Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

applearzu tavsiyelerin için çoookkk teşekkür ediyorum. yeni yazabiliyorum buraya. ama hepsi çok değerli oldu benim için inşallah böyle dayanışma içinde kurtulacağız bu kilolardan:lepi:
yena sana büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah göstermesin bir dahabilmiyorumkismile

pregant, gerçekten müthişşş değişim. tebrikler:))) darısı bizim başımıza)

bu arada dayanamayıp tartıldığımı ve 2 kilo 600 gram zayıfladığımı belirtmekten mutlululuk duyarım :sm_cool: çokkkk mutluyum. Allah'ım inşallah Aralık'a kadar zerre şaşırmadan devam edebilirim. bana yazan, motive olmamı sağlayan, yanımda olan herkese sonsuzz teşekkürler. daha yüzün altını da beraber göreceğiz inşallah:)))

Son düzenleme:
yenacimcok gecmis olsun verdiginiz kar$i gelmis sükür babamda felc gecirdiydi bilirim o stresi üzüntüyü

pregant çok güzel kilo vermişsin tebrikler insan nasıl mutlu oluyor değilmi benimde bu sıra belli olmaya başladı eşimin hoşuna gidiyor bende mutlu oluyorum benim hatun çıtır oldu diyor bende ne çıtırı diyorum büyük boy simit

yenacım geçmiş olsun canım okadar zorki çaresiz kalmak öyle bir durumda tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun inşallah bir an önce iyileşir eşin

Pregant,muazzam fark var...Fıstık olmuşsun resmen...

Bebişin yüzünü niye kapattın görseydik..

yenacım çok teşekkürler. çok mutlu oldum. ya eşim resim koymamı istemiyordu ben de sansürledim :hulya:

ay çok geçmişolsun canım ya. yüzüne bişiy olmadı işallah dimi

hoşgeldin gelincik. umarım başarılı olur diyetin.

çok teşekkürler canım. ne güzelkilo vermişsin. umarım devamını da takır takır verirsin.

sağol canım. ay mutlu olmazmıyım. hayatım değişti. eğer 38 beden olursam başarı öykümü yazıcam.şu an 42yim. kendime güvenim geldi. çevremdekiler bile değişti. neler neler oldu anlatamam. inşallah bi gün yazıcam başarı öykümü.

bugün
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 tk reçel
1 çk şokella böyle yazınca ne kadar çok görünüyor dimi oysa doyurmuyo hiç
1 dl ekmek
salatalık
tomates

ara
1 kayısı, 7-8 kiraz

öğlen
4 kaşık makarna
biraz kaşar
karpuz

ara
5 etiform
1 kase yoğurt

akşam
patlıcan musakka
1 dl ekmek
yoğurt
salata

ara
3 meyve

slm foto koycam ama çok küçük bilgisayardaki gibi nasıl büyük koyucam bide resimleri alıntı yapmayın iki üç güne sileceğim

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım. ne güzelkilo vermişsin. umarım devamını da takır takır verirsin.

çok teşekkür ederim pregant. umarım daha da fazlasını veririm bir an önce. gerçi benim durumumda bu kadar hızlı kilo vermek normal belki ama umuda deli gibi ihtiyacım var. oldukça sıkı bir diyet uyguluyorum. her gün spor yapmak da ayaklarıma kara sular indirdi:) ama inşallah kurtulacağım bundan. kardeşime sözümü tutacağım yani mecburum:a015:

aslında çok çok sıkı bir diyet yapmasan daha iyi. az yersen daha az kilo verirsin canım. ne yediğini bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…