Biz de hiç çıkmıyoruz ama balkondan görüyorum çıkanları. En son geçen cuma okul çıkışı eve geldim ve hala çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Kızımı alıp sadece arabayla gezdirmeye bile korkuyrz. Bazıları hala ciddiyeti farkında değil.Virüsü kapsam da iyileşrm diyenler var. Sen iyileşeceğiin garanti değil ayrıca çok riskli birine bıkaştrsan bunun vebali ne olacak? Benim babam 75 yaşında. Abim havaalanda çalışıyor. Ablam kalp ameliyatı oldu ve bir kapakçık değişti. Dr normal grip için uyarr sakın olma kalbindeki hasar artar diye. Azck sıcakta nefes alamaz ablam. Kalbindeki kspakçığn sesi aynı odadaki herkes duyar. Şu anda en çok onun için endişeliyiz ailecekBir aydır pek dışarı çıkmamıştım hele son 15 gündür hiç bugün bir hava alalim diye arabayla tur attik baktım parklarda bütün yaşlılar oturmuş sohbet ediyor pes valla çok iyi oldu bu yasak inşallah dinlerler
fulya söylemiş almanya cnmCanım sen hangi ülkedeydin?
Allah yardimcilari olsun cnmAbimin eşi de ameliyathane hemşiresi. Sürekli hastanede. En riskli ortam sonuçta
Bizi unutmaGunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))
Yok unutmam :))Bizi unutma
Hadi kahvaltı da ne var söyleyin bakalım. Bugün yumurta yapasım yok. Hergünü farklı birşey yapıyorum gerçi. Sanırım sıkılarak az yedirecek bu adam
Kaşarlı yumurta yaptım ceviz zeytin afiyet olsun cümlemizeYok unutmam :))
Biz 2 saat öndeyiz, daha kahvalti saati gelmedi :)
Ben her gün yumurta yesemde bıkmam sadece haslanmis sevmiyorum
Mecbur cesitlendirip yiyecen cnm
Yumurta olmadan ben doymam şahsen
Ben kahvaltida ciğer kavurma, kofte falanda severim
Seversen öyle biseyler yap
Gunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))
Ben ne yersem yiyeyim gece acikiyorum cnmcanım dün akşam protein azdı. ben de çok acıktım. hamurişleri geçti gözümün önünden. özellikle de spagetti. gece de daha da geç yattım. tabi tırmaladı iyice. bol bol su içtim. akşam yemeğinden sonra yeşilçay ve gece zahter çayı içtim. oyaladım kendimi. dedim kuraldan bir kere çıkarsan şımarırsın yeme sakın diye. şükür atlattım.
senin de dün akşam olmuş artık. takılma. bizim yapacağımız şey: her iki öğünde de kilomuza göre protein, lif, sebze, salata, kuruyemiş miktarını iyi ayarlayacağız. sıcak içecek ve su miktarı da çok önemli. ben dün akşamki hatamı biliyorum.
Seviyeci kizlar
Ben toz kollajen almistim, kahveme koyuyodum onceden günde 1 ölçek
Acaba almaya devam etsem sevilere zeval gelirmi
benim de gece yeme alışkanlığım vardı. bal, ekmek, peynir üçlüsü gece menümdüBen ne yersem yiyeyim gece acikiyorum cnm
Dün aksam yeterli pro salatda vardi menum de, ac da kalkmiyorum
Benim gece yeme aliskanligim oldugu icin vücut istiyor heralde
Zaten acikinca insanin gözü karbondan baska bisey görmüyor ozellikle tatli
Neyse bi sekilde atlattim
İnş. Bundan sonra hic bisey yemeden geçiririm
Biz de hiç çıkmıyoruz ama balkondan görüyorum çıkanları. En son geçen cuma okul çıkışı eve geldim ve hala çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Kızımı alıp sadece arabayla gezdirmeye bile korkuyrz. Bazıları hala ciddiyeti farkında değil.Virüsü kapsam da iyileşrm diyenler var. Sen iyileşeceğiin garanti değil ayrıca çok riskli birine bıkaştrsan bunun vebali ne olacak? Benim babam 75 yaşında. Abim havaalanda çalışıyor. Ablam kalp ameliyatı oldu ve bir kapakçık değişti. Dr normal grip için uyarr sakın olma kalbindeki hasar artar diye. Azck sıcakta nefes alamaz ablam. Kalbindeki kspakçığn sesi aynı odadaki herkes duyar. Şu anda en çok onun için endişeliyiz ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?