- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ben ama meyve çok özledim..
2.ci seviyede meyve yiyebiliyorduk dimi
Sanırım sadece hurma incirBen ama meyve çok özledim..
2.ci seviyede meyve yiyebiliyorduk dimi
Pasta istiyorum bendeevet canım hurma ve kuru incir. ben de kıymalı sebzeli spagetti istiyorummmmmm
canım lahana, karnıbahar, yoğurt, süt, çiğ sarımsak ve kuru baklagiller çok gaz yapar. senin menünde lahana, karnıbahar, yoğurt var. gaz yapmıştır.Öğlen 1 tabak beyaz lahana kavurması,1 tabak yogurt
Akşam 1 kase tavuk sote 1 tabak karnabahar kavurma bol sağınlı sarmisakli
2.5 lt su
Ama ben fena sisim.karnim burnuma cıktı.tartiya çıkmam bu cuma böyle giderse iyice moral bozmayayım.spor yapamadığından mi neden bilmem birşeyler ters gidiyor havasında bünye.belki etkilendiğinden güncemden.mahallede virüs cıktı.aile karantinada.apartmana uyarı geldi.akillanmiyoruz.hadi ben mecbur ise gitmeye çıkıyorum.donuste milletin çocuğu parkta.hadi al çocuklarını iki yuru çok evine.ama öyle değil maalesef.
Ben de dikkat edyrm. Karbon baya azalttım. Niyetim aynen geçen haftaki artıdan kurtulmak. 84 ü ucundan görmekbengisu022 yeeavrum sen ne alemdesin inş artını temizliycen cumaya
Sizin mahallede mi çıktı canm? Ben de anlamyrm her tarafta doktorlar uzmanlar evinde kal diyor hala millet çıkıyor. Biz h iç çıkmıyorz. Sadece alışverişe eşim çıkıyor. O da dönünce komple üstünü drğiştiriyor. Herkes evinde oturmuş olsaydı 3 gün af onra rahatça dışarı çıkabilecektik. Bugün sayı da 1800belki 300 500 olacaktı.Öğlen 1 tabak beyaz lahana kavurması,1 tabak yogurt
Akşam 1 kase tavuk sote 1 tabak karnabahar kavurma bol sağınlı sarmisakli
2.5 lt su
Ama ben fena sisim.karnim burnuma cıktı.tartiya çıkmam bu cuma böyle giderse iyice moral bozmayayım.spor yapamadığından mi neden bilmem birşeyler ters gidiyor havasında bünye.belki etkilendiğinden güncemden.mahallede virüs cıktı.aile karantinada.apartmana uyarı geldi.akillanmiyoruz.hadi ben mecbur ise gitmeye çıkıyorum.donuste milletin çocuğu parkta.hadi al çocuklarını iki yuru çok evine.ama öyle değil maalesef.
Kızımı uyuttuğuma göre yürüyebilirm. Yatağa girince Bi su istiyor Bi çiş ff iyor. Bi babamı öpecem diyo. Bazen de acıktm diyo :) öyle böyle 1 sari buluyor uyutmak. Normalde 9 uyuyordu. Ben hastanede yatınca d üzeni bozuldu.gece 2 de zor uyutyordk. Şimdi 10 11 arası uyuyor. Biraz daha erkem uyumalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?