Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zalimi, bu iki bayanın aynı kişi olduğunu söylemek mümkün değil ya. harika olmuşsunn:) tebrik ederim canım
sevgili pregant, diyetim 1100 kalorilik bir diyet ama bana çok katı geliyor tabi o kadar zaman 2500 kalorinin altına inmeyince :)) elma sirkesi falan duydum bir de aç karnına içiliyormuş. bilmiyorum işe yarıyor mu?? inşallah bir an önce uygun yolu buluruz zayıflamak için...

ayy canım çok saol ya ciddimisin çok sevindim valla

bu arada ben 1800 kaloriik bir diyet yapıyorum

ve çok çok rahatım

bir ara yazarım buraya

ama pazardan önce vaktim yok

çünkü 5 gün sonra sınavım var

slm zalimi harika görünüyosun tebrik ederim ben eski bir 6.takımlı olarak kutluyorum seni canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hay masallah canim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo bravoo giderek de guzellesiyorsun cok belli valla ben de 4 gozle bekleyenlerdenim 3uncu fotografini :)

zalimiiğimm, maşallahh valaaa, çok hoş görünüyosunn ve çok farkkkk varrr...+hep şişman yüz daha güzel görünürü diye düşünürdümm,amma kesinliklee seninn yüzünü görünceee fikrimm değiştii,,zayıflayınca yüzünün güzelliği de ortaya çıkmışşşşş....devamınıııı bekliyoruzzzz,

zalimi canım çok güzel zayıflamışsın ama durmak yok, tam gaz devam, inceldikçe daha da güzelleşeceksin zemuszemus

zalimi anam sen 16 kilo vermisin tabiki fark olucak ne diyimki masallahhh yola devam sen önden ben arkadan geliyorum

bugün kizimin dogumgünüydü ve ben kacamaaaak yaptim hüühhhüüüü ik dilim pasta yedim aksam yemegimi sadece haslanmis makarna yedim salatayla beraber

ama pastalar cok oldu ya cok üzgünüm dünde az cikolata yedim adetliyim hüühhüüüü cok üzgünümmmm

sutem 16 değil ya maalesef 85 kiluyum 7 kiloluk foto o

ama serum kiloları çok yerleşmemiş sadece tartıda ağır çıkarıyor olabilir

çünkü bol suyla atmaya çalışıyorum o serumu

bunlar 92-93 kiloluk halim

bunlarda dün çekilmiş fotolarım 85 kilo

Biraz geç anladım üstüne tıklayınca fotoların büyüdüğünü.. :roflol:

Zalimicim nereden baksan 7-8 kilo farkın var ve bu elbette ki görünüşüne çok net biçimde yansımış.. Göbişinle gıdışın en çok fark eden yerler olmakla beraber genel anlamda siluetinde de daralma olmuş..

Bravo sana! a.s.

Şeytanın bacağını kırdın, sıra öbür bacağında.. yerimseniben

Tebrikler zalimi çok güzel zayıflamışsın, özellikle yüzüne çok yansımış, güzelleşmişsin kaydirigubbakcemile5 Devamını dilerim opuyorumnanaktan

zalimii çabalarının mükafatını sağlığını bozmadan alırsın inşallah canım, tebrik ederim bende 80-89 topiğindenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…