- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Uyanmıyor:) sabah 10 kadar uyuyorErken kaldır sabah.
Uyanmıyor:) sabah 10 kadar uyuyor
Bunu dedin ya yarın karbon marbon yememBirini seçecen artık :)
Hele de bakim artını nasıl temizliycen?
Bir de erken kalınca akşam 6 da uyuyor bu defa gece uyumuyor. Yani doğduğundan beri ok iyiydi uyku. Düzeni. Ama son 5 6 sydr gündüz uyusa geç uyuyor uyumasa dayanamıyor. Sanrm Bi geçiş dönemi. Ya da ben ayarlayamyrm. 8 de uyandrp öğlen uykusu da olabilir mi acaba?
Bunu dedin ya yarın karbon marbon yemem
İkindi saati doğduğundan beri hiç uyutmyrm. Akşam ezanı vakti uyumak istiyor bazen. Kendiliğinden uyuyakalıyor..geçen uyumak istedi oyaladm sonra elma yiywcem dedi. Mutfağa gittim 1 elma soyup geyrdm ki uyumuş.:)o beni oyaladı bence:)Çocuğuna bağlı öğlen uykusu uyuyacaksa tam öğlen uyumalı 12-1 gibi.
3 ten sonrası gece uykusunu geciktirir.
Akşam üzeri uyku gelmesi normal 8 de de aslında gece uykusuna geçebilir. O an aklını dağıt uyur gibi oldumu kaldır bi yüzünü yıka falan derken çabuk açılır.
Tam ikindi vakti hiç iyi değil o uyku zaten o kadar da tatlı gelir ki o uyku ya
Bu kilo işi beni yıprattı valla. Kendimi çok başatsz hissedyrm bu konuda. Eylülden beri 88 84 arası gidip geliyorum. Bir ilerleme yok.
Vereceksin Bonus. Ben inanyrm sana. 70leri göreceksin. Ve emin ol verince niye bu kadar bekledik diyecez113 le başladım 88 olursam 25 kilo vermiş olurum bana göre şanslısın bide böyle düşün
Vereceksin Bonus. Ben inanyrm sana. 70leri göreceksin. Ve emin ol verince niye bu kadar bekledik diyecez
Kahvaltının tacı 2 yumurtamı yazmayı unuttunm
Bir de apaçiler size yulaf serbest mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?