Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Humusu anlıyorum da yer elması neden? Havuö serbestse o nasıl yasak

yer elmasının da glisemik indeksi yüksek o nedenle.
havuç çiğ olarak arada yeniyor. şekerli bir sebze. ama pişince glisemik indeksi çok daha yükseliyor. onun da pişmişi yasak.

daha önce dedim ya bulgura izin veriyor ama onu da abartmamak lazım. çok yenirse onunda kan şekerini yükseltme oranı yükselir.

Bonusum aslinda yanlış bişey yapmadım kuzum ama ufak şeyler bir araya gelmiş olabilir. Dediğim gibi diyette ilk haftam değil benim. Oyuzden çok fazla kilo vermeyi beklemiyordum ama bu da az oldu .
Saatlere öğünlere uydum . Öyle çok fazla da tüketmedim. Ama hemen hemen her öğünde 1avuc kuruyemiş yedim. Şu içme kuralları beni zorladığı için su içmemde azaldı malesef . Biraz da ödem var sanirim. Hepsi bir araya gelince az gitti diye dusunuyorum. Yılmak yok kuzum gidecek kilolar .

Bugün öğlen 12.00 gibi
2haslanmis yumurta 6zeytin
Domates Salatalık 1kk peynir marul maydonoz
Akşam 16.30
Közlenmiş patlıcan salatası
3-köfte
Henüz spor yapamadım çocuklardan . Birazdan 30dakika eliptik bisiklete binerim.

Cuma

12:30
2 yumurta soğanlı
Domates biber maydanoz taze soğan zeytinyağlı salata
Peynir ceviz

17:00 kahve

18:40
2-3 kaşık tavuk çorbasının suyundan
1 tabak dolu tavuklu maş fasulyesi
Yoğurt yiycektim bişey için kalktım kaldı öyle

Su 1,5 litre

Bu hafta çok bulgur gelmeyelim lahana ve kabağa yuklenelim

Iyi geceler canlar gelmisken bir menü paylaşayım

Sabah 10.00 da şekersiz türk kahvesi

Kahvalti 11.30
Kıymalı yumurta iki tane, domates, salatalık, kaymak, 3 ceviz, 5 çiğ badem, 5 çiğ fındık, zeytin 5 tane, tatlı lor 1 yemek kaşığı,

Ara kahve yeşil çay

Akşam 17.30 18.00 arasi
1 tabak etli nohut , 1 kase kereviz yemeği, 1 kase yoğurt, ev yapımı sirkeli turşu

Ara kahve yeşil çay

Su 2 litreye yakın

Spor 30 dk kosu bandi, 10 dk eliptik

Sagolasin tatlim
Onceden pancara yasak denmisti sanki

Buraya kilo bildirimi yapicakmisin

Herkese günaydın. Cümleten Kandiliniz mübarek olsun. Seviyelerde1haftayi geride bıraktık . Çok güzel kilolar verildi hepinizi tebrik ediyorum. Ben bugün 1kilo eksik çıktım dünden . Her gün değişiyor kilom o yüzden tartıyı baz alamıyorum. Insallh bu hafta da kilolardan yana bolca hafifleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…