Haşlanmış nohutu baharatlayıp fırınlarsak. Kuru yemiş yerine. Yemeklerden sonra olurmu?
Yavaş yemek gerektiğinden yayıyorum zaten.
yemekle bir yersin. öğün olarak yani.
Benim 3.hafta oldu.yasakli bir şey yemedim ama yattilar ihanet ediyor :)2 hafta bitmek üzere ciddimisin. Benim kabusum. Rüyamda yediklerimle başa döneceğim korkusu
canım benim 3.haftam.niyetsiz geçen öncesinde bir haftam daha var2 hafta bitmek üzere ciddimisin. Benim kabusum. Rüyamda yediklerimle başa döneceğim korkusu
bilemiyorum gerçekten.ben kendimi bilirim kolay kolay pişman olmam verdiğim kararlardan ama 3 haftadır sadece ilk hafta verdiğim kilo dışında bir eksim olmadı.spor yapamadığımdan olabilir çünkü başka açıklaması yok.günde 3lt yakın suyumu içiyorum.kahve çay kurallara uygun tüketiyorum.yemeklerimde öyle.kendime 2 hafat süre tanıyacağım sonrasında bakacağım.zaten ben ramazandan sonra da aynı devam edeceğim.açlıkları yapmayacağım.belki ondan beynim tutukluk yaptı vucuduma engel oluyor :)Eminim duyarsin ve gruptaki ilerlemeyi şifalamayi kilo vermeleri gördükce çokta pişman olursun..arkadaşlarin 10-20 kilo verecek belki sen bu perhizi bozduğun yerde kalacaksin birde daha fazla bunalima girip daha fazla kilo alacaksin...sakin bozayim deme....bak bu mesaji soru vevap mesajlarindan alinti yaptim..
Arkadaşlar ;
Bu zafer sabredebilenlerindir....
Çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum genellikle yanıt ; ben yapamam,dayanamam şeklinde oluyor....
Mükemmel menüler çıkıyor ortaya, bunlar sabırla da birleşince insanlar huzurlu,hafif ve geleceğe dair umut dolu oluyor...Bu sürecin somut sağlık açısından faydalarından ziyade , ruha çok ciddi soyut faydaları var....
Lütfen halsizim ,ağrım sancım var diyerek kendinizi hikayenin dışına doğru itelemeyin...Direk merkezde olmaya ve harfiyen takip etmeye devam edin..Unutmayın
Zafer ,sağlık, huzur, güç ancak ve ancak inananlarındır.....
Ahmet APA ya şükranlarla...........
DeliApa ne diyodu vucut şaşırdı her zaman kullandığı şeker karbonhidrat kaynağı yok.
Nerden hangi kaynaktan enerji alacak bilmiyor.
Elbet öğrenicek ohaaa bunun depoları full diye başlayacak emüklemeye
Ben 78 i gördüm ucundanÖyle ama yaaOGULCUKLARIM diyoki 2 hafta hiç veremedim sonra başladı
Ben 78 i gördüm ucundan
Hadi bakalım
Hepimizi ağlatan reklam mükemmel şarkı ❤
Sabrediyoruz....
maralgozlu sana da gelsin.
Dün bende aynı haldeydim çok takıldığım için.
y.o.l.c.u OGULCUKLARIM beni yatıştırdılar bebişlerim
maşallahBen 78 i gördüm ucundan
Hadi bakalım
mide sakin evet.aşırı bir yüklenme hissi yok.uyurken benimle birlikte sağa sola devrilen göbek katlarım daha hafif :) ama gel gör ki tartı değişmiyor.o nedenle ben dün itibariyle tartılmayı bıraktım.haftaya cumaya kadar bildirim yapmayacağım başgan iznin olursaYazalım bakalım 14 günlük deneyimle kazandıklarımızı.
Herkes yazsın.
Midem sakin 2 haftadır hiç açlık çekmedim haliyle titremelerim de olmuyor.
Bence yarın bildirim yap sonraki cumaya kadar yapma tartılma.mide sakin evet.aşırı bir yüklenme hissi yok.uyurken benimle birlikte sağa sola devrilen göbek katlarım daha hafif :) ama gel gör ki tartı değişmiyor.o nedenle ben dün itibariyle tartılmayı bıraktım.haftaya cumaya kadar bildirim yapmayacağım başgan iznin olursaBonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?