Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Niyet etmeseydik sen 90 üstüne çıkmıştın ben 120 ye
Iyiki niyet etmişiz...yoksa bende belki eski kiloma yavaş yavaş yaklaşiyordum...eşim ve çocuklarim sürekli birşeyler istiyor mutvaktan çiktiğim yok..azicik şundan azicik bundan bende deneyim tadi nasil olmuş bahanesiyle diye diye farkinda olmadan onca emeklen verilen kilolar geri gelecekti belki ...bu perhiz resmen ağzimizi kilitledi istesekte yiyemiyoruz tekrar başa döneriz seviye bozulur korkusu var...

canım lahana, karnıbahar, yoğurt, süt, çiğ sarımsak ve kuru baklagiller çok gaz yapar. senin menünde lahana, karnıbahar, yoğurt var. gaz yapmıştır.
istanbuldaydın sen değil mi
Ankaradayım canım.zaten olduğunu biliyorduk büyük şehirlerde ama yakınlarda olunca insan etkileniyor.

Aynen mahallede cıktı.site çok yakın değil oturduğumuz yere ama sonuçta gidilen marketler pazarlar ortak.bizim millet adam olmuyir maalesef.cesaret budalasiyiz.

Ben şiş ötesiyim:) is yeri de soğuk biraz Oda etken mi bilmiyorum.yani apa nin görüşlerine saygımız sonsuz :) yasaklı yemiyorum ama öyle çok ciddi bir hava da da değilim.yani bozsam bile bir vicdan azabı duyar miyim bilemiyorum :)

2 hafta bitmek üzere ciddimisin. Benim kabusum. Rüyamda yediklerimle başa döneceğim korkusu

Eminim duyarsin ve gruptaki ilerlemeyi şifalamayi kilo vermeleri gördükce çokta pişman olursun..arkadaşlarin 10-20 kilo verecek belki sen bu perhizi bozduğun yerde kalacaksin birde daha fazla bunalima girip daha fazla kilo alacaksin...sakin bozayim deme....bak bu mesaji soru vevap mesajlarindan alinti yaptim..

Arkadaşlar ;
Bu zafer sabredebilenlerindir....
Çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum genellikle yanıt ; ben yapamam,dayanamam şeklinde oluyor....
Mükemmel menüler çıkıyor ortaya, bunlar sabırla da birleşince insanlar huzurlu,hafif ve geleceğe dair umut dolu oluyor...Bu sürecin somut sağlık açısından faydalarından ziyade , ruha çok ciddi soyut faydaları var....
Lütfen halsizim ,ağrım sancım var diyerek kendinizi hikayenin dışına doğru itelemeyin...Direk merkezde olmaya ve harfiyen takip etmeye devam edin..Unutmayın
Zafer ,sağlık, huzur, güç ancak ve ancak inananlarındır.....
Ahmet APA ya şükranlarla...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…