Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 78.4
Fark 1.3
Gecen hafta :88.8
Bu hafta:88.7
Fark :100 gr

Aslinda 87.5 kiloyum dün nohut yedim bazende her gün tartilmak ise yariyo iste , 1 hafta tartilmayip bugün bu kiloyu görseydimm kötü olurdu

Herkese cok tebrikler

Aynen bizde öyleyiz. Geç saate bırakırsak yorgun oluyoruz sabah yapalım.

Sen öğrenciler kaçıncı sınıf?

Çocuklar erken mi uyanıyor?
Sabah yapmakta fayda var haklisin . Aslında kendimize şart koysak her sabah en az yarim saat spor yapsak ne güzel olur.
Benim ufaklık gece sabaha kadar 4-5 kere kalkıyor .emziriyorum çok yoruluyorum. Sabah 8.30 da aile boyu ayaktayız kuzum.
Ben lisede öğretmenim. Çocukların bir kısmı üniversite sınavına girecek çok kaygililar malesef . Allah yardımcıları olsun . Benim branşımda zorlayıcı olduğu için desteğe ihtiyaç duyuyorlar . Elimden geleni yapıyorum bende.

Şu an sınav değil hayat kaygısı çekiyor insanlık bu açıdan bakmak lazım.
Hayatta kalalım atlatalımda herşey olur.

Sabahları yapalım inş

kızlar 3 gündür wc yok. daha önce 3 gün de yoktu. sinameki ile çözdüm. ardından hemen 3 gün daha bu hafta 1 1 defa hariç komple wc siz geçti. haliyle tartı az oldu. ama yine de çok şükür

cuma 86.2
bugün 84.5

fark 1.7

maralgozlu tatlım grupta yazılar var. onları oku. bazıları uzun süre kilo veremeyip sonradan veriyor. alışageldiğin beslenme düzeninin dışında yiyorsun şimdi. vücut ne yapacağını bilemiyor. gayet normal. böyle çok kişi var. bak bizim takımda da seviyeleri yapıp sabit kalanlar var. normal yani. sabırla şifayı bekle bence. sadece kilo değil ki pek çok kazanımı var.

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 87.0
Bu hafta 86.0

ISILDURU Mefkurem maralgozlu kızlar bu zamana kadar gelmişsiniz bırakmayın derim. Bende programı uyguluyorum ama kurallara harfiyyen uymuyorum. Kahvaltıda susamamak için 1 küçük bardak limonlu çay içiyorum, akşam ogununde yine 1 çay bardağı su içiyorum sonuçta corba da sıvı böyle düşünüyorum. Misal hazır yoğurt yenmemeli ben yedim sucuk keza öyle onu da yedim. Sonuçta Allah'ın ayeti değil apa da kimmiş diyorum bu kuralları ömrüm boyunca uygulayamam mümkün değil. Programı daha önce uyguladım ama 9. Seviyeyi devam ettiremedim şu An sadece kilo vermek için başladım. O yüzden şu seviyeyi bozar bu bozmaz pek takilmiyorum sizde Relax olun daha rahat ilerlersiniz. Dayanamiyorsaniz için suyununuzu dert etmeyın. Biraktiniz mi yine al ver yapicaksiniz biraz daha sıkın disinizi bence

Kilo bildirimi

Cuma 111,7
Pazartesi 112,3
Cuma 110,5
Fark -1,2

Hayırlı cumalar kızlar. Umarm herkes güzel eksi görmüştür.
Geçen hafta 86.1
Bugün 85.2.
Faek __900 gram
Spor 40 bin adım hedefime ulaştım.
Hepinize masallah kizlar cok guzel eksiler

Hele fulya ucmuşun cnm

aynen. kurallarda çok zorlananlar küçük esneklikler yapabilir.

Hepinize masallah kizlar cok guzel eksiler

Hele fulya ucmuşun cnm

saol tatlım çok şükür. ama şu wc canımı çok sıktı bu hafta. öğlen yemeklerini değiştirmeye karar verdim. yemek yiyeceğim. yumurtadan çok sıkıldım ben de. belki wc düzenim de değişir böylelikle.

Salatalarina keten tohumu eklesen belki faydasi olur cnm
Salataya ketentohumu yagi koyarsan daha da iyi olur heralde

Bide kafaya takmican :))

Salatalarina keten tohumu eklesen belki faydasi olur cnm
Salataya ketentohumu yagi koyarsan daha da iyi olur heralde

Bide kafaya takmican :))
denemek lazım.
aslında dün öğlen yemeğinde de sinameki yedim 1 çk ama etki etmedi. 3 gündür probiyotik içiyorum ayrıca.

sabah
4 bardak su

öğlen 13.00
1 yumurtadan dil peynirli baharatlı omlet
dün akşamdan kalan 1/4 dilim unsuz brokoli pizza
1/2 kk tulum peyniri
3 yeşil zeytin
1 köy biberi
çiğ olarak 3 kaju, 15 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
biraz soslu tavuk
3 yk siyez bulgur pilavı
1,5 yk fırında baharatlı sebze
dom. soslu acı biber ve salata (havuç, marul, turp, k.lahana, z.yağ, limon)

az sonra 1 kupa yeşil çay ve belki 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 45 dk leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…