iyi yapmışsın canım. yeme. hepimiz evdeyiz, illaki birşeyler yapılıyor yeniyor. ama biz niyet ettik girdik bir yola. bir keke, çikolataya, ona buna daha ilk haftalardan yenilirsek o zaman zayıflama hayallerini bir kenara atmamız gerekli. duraksamalara çok takılma. hepimizde oluyor. bende de oldu. istediğimizi yiyoruz, kek de yemeyiverelim bir süreumarım hiç dışına çıkmadım. aha az önce çocuklar için kek yaptım. nasıl sevindiler evde daralıyorlar. güzel yaparım keki allah için ama yan gözle bile bakmadım. cumaya 78 i ucundan görme umuduyla
Vayyyy fulyaaa ucuyosun masallahhhcuma 86.2
bugün 85
fark -1.2
Herkes ayni dönemden geciyor cnmGünaydın.
Güzel şeylere niyet etmişken gergin ve kötü başladım haftaya.
Herşey altüst oldu. Allahım beterinden korusun ülkemizi sevdiklerimizi.
Bu stresli zamanda bide diyet yapıyorum öyle zorlanıyorum ki... diyorum çayımı bisküvimi alıp otursaydım biraz kafam dağılırdı.
Sonra susuyorum işte.
Tatlim seni duyunda cok buyuk fark var zannederCuma79.7
Bugün 79.9
Niye böyle oldu
Cuma79.7
Bugün 79.9
Niye böyle oldu
Vayyyy fulyaaa ucuyosun masallahhh
Herkes ayni dönemden geciyor cnm
Senin biskuvi viruse engelmi olacak :))
Asil şu zamanda saglikli beslenme daha onemli
O yüzden yan cizmeyi aklina bile getirme, hepimiz tepene bineriz :)))
sagolasin cnmsaol canım. çok şükürsen de güzel vermişsin maşallah
#direnbonusyanindayizYan çizmiyorum zaten mefkuş direniyorum.
Bi mutsuzluk hakim.
Cuma 111,7
Pazartesi 112,5
+700
Dün regl oldum artım bu yüzden.
bonuscum, mefkuremin de dediği gibi; bu olumsuzlukları sadece sen değil bizim ülkemiz değil tüm dünya yaşıyor şu an. aynen öyle: çayın yanında bisküvi, kek, pasta, hamurişi de bu işi çözmüyor kuzum. o nedenle bunları bahane etmeyi bırak ve motivasyonunu bozma lütfen. şu anda yapılacak işler; bol bol dua, kuran, evden mümkün olduğunca çıkmamak, hijyen kuralları, sağlıklı beslenmek, ev içinde hareket..... bu kadar canımGünaydın.
Güzel şeylere niyet etmişken gergin ve kötü başladım haftaya.
Herşey altüst oldu. Allahım beterinden korusun ülkemizi sevdiklerimizi.
Bu stresli zamanda bide diyet yapıyorum öyle zorlanıyorum ki... diyorum çayımı bisküvimi alıp otursaydım biraz kafam dağılırdı.
Sonra susuyorum işte.
sagolasin cnm
#direnbonusyanindayiz
bonuscum, mefkuremin de dediği gibi; bu olumsuzlukları sadece sen değil bizim ülkemiz değil tüm dünya yaşıyor şu an. aynen öyle: çayın yanında bisküvi, kek, pasta, hamurişi de bu işi çözmüyor kuzum. o nedenle bunları bahane etmeyi bırak ve motivasyonunu bozma lütfen. o kunda yapılacak işler; bol bol dua, kuran, evden mümkün olduüunca çıkmamak, hijyen kuralları, sağlıklı beslenmek, ev içinde hareket..... bu kadar canım
Vücudun aliskanliklarini birakmasi kolay degil cnmBen bunu bitiricem dedim bi kere dönmek yok.
Kötü zamana denk geldi herkes evde ne yesek diye düşünüyolar.
Hiç ekmek makarna istemedimde tatlı istedim çok. Ne istediğimide bilmiyorum sadece tatlı bişey.
Vucudum savaşıyor onu bu hale getirdiğim için üzgünüm. Apa diyor ya hangi kaynağı kullanacağını henüz bilmiyor bulucak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?