Senin masallahin var aman nazarımiz değmesin
Amin insallahAllah tamamlamayı nasip etsin
Benim gibi artı değilsiniz şükredinSanirim ama biraz moralimi bozuyor bu is direniyorum bende bakalim nereye kadar.sende durumlar nasıl.
Masallah de, dicemde benim metonun öyle bi hali yok :))
Masallah de, dicemde benim metonun öyle bi hali yok :))
1 haftada 5 kilo alma kapasitesi var
Bugün kahvaltıya pizza yaptım. Fikir olsun
Yumurta ile yaptım bendeçok güzel olmuş canım. afiyet olsun. benim de dün akşam aklıma geldi pizza. karnıbahar ya da brokoli pizzası. evde biraz brokoli var ama salata yaparız diye ellemedim. ileriki günler markete gidince alıcam. bugün yumurta piyazı var menüde
Bonus bonuscan nerelerdesin? sen de lütfen menü paylaş. hem birbirimize örnek oluyor.
kızlar tüm seviye yapanlar menü ve spor paylaşsın lütfen. örnek alalım birbirimizden. hem de motivasyonumuz yükselir
Herkes evde yemeği tatlısı çamaşırı bulaşığı ödevi hiç bitmiyor
Örnek menülerde güzel bir tarif var ben denedim çok beyendim..1 avokadoyu eziyor veya doğruyoruz..1 çay bardaği iri kiyilmiş ceviz ve yeterince yoğurt...tuz atmiyoruzBende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Kizlar sabredin ..ayni durumu bende yaşadim haftalardir ayni kilodaydim ..sporuda ihmal etmeyin amaBende carsambadan beri ayni kilodayim benimde canim sıkilmiyor degil ama pes etmiycem tek derdim sabah kahvaltilari sıkmaya basladi yumurtaya altarnatif bulmam lazim
Sabretmekten baska secenegimiz yok zatenKizlar sabredin ..ayni durumu bende yaşadim haftalardir ayni kilodaydim ..sporuda ihmal etmeyin ama
Allah yardimcin olsunEvi süpürmekten öte gidemiyorum. Küçük civciv wc işinden dolayı yapışık geziyoruz
Yogurtlu denemedim ezme olarak yapiyorum ben ne zamandir aklimda ama unutuyorum sürekli avokado almayiÖrnek menülerde güzel bir tarif var ben denedim çok beyendim..1 avokadoyu eziyor veya doğruyoruz..1 çay bardaği iri kiyilmiş ceviz ve yeterince yoğurt...tuz atmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?