Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

önce kocaman bir maşallah süphanallah diyorum hepimize

kahve olayına gelince; iyi de ben çay ve kahvenin yanında illa da birşey yememki olursa arada olur. genelde sade içerim. çayda ve bitki çaylarında sorun yok. ama nedense kahveyi zor içiyorum seviyelerin başından beri dediğim gibi keyif için değil sırf metabolizmam hızlansın diye içiyorum artık

Ne çay ne kahve kesmiyor. İsteğimde kalmadı.
Bugün çubuk kırakere bile içim gitti. Bu aralar böyleyim beynim aç

kuzum sen niye böyle yapıyorsun? daha ilk haftadayız sürekli abur cubur düşünürsen canın ister. bugün benim gözümün önünde kocaman bir kase patlamış mısır yendi. ister misin dendi. yok dedim. o kadar yani. mis gibi canımın istediği herşeyi yiyorum Allaha şükürler olsun.

lütfen iradene sahip ol. bak ne güzel birlikte yapıyoruz seviyeleri. güzel de kilo verdin hem. zayıflamak istemiyor musun? bunu sor kendine. kendini motive edecek şeyler bul.

Yok canım göz ucuyla bakmadım kıymalı peynirli yediler bende sulu köftemi yedim. Hiç elimi uzatmadım. Sadece alışkanlık.

Bugün yine su içemedim. Çay 1 bardak başka sıvı alımım yok. Sporda yok.
Öğlen soğanlı menemen
Akşam 2 kase sulu köfte yarım kase yoğurt

menün gayet güzel ama su içmezsen kilo veremezsin biliyorsun bunu. yatana kadar su içmeye bak hiç olmazsa.

sabah
1 bardak yeşilçay

öğlen 13.15
zeytinyağda 1 yumurtadan bol pırasalı çokça peynirli isotlu karabiberli omlet
5 adet çiğ fındık
3-4 yaprak marul

ara
1 bardak zahter çayı
1 bardak filtre kahve

akşam 19.10
2,5 köfte büyüklüğünde tire köfte (tereyağda domates ve biberle birlikte)
sarımsaklı yoğurtlu brokoli
zeytinyağlı pırasalı

şimdi 1 bardak yeşilçay içiyorum.
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri hızlı seriden 35 dk leslie yaptım.

Hayirli akşamlar arkadaşlar...bugün örnek menüsünde mesaj paylaşimi açik birakilmiş ve bayaği soru sorulmuş yine...bende bütün cevaplari gözden geçirdim..ve birkaç yeni bilgiler edindim..
Humus yasakmiş rondoda nohut geçirildiği için un grubuna giriyormuş...

Keten tohumu yasak değilmiş..

Bulyon yasak...

Çekirdek serbest ama kavrulmamiş olani...

Kirmizi pancar serbest ama çiğ olarak..

Kaymak serbest ..yerelmasi yasak

Sinemaki çay olarak tüketmek zararliymiş..

Bende bugün 2 öğün çimlenmiş yeşil mercimek salatasi yedim benimkiler beyenmeyince hepsi bana kaldi...beraber yeriz diye 2 çay bardaği ölçüsü yapmiştim..bayaği bayaği çok oldu..çimlendikce çimlendi koca 2 kaze salata çikti...artk öğhhh dedim ama yedim mecbur

canım humus istiyordu. şöyle marul, havuçla falan yemek isterdim. ama uygun olmayacağını düşünerek yapmadım. doğru diyor. ezildiği için glisemik indeksi yükseliyor.

Bonus ellerine sağlık. Tekrardan kilo verenleri tebrik ediyorum. Yalnız ben listede yokum Bonus artı olduğum için mi yazmadan? Ya da unuttun mu??

Yok kız niye yazmim telden hazır listeye ekledim kiloları yeni kişi ekleyemiyorum pc den açınca ekleriz.

Humusu anlıyorum da yer elması neden? Havuö serbestse o nasıl yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…