Günaydınlar herkese . Bende seviyelere 1hafta önceden başladım . Burdaki gruptaki arkadaşlar birsürü kilo verirken ben gram gram gittim. Ama pes etmek yok dedim. Evet ekmek yok patates yok tatlı yok ama mercimek var bulgur var nohut var yani zor bir diyet değil .Ben her gün salata yapmaya çalışıyorum.bagirsaklarim için. Biliyorum yoksa kabız olurum.onceden olsa yemeğin yanına yoğurt koyardım yeterdi . Şimdi salata yapmak için zorluyorum kendimi. Gece cocuklar uyuyunca ertesi gunun ispanagini geceden yikayip hasliyorum .1saat sürüyor .
Büyük oğlanın ogretmeni birsürü ödev yolladı onları yaptırıyorum çok yoruluyorum. Kucuk 11 aylik yerinde durmuyor duvardan tutunup heryere gidiyor tehlikeli bir dönem ona koşturuyorum. Ben kendi ogrencilerim icin ebadan biseyler secip yolluyirum. Whatsaptan cocuklarin yolladigi sorulari yapip anlatiyorum.Bizimkiler evde diye kek pasta tatlı eksik olmuyor .esim islerim var deyip masa basindan kalkmiyor . Ama bunca yıldır yedim de ne oldu . Bu sefer sabredicem ben..
Bırakan arkadaşlar sizin adınıza çok uzuldum. Gelin ufak tefek hataları görmezden gelin kaldığınız yerden devam edin. Bundan sonra daha dikkat edersiniz bence. Sizin adınıza üzülürüm bırakırsanız eğer.
Hayırlısı olsun ne diyelim.
Geçen hafta az kıl vermiştim.0.3 gram kadar . Bu haftaya yansıdı eksi şükür .
Geçen cuma 95.5
Bugün 93.2
Fark 2.3
Selamün Aleyküm hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Işıll mefkurem keşke bırakmasanız zamanla olucak düzelicek alışıcak vücudunuz yediklerinizi olmamış sayıp devam edin daha erken zaman verin kendinize...
Marall sende sakın Bırakma lütfen vucudun bişeylere adapte olması zaten enaz 21 gün oyüzden tam oturması için her birimizin 40 güne ihtiyacı var şimdilik eksi olmasakta en azında yediğimiz dönemki gibi sürekli artışta değiliz...birde kabızlık için salatalarınıza her seferinde bir tutam sinameki ekleyin yemeklerinizede olabilir...birde haftada bir magnezyum sülfat içebilirsiniz...neyse çok konuştum kaçıyorum şimdilik...
Günaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 78.4
Fark 1.3
Gecen hafta :88.8
Bu hafta:88.7
Fark :100 gr
Aslinda 87.5 kiloyum dün nohut yedimbazende her gün tartilmak ise yariyo iste , 1 hafta tartilmayip bugün bu kiloyu görseydimm kötü olurdu
Sabah yapmakta fayda var haklisin . Aslında kendimize şart koysak her sabah en az yarim saat spor yapsak ne güzel olur.Aynen bizde öyleyiz. Geç saate bırakırsak yorgun oluyoruz sabah yapalım.
Sen öğrenciler kaçıncı sınıf?
Çocuklar erken mi uyanıyor?
Sabah yapmakta fayda var haklisin . Aslında kendimize şart koysak her sabah en az yarim saat spor yapsak ne güzel olur.
Benim ufaklık gece sabaha kadar 4-5 kere kalkıyor .emziriyorum çok yoruluyorum. Sabah 8.30 da aile boyu ayaktayız kuzum.
Ben lisede öğretmenim. Çocukların bir kısmı üniversite sınavına girecek çok kaygililar malesef . Allah yardımcıları olsun . Benim branşımda zorlayıcı olduğu için desteğe ihtiyaç duyuyorlar . Elimden geleni yapıyorum bende.
Kilo bildirimi
Cuma 111,7
Pazartesi 112,3
Cuma 110,5
Fark -1,2
Hayırlı cumalar kızlar. Umarm herkes güzel eksi görmüştür.
Geçen hafta 86.1
Bugün 85.2.
Faek __900 gram
Spor 40 bin adım hedefime ulaştım.
kızlar 3 gündür wc yok. daha önce 3 gün de yoktu. sinameki ile çözdüm. ardından hemen 3 gün dahabu hafta 1 1 defa hariç komple wc siz geçti. haliyle tartı az oldu. ama yine de çok şükür
cuma 86.2
bugün 84.5
fark 1.7
Hepinize masallah kizlar cok guzel eksilerHayırlı cumalar
Geçen hafta 87.0
Bu hafta 86.0
ISILDURU Mefkurem maralgozlu kızlar bu zamana kadar gelmişsiniz bırakmayın derim. Bende programı uyguluyorum ama kurallara harfiyyen uymuyorum. Kahvaltıda susamamak için 1 küçük bardak limonlu çay içiyorum, akşam ogununde yine 1 çay bardağı su içiyorum sonuçta corba da sıvı böyle düşünüyorum. Misal hazır yoğurt yenmemeli ben yedim sucuk keza öyle onu da yedim. Sonuçta Allah'ın ayeti değil apa da kimmiş diyorum bu kuralları ömrüm boyunca uygulayamam mümkün değil. Programı daha önce uyguladım ama 9. Seviyeyi devam ettiremedim şu An sadece kilo vermek için başladım. O yüzden şu seviyeyi bozar bu bozmaz pek takilmiyorum sizde Relax olun daha rahat ilerlersiniz. Dayanamiyorsaniz için suyununuzu dert etmeyın. Biraktiniz mi yine al ver yapicaksiniz biraz daha sıkın disinizi bence
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 87.0
Bu hafta 86.0
ISILDURU Mefkurem maralgozlu kızlar bu zamana kadar gelmişsiniz bırakmayın derim. Bende programı uyguluyorum ama kurallara harfiyyen uymuyorum. Kahvaltıda susamamak için 1 küçük bardak limonlu çay içiyorum, akşam ogununde yine 1 çay bardağı su içiyorum sonuçta corba da sıvı böyle düşünüyorum. Misal hazır yoğurt yenmemeli ben yedim sucuk keza öyle onu da yedim. Sonuçta Allah'ın ayeti değil apa da kimmiş diyorum bu kuralları ömrüm boyunca uygulayamam mümkün değil. Programı daha önce uyguladım ama 9. Seviyeyi devam ettiremedim şu An sadece kilo vermek için başladım. O yüzden şu seviyeyi bozar bu bozmaz pek takilmiyorum sizde Relax olun daha rahat ilerlersiniz. Dayanamiyorsaniz için suyununuzu dert etmeyın. Biraktiniz mi yine al ver yapicaksiniz biraz daha sıkın disinizi bence
Hepinize masallah kizlar cok guzel eksiler
Hele fulya ucmuşun cnm
Salatalarina keten tohumu eklesen belki faydasi olur cnmsaol tatlım çok şükür. ama şu wc canımı çok sıktı bu hafta. öğlen yemeklerini değiştirmeye karar verdim. yemek yiyeceğim. yumurtadan çok sıkıldım ben de. belki wc düzenim de değişir böylelikle.
denemek lazım.Salatalarina keten tohumu eklesen belki faydasi olur cnm
Salataya ketentohumu yagi koyarsan daha da iyi olur heralde
Bide kafaya takmican :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?