Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz de hiç çıkmıyoruz ama balkondan görüyorum çıkanları. En son geçen cuma okul çıkışı eve geldim ve hala çıkmadım. Sadece eşim alışveriş için çıktı. Kızımı alıp sadece arabayla gezdirmeye bile korkuyrz. Bazıları hala ciddiyeti farkında değil.Virüsü kapsam da iyileşrm diyenler var. Sen iyileşeceğiin garanti değil ayrıca çok riskli birine bıkaştrsan bunun vebali ne olacak? Benim babam 75 yaşında. Abim havaalanda çalışıyor. Ablam kalp ameliyatı oldu ve bir kapakçık değişti. Dr normal grip için uyarr sakın olma kalbindeki hasar artar diye. Azck sıcakta nefes alamaz ablam. Kalbindeki kspakçığn sesi aynı odadaki herkes duyar. Şu anda en çok onun için endişeliyiz ailecek

Canım sen hangi ülkedeydin?
fulya söylemiş almanya cnm
Burda da basta pek onlem alinmadi
Cok cabuk yayildi, dün 84 ölü vardi
24 bin küsür vaka
Heralde sokaga cikma yasagi gelecek
O yuzden bütün millet alisveriste, un maya wc kagidi hic biyerde kalmamis
Abimin eşi de ameliyathane hemşiresi. Sürekli hastanede. En riskli ortam sonuçta
Allah yardimcilari olsun cnm

Gunaydinnn

Saglikli mutlu pazarlar

Bu gece az daha bozuyodum gece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti

Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))

Bizi unutma

Hadi kahvaltı da ne var söyleyin bakalım. Bugün yumurta yapasım yok. Hergünü farklı birşey yapıyorum gerçi. Sanırım sıkılarak az yedirecek bu adam

Bizi unutma

Hadi kahvaltı da ne var söyleyin bakalım. Bugün yumurta yapasım yok. Hergünü farklı birşey yapıyorum gerçi. Sanırım sıkılarak az yedirecek bu adam
Yok unutmam :))

Biz 2 saat öndeyiz, daha kahvalti saati gelmedi :)
Ben her gün yumurta yesemde bıkmam sadece haslanmis sevmiyorum

Mecbur cesitlendirip yiyecen cnm
Yumurta olmadan ben doymam şahsen

Ben kahvaltida ciğer kavurma, kofte falanda severim
Seversen öyle biseyler yap

Kaşarlı yumurta yaptım ceviz zeytin afiyet olsun cümlemize

canım dün akşam protein azdı. ben de çok acıktım. hamurişleri geçti gözümün önünden. özellikle de spagetti. gece de daha da geç yattım. tabi tırmaladı iyice. bol bol su içtim. akşam yemeğinden sonra yeşilçay ve gece zahter çayı içtim. oyaladım kendimi. dedim kuraldan bir kere çıkarsan şımarırsın yeme sakın diye. şükür atlattım.
senin de dün akşam olmuş artık. takılma. bizim yapacağımız şey: her iki öğünde de kilomuza göre protein, lif, sebze, salata, kuruyemiş miktarını iyi ayarlayacağız. sıcak içecek ve su miktarı da çok önemli. ben dün akşamki hatamı biliyorum.

Bakın ne kadar niyet önemli olsada birbirimizden güç aldığımız bi gerçek.
İnsanların size bakışlarını düşünün. Kabinler içindeki çıırpınışlarınızı. Sadece kilo değil sağlığınızı ( ki bu zaman da sağlık hizmeti altın değerinde) şimdi hem bedenimize hem sağlığımıza bakalım
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ

Ben ne yersem yiyeyim gece acikiyorum cnm
Dün aksam yeterli pro salatda vardi menum de, ac da kalkmiyorum
Benim gece yeme aliskanligim oldugu icin vücut istiyor heralde
Zaten acikinca insanin gözü karbondan baska bisey görmüyor ozellikle tatli
Neyse bi sekilde atlattim
İnş. Bundan sonra hic bisey yemeden geçiririm

benim de gece yeme alışkanlığım vardı. bal, ekmek, peynir üçlüsü gece menümdü ama seviyelerle bıraktım. beynimi kodladım. sadece iki öğün var senin için diye. arada istediğin kadar su ve sıcak içecek.
kan şekerine, insüline baktırmış mıydın? bu tür ataklar insülin direncinde de olabiliyor. aslında biz şişmanların hepsinde insülin direnci varmış zaten

gece aklımdan; soğan soslu spagetti, köfte ve salata geçti. az da yogurt artık bu fanteziyi birgün köfte, sebzeli bulgur pilavı, salata, yoğurtla gerçekleştiririm. bu akşam menü başka. yarın da muhtemelen başka olacak. sonraki gün Allahın izniyle olabilir.

Allah korusun canım. olumlu düşünün. tedbirli olmak da fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…