Bende iyi değilim kızlar mefkirem gibi bende seviyelere devam edemedim bir baktım yağda unla kızarmış balık yemişim hiç düşünemedim sonra çiğ köftede nar ekşisi vardı o da yasak aklıma gelince bütün dengem bozuldu patladı seviyeler kısacası
Bende iyi değilim kızlar mefkirem gibi bende seviyelere devam edemedim bir baktım yağda unla kızarmış balık yemişim hiç düşünemedim sonra çiğ köftede nar ekşisi vardı o da yasak aklıma gelince bütün dengem bozuldu patladı seviyeler kısacası
Yaa çok güzel sozenGünaydınlar herkese . Bende seviyelere 1hafta önceden başladım . Burdaki gruptaki arkadaşlar birsürü kilo verirken ben gram gram gittim. Ama pes etmek yok dedim. Evet ekmek yok patates yok tatlı yok ama mercimek var bulgur var nohut var yani zor bir diyet değil .Ben her gün salata yapmaya çalışıyorum.bagirsaklarim için. Biliyorum yoksa kabız olurum.onceden olsa yemeğin yanına yoğurt koyardım yeterdi . Şimdi salata yapmak için zorluyorum kendimi. Gece cocuklar uyuyunca ertesi gunun ispanagini geceden yikayip hasliyorum .1saat sürüyor .
Büyük oğlanın ogretmeni birsürü ödev yolladı onları yaptırıyorum çok yoruluyorum. Kucuk 11 aylik yerinde durmuyor duvardan tutunup heryere gidiyor tehlikeli bir dönem ona koşturuyorum. Ben kendi ogrencilerim icin ebadan biseyler secip yolluyirum. Whatsaptan cocuklarin yolladigi sorulari yapip anlatiyorum.Bizimkiler evde diye kek pasta tatlı eksik olmuyor .esim islerim var deyip masa basindan kalkmiyor . Ama bunca yıldır yedim de ne oldu . Bu sefer sabredicem ben..
Bırakan arkadaşlar sizin adınıza çok uzuldum. Gelin ufak tefek hataları görmezden gelin kaldığınız yerden devam edin. Bundan sonra daha dikkat edersiniz bence. Sizin adınıza üzülürüm bırakırsanız eğer.
Hayırlısı olsun ne diyelim.
Geçen hafta az kıl vermiştim.0.3 gram kadar . Bu haftaya yansıdı eksi şükür .
Geçen cuma 95.5
Bugün 93.2
Fark 2.3
Sağol BonusumYaa çok güzel sozengeçen hafta bi üzülmüştük az gitti diye ki üzülmememiz gerekirken bu hafta sonuç şahane
Aynen benimde. Spor yaptın sen yine ara ara dimi? Ben hiç yapamadım başlıycam inşSağol Bonusum
Haftaya nasıl olur bilmem .Ben elimden geleni yapayım da. Ilk hayalim 90 in altına inmek 3kilo sonra 8 'li rakamlar inşallah .
Bu hafta uzaktan eğitim başladığı için spora hiç vakit ayiramadim. Ya sabah 3 lere kadar ebadan çocuklara çalışma seçip yolladim yada yoğunluktan dilim dışarı düştü sızıp kaldimAynen benimde. Spor yaptın sen yine ara ara dimi? Ben hiç yapamadım başlıycam inş
Çok güzel maşallah tebrik ederimSelamün Aleyküm hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Işıll mefkurem keşke bırakmasanız zamanla olucak düzelicek alışıcak vücudunuz yediklerinizi olmamış sayıp devam edin daha erken zaman verin kendinize...
Marall sende sakın Bırakma lütfen vucudun bişeylere adapte olması zaten enaz 21 gün oyüzden tam oturması için her birimizin 40 güne ihtiyacı var şimdilik eksi olmasakta en azında yediğimiz dönemki gibi sürekli artışta değiliz...birde kabızlık için salatalarınıza her seferinde bir tutam sinameki ekleyin yemeklerinizede olabilir...birde haftada bir magnezyum sülfat içebilirsiniz...neyse çok konuştum kaçıyorum şimdilik...
Bu hafta uzaktan eğitim başladığı için spora hiç vakit ayiramadim. Ya sabah 3 lere kadar ebadan çocuklara çalışma seçip yolladim yada yoğunluktan dilim dışarı düştü sızıp kaldim
Bugünden itibaren spora biraz ağırlık versem iyi olacak.
Çık kınıştım kıçıyırımSelamün Aleyküm hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Işıll mefkurem keşke bırakmasanız zamanla olucak düzelicek alışıcak vücudunuz yediklerinizi olmamış sayıp devam edin daha erken zaman verin kendinize...
Marall sende sakın Bırakma lütfen vucudun bişeylere adapte olması zaten enaz 21 gün oyüzden tam oturması için her birimizin 40 güne ihtiyacı var şimdilik eksi olmasakta en azında yediğimiz dönemki gibi sürekli artışta değiliz...birde kabızlık için salatalarınıza her seferinde bir tutam sinameki ekleyin yemeklerinizede olabilir...birde haftada bir magnezyum sülfat içebilirsiniz...neyse çok konuştum kaçıyorum şimdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?