Pregant,muazzam fark var...Fıstık olmuşsun resmen...
Bebişin yüzünü niye kapattın görseydik..
Bugün öğleden sonra eşim dudaklarının uyuştuğunu hissetmiş,hemen acile gitmişler..
Teşhis kısmi yüz felci başlangıcı..:çok üzgünüm:.
Olanlardan haberim yok benim,tesadüfen aradım hastanedeler..O anki ruh halimi düşünün artık..Kızım dersanede,oğlum uyuyor,nasıl çaresiz hissettim kendimi..:çok üzgünüm:
Allahtan hastanede işleri çok yolunda gitmişde eve geldide rahatladım..Çok şükür durumu iyi.doktor ilaçlar bittikten sonra KBB bölümüne yönlendirmiş..Orta kulak iltihabıda tetikler demiş..
Allah beterinden korusun böyle bir olay atlattık.ama mahfoldum merak ve üzüntüden...senağlama
Merhaba arkadadşlar, yeni katıldım aranıza, ben de 93 kıloyum malesefbırseyler yapıp vermeye calısıyorum 5gunde 5 kılo dıyetı var sıtede onu denıyorum sımdı, sonuclarını yazarım sıze 3. gun bugun..
applearzu tavsiyelerin için çoookkk teşekkür ediyorum. yeni yazabiliyorum buraya. ama hepsi çok değerli oldu benim için inşallah böyle dayanışma içinde kurtulacağız bu kilolardan:lepi:
yena sana büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah göstermesin bir dahabilmiyorumkismile
pregant, gerçekten müthişşş değişim. tebrikler:))) darısı bizim başımıza)
bu arada dayanamayıp tartıldığımı ve 2 kilo 600 gram zayıfladığımı belirtmekten mutlululuk duyarım :sm_cool: çokkkk mutluyum. Allah'ım inşallah Aralık'a kadar zerre şaşırmadan devam edebilirim. bana yazan, motive olmamı sağlayan, yanımda olan herkese sonsuzz teşekkürler. daha yüzün altını da beraber göreceğiz inşallah:)))
pregant çok güzel kilo vermişsin tebrikler insan nasıl mutlu oluyor değilmi benimde bu sıra belli olmaya başladı eşimin hoşuna gidiyor bende mutlu oluyorum benim hatun çıtır oldu diyor bende ne çıtırı diyorum büyük boy simit
yenacım geçmiş olsun canım okadar zorki çaresiz kalmak öyle bir durumda tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun inşallah bir an önce iyileşir eşin
ay fark var gibi sanki ya şimdi farkettim
çok teşekkürler canım. ne güzelkilo vermişsin. umarım devamını da takır takır verirsin.
çok teeşekkür ederim pregant. umarım daha da fazlasını veririm bir an önce. gerçi benim durumumda bu kadar hızlı kilo vermek normal belki ama umuda deli gibi ihtiyacım var. oldukça sıkı bir diyet uyguluyorum. her gün spor yapmak da ayaklarıma kara sular indirdi:) ama inşallah kurtulacağım bundan. kardeşime sözümü tutacağım yani mecburum:a015:
ay fark var gibi sanki ya şimdi farkettim
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?