Yanında bişey yemiyoruz ondan tabiki.
Ben daha ilk dün akşam çay içtim ve tadını aldım biraz. Her akşam dolduruyorum yarım kalıyo.
İçtiğim çaydan bişey anlamıyorum.
Buda zamanla geçecek.
Kahvenin yanında fıstıklı çikolata mı? 42 bedene düşübilmek mi diyorum kendime.
Kendime ve hepinize kocaman maşallah diyorum. Herkesib evde olup yediği bi zamanda türlü stresin çoluk çocuğun içinde biz diyet yapıyoruz
Bence mikemmeliz
Bende aksine :)) serbest olan zamanda durmadan cay kahve iciyom
Oruçtan cikmis gibi
Ne çay ne kahve kesmiyor. İsteğimde kalmadı.
Bugün çubuk kırakere bile içim gitti. Bu aralar böyleyim beynim aç
Bonus ellerine sağlık. Tekrardan kilo verenleri tebrik ediyorum. Yalnız ben listede yokum Bonus artı olduğum için mi yazmadan? Ya da unuttun mu??
Ne çay ne kahve kesmiyor. İsteğimde kalmadı.
Bugün çubuk kırakere bile içim gitti. Bu aralar böyleyim beynim aç
Yok canım göz ucuyla bakmadım kıymalı peynirli yediler bende sulu köftemi yedim. Hiç elimi uzatmadım. Sadece alışkanlık.kuzum sen niye böyle yapıyorsun? daha ilk haftadayızsürekli abur cubur düşünürsen canın ister. bugün benim gözümün önünde kocaman bir kase patlamış mısır yendi. ister misin dendi. yok dedim. o kadar yani. mis gibi canımın istediği herşeyi yiyorum Allaha şükürler olsun.
lütfen iradene sahip ol. bak ne güzel birlikte yapıyoruz seviyeleri. güzel de kilo verdin hem. zayıflamak istemiyor musun? bunu sor kendine. kendini motive edecek şeyler bul.
Bugün yine su içemedim. Çay 1 bardak başka sıvı alımım yok. Sporda yok.
Öğlen soğanlı menemen
Akşam 2 kase sulu köfte yarım kase yoğurt
Onuda sormuşlar çay yaninda olurmu diye..admin olmaz diye cevap yazmiş...sadece öğünle beraber oda çiğ olmaliymişÇekirdek hımm
Kafamda deli sorular
Çayla nasıl gidiyor acaba
Hayirli akşamlar arkadaşlar...bugün örnek menüsünde mesaj paylaşimi açik birakilmiş ve bayaği soru sorulmuş yine...bende bütün cevaplari gözden geçirdim..ve birkaç yeni bilgiler edindim..
Humus yasakmiş rondoda nohut geçirildiği için un grubuna giriyormuş...
Keten tohumu yasak değilmiş..
Bulyon yasak...
Çekirdek serbest ama kavrulmamiş olani...
Kirmizi pancar serbest ama çiğ olarak..
Kaymak serbest ..yerelmasi yasak
Sinemaki çay olarak tüketmek zararliymiş..
Bonus ellerine sağlık. Tekrardan kilo verenleri tebrik ediyorum. Yalnız ben listede yokum Bonus artı olduğum için mi yazmadan? Ya da unuttun mu??
Hayirli akşamlar arkadaşlar...bugün örnek menüsünde mesaj paylaşimi açik birakilmiş ve bayaği soru sorulmuş yine...bende bütün cevaplari gözden geçirdim..ve birkaç yeni bilgiler edindim..
Humus yasakmiş rondoda nohut geçirildiği için un grubuna giriyormuş...
Keten tohumu yasak değilmiş..
Bulyon yasak...
Çekirdek serbest ama kavrulmamiş olani...
Kirmizi pancar serbest ama çiğ olarak..
Kaymak serbest ..yerelmasi yasak
Sinemaki çay olarak tüketmek zararliymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?