Aslında krep gibi yapsak dışarda ufak dürüm gibi hayat kurtarıcı olur
Yoksa ekmeği banarak yemiycez
Ton balıktaki mantık sonuçta
Maşallah hemde kocaman :)
HarikaGunaydinnn
Saglikli huzurlu cumalar
Benimde dünden bugune tarti oynamamis, dünde ayniydi
Dün karbon da yemedim
Ama takilmadim, onemli olan 1 haftalik sonuc
O da beni tatmin etti :))
Gecen hafta 94
Bugun 91
Fark 3
Ödem durumu nasıl.Herkese günaydın. Diyete başlayalı 2 haftayı geçti . Bu hafta seviyeleri yaptım .kurallara da uydum ama tartiya pek yansımadi malesef . Pazartesiye göre atı durumdayım. Yılmak yok devam edicem yinede . Belki bulgur ve nakliyatları biraz daha azaltmak iyi gelecektir.
Evden çıkamasam da 4-5 kere 30 dakikalık eliptige de bindim hafta boyu . Neyse bende çok fark yok ama sonucu yazayım yinede.
Geçen hafta 95.8
Bugün 95.5
Fark :0.3
Dün 30+45 dakika yaptım. Tursu yemedim yok.Ödem durumu nasıl.
Dün spor yaptın mı
Turşu türevi yedin mi?
Canım bu fakir marka mi.bendr de var da tag kas ölçme kısmını yaratamıyorum biliyor musun sen
Yok canım bendeki arzumCanım bu fakir marka mi.bendr de var da tag kas ölçme kısmını yaratamıyorum biliyor musun sen
sagol cnmHarika
yinede harikaaaKızlar dünkü kilom daha düşüktü. Düzensiz uyumak etkili olmuş olabilir.
Geçen hafta 82.1
Bugün 79.7
Fark 2.4
eksi olman güzel cnm her hafta fazla gidecek diye bisey yokHerkese günaydın. Diyete başlayalı 2 haftayı geçti . Bu hafta seviyeleri yaptım .kurallara da uydum ama tartiya pek yansımadi malesef . Pazartesiye göre atı durumdayım. Yılmak yok devam edicem yinede . Belki bulgur ve nakliyatları biraz daha azaltmak iyi gelecektir.
Evden çıkamasam da 4-5 kere 30 dakikalık eliptige de bindim hafta boyu . Neyse bende çok fark yok ama sonucu yazayım yinede.
Geçen hafta 95.8
Bugün 95.5
Geçen hafta fazla verdin ya cnm bu hafta sabit olmasi normalKilom aynı kızlar ben 87 ile bu programı bitireceğim gibi görünüyor:)
Herkese günaydın. Diyete başlayalı 2 haftayı geçti . Bu hafta seviyeleri yaptım .kurallara da uydum ama tartiya pek yansımadi malesef . Pazartesiye göre atı durumdayım. Yılmak yok devam edicem yinede . Belki bulgur ve nakliyatları biraz daha azaltmak iyi gelecektir.
Geçen hafta 95.8
Bugün 95.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?