Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yan çizmiyorum zaten mefkuş direniyorum.
Bi mutsuzluk hakim.

Cuma 111,7
Pazartesi 112,5
+700

Dün regl oldum artım bu yüzden.
regl de germiştir seni. tabi tatlı isteği de....
Bahane etmiyorum burdan başka nereye yazayım?
tabiki kuzucum buraya yazacaksın ki yaz da zaten zaten evdeyiz hep buradayız

Sen nasılsın daha iyimisin? Alışverişinizi kim yapıyo?
Şükür daha iyiyim cnm
Dedimmi bilmiyorum bizim iş yeri kapandi
Araci firma beni baska yere gonderecekti, gitmedim
Bu hafta parasiz izin aldim
Onumuzdeki haftalar ne olur bilmiyorum

Alisverisi ben yapiyorum

Bahane etmiyorum burdan başka nereye yazayım?
Sen bizim motivasyon kaynağımızsın tatlım.
Kek büsküvi görünce diyeceksinki size gerek yok benim kendi tatlılığım yeter.
Valla küçüklükten beri kek hamurunun dibini severdik. Akşam küçüğe verdim. Tadını hatırlıyorum kekin. Onunla birlikte yalandım ama yemedim. Bu hafta hızlı gidince direnç mi oluştu acaba

bengisu022 canım ablan için üzüldüm ya hava alanında çalışanla falan görüşmüyor dimi kimseyle
Havaalanda çalışan abim yurt dışında. Ablamn bir çocuğu var. Dr yasakladı B as lka çocuğu. Gerçekten ölümlerden döndü. Bir defa bebeği küçüktü. Yanına gitmştm. Sabah doktora gidecem dedi eniştemle çıktılar.normal gidip muayene olup gelecekti. Bebeği 4 aylıktı. Bir iki saate en geç gelirm dedi. Sabah 8 gibi çıktı. Bekle bekle gelmedi ben de korkuyorum bebeğe bakmaktan bekardm o zaman 23 yaşındaydım. Neyse baya geç oldu bikaç defa aradım açmadılar. Akşam hava kararınca geldiler. Ben şok oldum ablamn yüzü gözleri bir şişmiş ki. Ablamn kalbi hızlı atıyordu ben bir defa ölçüldüğünde 260 bile görmüştüm sonrasında. Buna ilaç vermişler kalbi biraz rahatladm diye. İlaçtan sonra çok kötü olmuş. Kusmaya başlamış. En son bebeğim çok küçük ölemem ben demiş ve kalbi tamamen durmuş.Bütün doktorlar hemşireler koşmuş.Elektroşok vermişler. Sonra tekrar çalışmş kalbi. Orda ki hemşireleler Bile ağlamş. Doğumu da çok zor geçti zaten sezeryandan sonra kanaması durmamış. Annem bebek geldi birazdan anneyi getirecez demişler.bekletme oda ınsa tekrar kötü olmuş ablam hiç odaya çıkarmadan yine sezaryana almışlar. Kanama yı durdurmak için. Ablamn çok hafif Bi kalp rahatsızlığı vardı ama ciddi değildi doğum sonrası kontrole gitmişti. Doktor herşey çok iyi dedi. Ama 4 ay da uykusuzluk yorgunluk ve lohusa depresyonu. Mahvoldu. Sonra zaten açık kalp ameliyatı oldu.amelyatta ben ve annem yanına gittk Dr ameliyat sonrası başarılı op oldu dedi. 2 saat sonra uyanr.2 gün hastanede tutarız sonra taburcu olur dedi. 2 saat geçti uyanmadı ablam.3 5 derken 24 saat oldu yine uyanmadı yurt dışından abim geldi. Gerek itse Ankara ya ist götürelim dedik. Dr sadece hasta yıpranır bekleyecez dedi 2 gün 3 gün 4 gün derken 6 gün boyunca uyanmadı ablam. Kucağımda 4 aylık bebeği ben ve annem perişan olduk. 6 gün as obez uyandı bin şükür. Şimdi iyi Allah evladıba bağşlasn.çok kötü günlerdi.. İşte Bu süreçte ben 70 kilodan 80 li kiloya çıktım. Meğer troit varmış. Ödem vs. işte. Ki yemek Bike yapmıyorduk evde

Hepiniz icin cok zor zamanlar cnm şükür ki geride kalmis
Şu anda ablanin durumu nasil, rahatsizligi devam ediyormu

Insallah bu surecide saglikla atlatir

çok zor ve üzücü bir süreç atlatmışsınız. geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. ablanın çok iyi koruması gerekli kendini.

İçim sıkıştı okurken geçmiş olsun geçmişte kalsın hepsi

Suyu cok az iciyorsun cnm
Toksinleri atmak icin suya ihtiyaci var vucudun

sabah
1 kupa açık çay

öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan 2 dl sucuklu, 1 dl dil peynirli, domatesli, biberli, soğanlı omlet
zahterli 5 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 1 ceviz, 3 kaju, 5 badem

ara
1 kupa bitki çayı

akşam 18.50
1 büyük servis kaşığı bol soğanlı, biberli kuzu eti kavurma
1 kase bulgur pilavı
2/3 kase kuru cacık

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

sabah 20 dk, akşam üzeri 15 dk leslie yaptım. @perihan00

Hepiniz icin cok zor zamanlar cnm şükür ki geride kalmis
Şu anda ablanin durumu nasil, rahatsizligi devam ediyormu

Insallah bu surecide saglikla atlatir
Şu anda çok iyi. Ama bir kapakçık metal. Kan sulandırıcı ilaç kullanıyr. En ufak bir kanamada ciddi riskli. Dr konforuna bağlı olarak ilerde Bi ameliyat daha olacak diyor. Bikaç yıl da olabilir 20 30 yıl sonra da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…