Fulya nasıldı ispir fasulyası yumuş yumuş yerim onu
Ortak derdimiz bu, buara fulyacim sen bekardin dimi oh misso da doğru. hizmet etmekten yazamıyorum diyorsun. sen de haklısın.
Evdekilere neler neler yapıyorum bir bilseniz yazmiycam tabiki, kimsenin canı çekmesin, birde yapıp yememek var fulyacim anne olmak zor iş herkeste evde malum
Iyiki niyet etmişiz...yoksa bende belki eski kiloma yavaş yavaş yaklaşiyordum...eşim ve çocuklarim sürekli birşeyler istiyor mutvaktan çiktiğim yok..azicik şundan azicik bundan bende deneyim tadi nasil olmuş bahanesiyle diye diye farkinda olmadan onca emeklen verilen kilolar geri gelecekti belki ...bu perhiz resmen ağzimizi kilitledi istesekte yiyemiyoruz tekrar başa döneriz seviye bozulur korkusu var...Niyet etmeseydik sen 90 üstüne çıkmıştın ben 120 ye
Ankaradayım canım.zaten olduğunu biliyorduk büyük şehirlerde ama yakınlarda olunca insan etkileniyor.canım lahana, karnıbahar, yoğurt, süt, çiğ sarımsak ve kuru baklagiller çok gaz yapar. senin menünde lahana, karnıbahar, yoğurt var. gaz yapmıştır.
istanbuldaydın sen değil mi
Aynen mahallede cıktı.site çok yakın değil oturduğumuz yere ama sonuçta gidilen marketler pazarlar ortak.bizim millet adam olmuyir maalesef.cesaret budalasiyiz.Sizin mahallede mi çıktı canm? Ben de anlamyrm her tarafta doktorlar uzmanlar evinde kal diyor hala millet çıkıyor. Biz h iç çıkmıyorz. Sadece alışverişe eşim çıkıyor. O da dönünce komple üstünü drğiştiriyor. Herkes evinde oturmuş olsaydı 3 gün af onra rahatça dışarı çıkabilecektik. Bugün sayı da 1800belki 300 500 olacaktı.
Ben şiş ötesiyim:) is yeri de soğuk biraz Oda etken mi bilmiyorum.yani apa nin görüşlerine saygımız sonsuz :) yasaklı yemiyorum ama öyle çok ciddi bir hava da da değilim.yani bozsam bile bir vicdan azabı duyar miyim bilemiyorum :)maralgozlu sendin dimi kuzum şiş olan yediklerinle ilgili tamamen yasak yemedikten sonra sorun yok.
Bi daha tek öğünde yersin şişircek şeyleri.
Apa diyor ya kiloyı düşünmeyin bu kadar sığ bakmayın olaya. Yılların şişmanına diyo bunu eyvallah diyorum neydim :)
2 hafta bitmek üzere ciddimisin. Benim kabusum. Rüyamda yediklerimle başa döneceğim korkusuBen şiş ötesiyim:) is yeri de soğuk biraz Oda etken mi bilmiyorum.yani apa nin görüşlerine saygımız sonsuz :) yasaklı yemiyorum ama öyle çok ciddi bir hava da da değilim.yani bozsam bile bir vicdan azabı duyar miyim bilemiyorum :)
En sevdiğlm şey.Şöyle çaya batıra batıra bi püsküüt olsa. Ve ilk lokmadan sonra vicdan azabı.
Tatlı istiyorum çok sıkıldım
Eminim duyarsin ve gruptaki ilerlemeyi şifalamayi kilo vermeleri gördükce çokta pişman olursun..arkadaşlarin 10-20 kilo verecek belki sen bu perhizi bozduğun yerde kalacaksin birde daha fazla bunalima girip daha fazla kilo alacaksin...sakin bozayim deme....bak bu mesaji soru vevap mesajlarindan alinti yaptim..Ben şiş ötesiyim:) is yeri de soğuk biraz Oda etken mi bilmiyorum.yani apa nin görüşlerine saygımız sonsuz :) yasaklı yemiyorum ama öyle çok ciddi bir hava da da değilim.yani bozsam bile bir vicdan azabı duyar miyim bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?