Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onceden seker yuklemesi falan yapilip bakilmisti cnm gerci burda insilun direnci falan onemsenmiyor
Dedigin gibi hepimizde vardir zaten
Bide tabi aliskanliklardan vazgecmek kolay olmuyor
Biz istemesek bile vücut alistigi düzende gitmek istiyor :))

Ben turkiyede ilk vaka söylendiği gün durumun buraya geleceğini tahmin ettim bütün alışverişimi 2 gün içinde tamamladım ülkemi tanıyorum

hiç sorma vücutlarımızın ayarını öyle bir bozmuşuz ki

Allaha çok şükür biz de gerekli tüm alışverişleri yaptık. temizlik, hijyen, kuru gıda, sebze, meyve, salata malzemesi vs. evde yeteri kadar var. bitse bitse salata malzemesi, yeşillik falan biter, onlara gerek olur. fazla alınamıyor bozuldukları için malum.

dün akşamki çok acıkma konusunu biliyorsunuz. bu sabah gayet güzel ve doyurucu bir kahvaltı yaptım. çay, su vs. ama kafamda karbo fantezileri falan devam etti nedense huzursuz oldum tabi. git gel su iç falan... regl öncesi desem o da değil. 2 hafta öncesi olmaz sanırım. üzerimde de bir uyuşukluk.... kalk dedim kendime hemen kalktım gittim 40 dk leslie yaptım. valla ne iştah kaldı ne birşey. yemek saati geldi ben de tık yok gözünü sevdiğimin sporu her derde deva

Ben turkiyede ilk vaka söylendiği gün durumun buraya geleceğini tahmin ettim bütün alışverişimi 2 gün içinde tamamladım ülkemi tanıyorum
Bizim basbakan aciklama yapti alisveris merkezleri kapatilmicak stok yapmayin diye
Ama millet duymuyor, heryeri bosaltmis
Dün kac market dolastim wc kagidi un maya yok

Masallah fulyacim insallah boyle devam edersin
Ben tembellige devam ediyorum
Spordan okadar sogudum ki...

Masallah fulyacim insallah boyle devam edersin
Ben tembellige devam ediyorum
Spordan okadar sogudum ki...

insanın canı istemiyor ama kalkınca yapıyorsun. zaten evdeyiz tatlım. otur otur insan bunalıyor. ev işleri de bir yere kadar. spor bana iyi geliyor. psikolojimi de güzel yapıyor. yapmaya çalış canım.

İyi akşamlar kızlar.
Öğlen kaşarlı yumurta ceviz yedim( ceviz beni yok tutuyor)
Akşam yarım kase sulu köfte( çoğu kıymayı ben yaptım) 1 kase keşkek yarım kase yoğurt ceviz. Bugün 6.30 û geçerek yedim. Çok acele yedim sanki tren kaçacak. Sanki doymayacakmışım gibi geldi. Daha olsa daha yerdim.
Benim oturduğum yer gelişmekte olan bir mahalle. Önümde bomboş yol ve tarla gibi boş arsalar var. Küçük le biraz yürüdük. Market yaptık geldik. İyi geldi. Kimseyi görmesemde. Hava güzeldi balkonda oturdum. Ama çok daralmışım.
Bu günlerde geçsin inşallah. Rabbim sağlıkçısına güvenlikçisine yardımcı olsun. Rabbim içerde dışarda çalışan herkese yardımcı ol diye dualarım.

sabah
1 bardak nane çayı

öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan füme etli, dil peynirli, soğanlı, biberli, isotlu, karabiberli omlet
7 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 2 ceviz, 7 badem, 5 kaju
1 avuç yeşillik (nane, maydanoz, tere, roka, dereotu) +1 yeşil biber+ 1 dilim kırmızı biber

ara
1 bardak detoks çayı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
1 büyük kepçe mercimek çorbası (kırmızı mercimek+ soğan+ tavuk suyu+ baharat)
3 adet bol kıymalı+bulgurlu kabak dolması
3 tepeleme yk ev yoğurdu
biraz marul+havuç+turp+taze soğan salatası
birkaç çatal soslu acı biber

ara
2 bardak bitki çayı içerim. geç yatıyorum çünkü.
yatana kadar 2 lt su

akşamüzeri 40 dk leslie yaptım.

Oy kızlar pazar günü yordu beni.uyku halindeyim.yarin ise gideceğim.cocuklara eşim bakacak yani bir sürü stres.cocuklarda evde çok hareketlendiler.durdurmak imkansız.neyse ki pizzalarını yetilerde bugün sakinler :) anaları da bakti uzaktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…