Gunaydinnn
Saglikli huzurlu cumalar
Benimde dünden bugune tarti oynamamis, dünde ayniydi
Dün karbon da yemedim
Ama takilmadim, onemli olan 1 haftalik sonuc
O da beni tatmin etti :))
Gecen hafta 94
Bugun 91
Fark 3
Kızlar dünkü kilom daha düşüktü. Düzensiz uyumak etkili olmuş olabilir.
Geçen hafta 82.1
Bugün 79.7
Fark 2.4
Herkese günaydın. Diyete başlayalı 2 haftayı geçti . Bu hafta seviyeleri yaptım .kurallara da uydum ama tartiya pek yansımadi malesef . Pazartesiye göre atı durumdayım. Yılmak yok devam edicem yinede . Belki bulgur ve nakliyatları biraz daha azaltmak iyi gelecektir.
Evden çıkamasam da 4-5 kere 30 dakikalık eliptige de bindim hafta boyu . Neyse bende çok fark yok ama sonucu yazayım yinede.
Geçen hafta 95.8
Bugün 95.5
Fark :0.3
..bende de durum şöyle: salı akşamından bu yana tartı değişmedi. spor da olmasına rağmen artı bile oldum. takmıyorum ama. bana bu hafta yetecek kadarını verdim. gayet de mennunum
cuma 89.6
bugün 86.2
fark -3.4
Pazartesiye kadar düşer emin ol. Pes etme. 1. 5 da çok iyi.Kilo bildirimi
Geçen hafta 113,2
Bu hafta 111,7
Fark -1,5
Pazartesinden sonra hergün aynı rakamı gördüm gram düşmedi.
Acaba regl falanmı geliyo bilmiyorum 100 gr bile düşmemesi garip ve sinir edici
Kilom geçen hafta 84.4
Bugün 86.1
Önceki hafta verdiğimi bu hafta aldm. Halbuki az gayretle 83 görecektim.
Hayirli cumalarimiz olsun.
Gecen hafta 91
Bugün 88.8
Fark 2.2
Aslinda en son 88.5 tum, ödem var biraz
1hafta için hızlı bir yükseliş. Valla hergün tereyağlı yumurta yedimKilom geçen hafta 84.4
Bugün 86.1
Canm ben seviye yapmadım. Bir iki gün kek yedim ve 2 ince dilim kabak tatlısı. Onun dışında yemeklerin yanında fazla ekmek tükettim bir de 30 bin adım yürüdüm oba rağmen çok artı. Öyle her canmn çektiğini de yemedim yani. Regli de başladı belikş onun şişkinliği de vardır.1hafta için hızlı bir yükseliş. Valla hergün tereyağlı yumurta yedim
Her akşam ya bulgur ya yarma yedim. Bazı günler turşuda yedim.
Tahinli cevizde 2 gün dışında hep yedim. Yedim yani. Hareket günlük rutin. Çay kahve dışında belki 1–2 bardak su içtim bilmiyorum. Bazen o da yok. Sen bunlardan fazlamı yedin. Bunlardan yağlı mı yedin? Zor mu gidiyor?
İf yapsan o da güzel bende 500 gr gidiyordu dikkat edinceCanm ben seviye yapmadım. Bir iki gün kek yedim ve 2 ince dilim kabak tatlısı. Onun dışında yemeklerin yanında fazla ekmek tükettim bir de 30 bin adım yürüdüm oba rağmen çok artı. Öyle her canmn çektiğini de yemedim yani. Regli de başladı belikş onun şişkinliği de vardır.
Ben sıkıldım yaa.Bugün yarın reglmiş o yüzden inmedi bu tartı kaldı pazartesinde
Hissediyorum saat başı karnım biraz daha şişiyor
1,5 da hiç yoktan iyidir. bu hafta düşüşe geçer merak etme. tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta 113,2
Bu hafta 111,7
Fark -1,5
Pazartesinden sonra hergün aynı rakamı gördüm gram düşmedi.
Acaba regl falanmı geliyo bilmiyorum 100 gr bile düşmemesi garip ve sinir edici
toparlarsın. hemen plan yap canımKilom geçen hafta 84.4
Bugün 86.1
karbonhidrat çok etkiliyor. bu bir gerçek. gerçekten o kadar yağlı, çerezli, tek öğün bulgurlu yiyoruz yine de eksi geliyor. karbodan elini çek bu hafta tatlımCanm ben seviye yapmadım. Bir iki gün kek yedim ve 2 ince dilim kabak tatlısı. Onun dışında yemeklerin yanında fazla ekmek tükettim bir de 30 bin adım yürüdüm oba rağmen çok artı. Öyle her canmn çektiğini de yemedim yani. Regli de başladı belikş onun şişkinliği de vardır.
Afiyet olsun canim.ben de şimdi zahter çayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?