaç dk.onı indirince dikişlerime bir ağrı başladı. İçersen jilet atılmış gibi. Dün akşamdan beri sızlıyor. Ağrısı azaldı ama hala var. İnş bişey olmamştr.bir de adet de gecikti sanki.hadi hayırlısı

Oo süpriz mi var yoksa :)

Bozma moralini.ogunlerini erkene çekip dene bu hafta.hatta gel beraber bulguru yemeyek var misin

Öğlen soğanlı peynirli yumurta 5 zeytin 5 ceviz

Akşam keşkek ev yapımı domatesli sos zencefil zerdeçal limon pul biberli yoğurt karışımından 1 kaşık kalanı küçüğüm yedi

Su şimdilik 500 ml
Çocuklarla uyuyakalmışım hiçbişi yapamadım. Menü attım mı acaba ? Attıysam tekrar yayın görmezden gelin

5 kofte yemek icin yapmaya uğraşmam şahsen masallahin var cnm
baslangicta ilk hedef yasaklari yememek cnm
Gerisini normal doyuncaya kadar ye
Tartiya cok takilma illaki dusecektir
Zamanla metobolizma duzelip normal calismaya baslicak
Zaten pazartesi cok güzel eksin vardi

yapmadım. tarifini biliyorum ama hiç denemedim. denemek gerek aslında olabilir.
Son mesajlari dinlemedinizmi
Icerigi yasak olmasada ekmek turevi olmaz
Seviyenin ruhuna aykiri :))

Eyy ruhhh.... hissediyorum öyleyse varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…