Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kahvaltıya pizza yaptım. Fikir olsun

çok güzel olmuş canım. afiyet olsun. benim de dün akşam aklıma geldi pizza. karnıbahar ya da brokoli pizzası. evde biraz brokoli var ama salata yaparız diye ellemedim. ileriki günler markete gidince alıcam. bugün yumurta piyazı var menüde

Yumurta ile yaptım bende
Küçük oğlan ortak çıktı

Herkes evde yemeği tatlısı çamaşırı bulaşığı ödevi hiç bitmiyor

Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Örnek menülerde güzel bir tarif var ben denedim çok beyendim..1 avokadoyu eziyor veya doğruyoruz..1 çay bardaği iri kiyilmiş ceviz ve yeterince yoğurt...tuz atmiyoruz

Bende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Kizlar sabredin ..ayni durumu bende yaşadim haftalardir ayni kilodaydim ..sporuda ihmal etmeyin ama

Kizlar sabredin ..ayni durumu bende yaşadim haftalardir ayni kilodaydim ..sporuda ihmal etmeyin ama
Sabretmekten baska secenegimiz yok zaten
Evi süpürmekten öte gidemiyorum. Küçük civciv wc işinden dolayı yapışık geziyoruz
Allah yardimcin olsun
Örnek menülerde güzel bir tarif var ben denedim çok beyendim..1 avokadoyu eziyor veya doğruyoruz..1 çay bardaği iri kiyilmiş ceviz ve yeterince yoğurt...tuz atmiyoruz
Yogurtlu denemedim ezme olarak yapiyorum ben ne zamandir aklimda ama unutuyorum sürekli avokado almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…