Menün çok iyi afiyet olsun canim..sabah
1 kupa açık çay
öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan 2 dl sucuklu, 1 dl dil peynirli, domatesli, biberli, soğanlı omlet
zahterli 5 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 1 ceviz, 3 kaju, 5 badem
ara
1 kupa bitki çayı
akşam 18.50
1 büyük servis kaşığı bol soğanlı, biberli kuzu eti kavurma
1 kase bulgur pilavı
2/3 kase kuru cacık
az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su
sabah 20 dk, akşam üzeri 15 dk leslie yaptım.Gulhan1
Menün çok iyi afiyet olsun canim..
Tartin bozulmus olabilir mi?Kontrol tartı mi bi tahmin edin :87ben nerde yanlış yapıyorum acaba
Vallahi eşim her gün farklı çıkıyor ben aynı bozukluk olsa ondan farkederdik :)Tartin bozulmus olabilir mi?
Ozmn vücud direniyor büyük bi ihtimalVallahi eşim her gün farklı çıkıyor ben aynı bozukluk olsa ondan farkederdik :)
sabah
1 kupa açık çay
öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan 2 dl sucuklu, 1 dl dil peynirli, domatesli, biberli, soğanlı omlet
zahterli 5 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 1 ceviz, 3 kaju, 5 badem
ara
1 kupa bitki çayı
akşam 18.50
1 büyük servis kaşığı bol soğanlı, biberli kuzu eti kavurma
1 kase bulgur pilavı
2/3 kase kuru cacık
az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su
sabah 20 dk, akşam üzeri 15 dk leslie yaptım.Gulhan1
Sanirim ama biraz moralimi bozuyor bu is direniyorum bende bakalim nereye kadar.sende durumlar nasıl.Ozmn vücud direniyor büyük bi ihtimal
Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazimSanirim ama biraz moralimi bozuyor bu is direniyorum bende bakalim nereye kadar.sende durumlar nasıl.
Kontrol tartı mi bi tahmin edin :87ben nerde yanlış yapıyorum acaba
saol tatlım.harikasin
Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Benim.yumurtayla pek aram yok o yüzden cabuk biktimsaol tatlım.
ben de kaç zamandır çeşnili omlet yapıyorum. azcık değiştiricem. ekmek olmayınca da peynir zeytin tatmin etmiyor. o nedenle yumurtadan da vazgeçemiyorum. yarın bol yeşillikli yumurta piyazı yapacağım. bir gün kayısı kıvamında yapar isot ve zeytinyağı dökerim. içine azcık kıyma koyar menemen yaparım. yumurtalı peynirli zeytinli cevizli bol yeşillikli salata yaparım vs.
87cuma kaçtın?
Alternatif akşam ogununu öğlen yapmak oluyor en güzel.cunku dediğin gibi yok alternatif.ben bu hafta öğlen hep yemek götüreceğim mecbur yumurta kalınca çok kokuyor.dilara kocagin vicdan çorbası var onu mu yapsam vicdanımı rahatlarım :)Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Senin masallahin var aman nazarımiz değmesinsaol tatlım.
ben de kaç zamandır çeşnili omlet yapıyorum. azcık değiştiricem. ekmek olmayınca da peynir zeytin tatmin etmiyor. o nedenle yumurtadan da vazgeçemiyorum. yarın bol yeşillikli yumurta piyazı yapacağım. bir gün kayısı kıvamında yapar isot ve zeytinyağı dökerim. içine azcık kıyma koyar menemen yaparım. yumurtalı peynirli zeytinli cevizli bol yeşillikli salata yaparım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?