Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menün çok iyi afiyet olsun canim..

Ben işten geldim evdekiler yerlestirene kadar kendim yemeği unuttum.kahve ile geliştiriyorum bu akşamı.bu hafta full isteyim maalesef.aklim evde çocuklarda.disarda bir illet.allah sonumuzu hayırlı etsin insan etkileniyor

harikasin

saol tatlım.
Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim

ben de kaç zamandır çeşnili omlet yapıyorum. azcık değiştiricem. ekmek olmayınca da peynir zeytin tatmin etmiyor. o nedenle yumurtadan da vazgeçemiyorum. yarın bol yeşillikli yumurta piyazı yapacağım. bir gün kayısı kıvamında yapar isot ve zeytinyağı dökerim. içine azcık kıyma koyar menemen yaparım. yumurtalı peynirli zeytinli cevizli bol yeşillikli salata yaparım vs.

Benim.yumurtayla pek aram yok o yüzden cabuk biktim

Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Alternatif akşam ogununu öğlen yapmak oluyor en güzel.cunku dediğin gibi yok alternatif.ben bu hafta öğlen hep yemek götüreceğim mecbur yumurta kalınca çok kokuyor.dilara kocagin vicdan çorbası var onu mu yapsam vicdanımı rahatlarım :)

Senin masallahin var aman nazarımiz değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…