Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah
1 bardak açık çay

öğlen 13.00
1,5 yumurtadan bol yeşillikli piyaz
1 dilim tulum peyniri
zahterli 5 küçük yeşil zeytin
4 çatal domates, 1 tutam karışık yeşillik, 1 köy biberi
1 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 2 kaju, 5 badem

ara
1 kupa beyaz çay
1/2 kupa filtre kahve

akşam 19.10
4 dolu yk kıymalı ispir fasulyesi
4 dolu yk bulgur pilavı
3 yk ev yoğurdu
biraz ev turşusu ve dom. soslu acıbiber

az sonra 1 kupa beyaz çay ve 1 kupa tarçınlı bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 40 dk leslie yaptı.

Öğlen 1 tabak beyaz lahana kavurması,1 tabak yogurt
Akşam 1 kase tavuk sote 1 tabak karnabahar kavurma bol sağınlı sarmisakli
2.5 lt su
Ama ben fena sisim.karnim burnuma cıktı.tartiya çıkmam bu cuma böyle giderse iyice moral bozmayayım.spor yapamadığından mi neden bilmem birşeyler ters gidiyor havasında bünye.belki etkilendiğinden güncemden.mahallede virüs cıktı.aile karantinada.apartmana uyarı geldi.akillanmiyoruz.hadi ben mecbur ise gitmeye çıkıyorum.donuste milletin çocuğu parkta.hadi al çocuklarını iki yuru çok evine.ama öyle değil maalesef.

canım lahana, karnıbahar, yoğurt, süt, çiğ sarımsak ve kuru baklagiller çok gaz yapar. senin menünde lahana, karnıbahar, yoğurt var. gaz yapmıştır.
istanbuldaydın sen değil mi

Sizin mahallede mi çıktı canm? Ben de anlamyrm her tarafta doktorlar uzmanlar evinde kal diyor hala millet çıkıyor. Biz h iç çıkmıyorz. Sadece alışverişe eşim çıkıyor. O da dönünce komple üstünü drğiştiriyor. Herkes evinde oturmuş olsaydı 3 gün af onra rahatça dışarı çıkabilecektik. Bugün sayı da 1800belki 300 500 olacaktı.

Kızımı uyuttuğuma göre yürüyebilirm. Yatağa girince Bi su istiyor Bi çiş ff iyor. Bi babamı öpecem diyo. Bazen de acıktm diyo :) öyle böyle 1 sari buluyor uyutmak. Normalde 9 uyuyordu. Ben hastanede yatınca d üzeni bozuldu.gece 2 de zor uyutyordk. Şimdi 10 11 arası uyuyor. Biraz daha erkem uyumalı.

Erken kaldır sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…