❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤ |
vavvvv masallah fulyacim superrrr eksi..bende de durum şöyle: salı akşamından bu yana tartı değişmedi. spor da olmasına rağmen artı bile oldum. takmıyorum ama. bana bu hafta yetecek kadarını verdim. gayet de mennunum
cuma 89.6
bugün 86.2
fark -3.4
sinir olacak bisey yok tatlimKilo bildirimi
Geçen hafta 113,2
Bu hafta 111,7
Fark -1,5
Pazartesinden sonra hergün aynı rakamı gördüm gram düşmedi.
Acaba regl falanmı geliyo bilmiyorum 100 gr bile düşmemesi garip ve sinir edici
bengicim sen isteyince cok güzel kilo veriyosun ama istikrarli olman lazimKilom geçen hafta 84.4
Bugün 86.1
Önceki hafta verdiğimi bu hafta aldm. Halbuki az gayretle 83 görecektim.
Hayirli cumalarimiz olsun.
Gecen hafta 91
Bugün 88.8
Fark 2.2
Aslinda en son 88.5 tum, ödem var biraz
seninde 1 hafta icin cok guzel isilcim tebriklerSelam canlar nasılsınız, salı sabahı 86.0 idim iki gün bulgur yiyince hiç kilom inmedi bu sabah 86.5 çıktım
Geçen hafta 87.9
Bu hafta 86.5
Fark 1.4
az ama genede vücudum rahatladı 90 lardan uzaklaşınca bunada şükür
Tok karna en az 1 kilo farkeder cnm :))Hayırlı cumalar
Geçen hafta 88.8
Bu hafta 87.0
Tartı günü olduğunu unuttum yedim içtim. Yazdigimdan daha düşük olabilirdim aslında. Herkeşler çok güzel kilo vermiş tebrik ederim kizlar
sinir olacak bisey yok tatlim
1 hafta icin cok güzel sonuc daha ne olsunkeşke hep boyle gitse
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤ |
HATUNLAR | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | AYLIK FARK |
| 113,2 | 111,7 | -1,5 | |||||
E eboe | 102,6 | 101,2 | -1,4 | |||||
| 94 | 91 | -3,0 | |||||
@Gulbe seker | 106,7 | 103 | -3,7 | |||||
| 89,6 | 86,2 | -3,4 | |||||
| 82,1 | 79,7 | -2,4 | |||||
| 95,8 | 95,5 | -0,3 | |||||
| 87 | 87 | ||||||
| 87,9 | 86,5 | -1,4 | |||||
| 88,8 | 87 | -1,8 | |||||
| 91 | 88,8 | 2,2 |
Öff vallamı bakim bi
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ben bu seviyelere başladığımdan bu yana kahveden zevk almıyorum. sizde de oldu mu? A101 in bu kahvesinden de içtim geçen gün. şimdi de kahve makinemin kahvesini içiyorum. kahvem de her zamanki kahvem, starbucks kenya. benim favori kahvemdir ama hiç zevk almıyorum. ikisini de çok seviyorum ama canım istemiyor. sırf metabolizmamı hızlandırsın diye içiyorum valla. acaba neden böyle oldu ki?
Bende aksine :)) serbest olan zamanda durmadan cay kahve iciyomafiyet olsun canım
ben bu seviyelere başladığımdan bu yana kahveden zevk almıyorum. sizde de oldu mu? A101 in bu kahvesinden de içtim geçen gün. şimdi de kahve makinemin kahvesini içiyorum. kahvem de her zamanki kahvem, starbucks kenya. benim favori kahvemdir ama hiç zevk almıyorum. ikisini de çok seviyorum ama canım istemiyor. sırf metabolizmamı hızlandırsın diye içiyorum valla. acaba neden böyle oldu ki?
Bilmem ben seviyorum :) seni vavlatmak zorsa soğan neetsin
Ellerine sağlık canımBen çok beğendim vav diyorum :) iyice kızarana kadar soğanları sotelemek lazim
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?