Onceden seker yuklemesi falan yapilip bakilmisti cnm gerci burda insilun direnci falan onemsenmiyorbenim de gece yeme alışkanlığım vardı. bal, ekmek, peynir üçlüsü gece menümdüama seviyelerle bıraktım. beynimi kodladım. sadece iki öğün var senin için diye. arada istediğin kadar su ve sıcak içecek.
kan şekerine, insüline baktırmış mıydın? bu tür ataklar insülin direncinde de olabiliyor. aslında biz şişmanların hepsinde insülin direnci varmış zaten
gece aklımdan; soğan soslu spagetti, köfte ve salata geçti. az da yogurtartık bu fanteziyi birgün köfte, sebzeli bulgur pilavı, salata, yoğurtla gerçekleştiririm. bu akşam menü başka. yarın da muhtemelen başka olacak. sonraki gün Allahın izniyle olabilir.
Ben turkiyede ilk vaka söylendiği gün durumun buraya geleceğini tahmin ettim bütün alışverişimi 2 gün içinde tamamladım ülkemi tanıyorumfulya söylemiş almanya cnm
Burda da basta pek onlem alinmadi
Cok cabuk yayildi, dün 84 ölü vardi
24 bin küsür vaka
Heralde sokaga cikma yasagi gelecek
O yuzden bütün millet alisveriste, un maya wc kagidi hic biyerde kalmamis
Allah yardimcilari olsun cnm
Onceden seker yuklemesi falan yapilip bakilmisti cnm gerci burda insilun direnci falan onemsenmiyor
Dedigin gibi hepimizde vardir zaten
Bide tabi aliskanliklardan vazgecmek kolay olmuyor
Biz istemesek bile vücut alistigi düzende gitmek istiyor :))
Bizim basbakan aciklama yapti alisveris merkezleri kapatilmicak stok yapmayin diyeBen turkiyede ilk vaka söylendiği gün durumun buraya geleceğini tahmin ettim bütün alışverişimi 2 gün içinde tamamladım ülkemi tanıyorum
Masallah fulyacim insallah boyle devam edersindün akşamki çok acıkma konusunu biliyorsunuz. bu sabah gayet güzel ve doyurucu bir kahvaltı yaptım. çay, su vs. ama kafamda karbo fantezileri falan devam etti nedensehuzursuz oldum tabi. git gel su iç falan... regl öncesi desem o da değil. 2 hafta öncesi olmaz sanırım. üzerimde de bir uyuşukluk.... kalk dedim kendime hemen kalktım gittim 40 dk leslie yaptım. valla ne iştah kaldı ne birşey. yemek saati geldi ben de tık yok gözünü sevdiğimin sporu her derde deva
Masallah fulyacim insallah boyle devam edersin
Ben tembellige devam ediyorum
Spordan okadar sogudum ki...
Benimde kilo oynamıyor hatta 81 çıktım imkansizkızlar bende 2 gündür wc yok. hareket de ediyorum spor da yapıyorum ama anlamadım
Benimde kilo oynamıyor hatta 81 çıktım imkansiz
Bende de iki gündür hareket yok maalesefkızlar bende 2 gündür wc yok. hareket de ediyorum spor da yapıyorum ama anlamadım
Bende de iki gündür hareket yok maalesef
Inşallah yapacağım da benimkiler küçük biri 2 biri 7 yaşında.evde nefes aldırmıyorlar:)az da olsa leslie falan yap canım. çok faydası oluyor. hem psikolojimize de iyi geliyor. yoksa evde otur otur
79.7cuma kaçtın canım?
Benimkiler bacağıma sarılırdı oyun sanarlardı. Sonra oyuna dönerdiInşallah yapacağım da benimkiler küçük biri 2 biri 7 yaşında.evde nefes aldırmıyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?