Ben hergün salatamın üstüne 1 tutam koyuyorum, önceden 5 günde bir çıkardım, şimdi 2 günde bir gidiyorum, normale dönene kadar devam edeceğimdenemek lazım.
aslında dün öğlen yemeğinde de sinameki yedim 1 çk ama etki etmedi. 3 gündür probiyotik içiyorum ayrıca.
olsun canım. önemli olan kilo ver sağlıklı ol.60kiloyum canım sendin dimi geçen yıl yapip bırakan.bu yıl iyisin bak masallah benimkide öyledir sanırım bu yil bu isi yapacak gücüm yok.ama yeme düzenim aynı sadece sıvıları saldım çayıra.
tatlım tabiki helal olsun. kk dışına bile açık sayfalar olur mu öyle şeyArada girip okuyorum kızlar, hakkınızı helal edin
Hem oku hem yaz. Kaç kilosun hedefin haç? Kendini tanıtabilirsnArada girip okuyorum kızlar, hakkınızı helal edin
45 yaşında, evli, 3 çocuklu, 3 torunlu bayanım.Hem oku hem yaz. Kaç kilosun hedefin haç? Kendini tanıtabilirsn
Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor seviyeler
Yogunuz cnm ama bir kac gune biraz daha oturur duzenim diye dusunuyorum. Yeni aya nasip bakalim.. kilom bu aralar sabit cok sukur isthimda yok zaten strestenmerhaba canım. seviyeler benim çok şükür iyi gidiyor. sen nasılsın? moralin nasıl? yoğunsundur.
beslenmene çok dikkat et. kilo alma sakın.
Yogunuz cnm ama bir kac gune biraz daha oturur duzenim diye dusunuyorum. Yeni aya nasip bakalim.. kilom bu aralar sabit cok sukur isthimda yok zaten stresten
Ay canım aklımda idin özelden yazacaktım basısın ruhen bedenenSlm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor seviyeler
Merhaba Hasibecim seni görmek ne güzelSlm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor seviyeler
Hangi eyalettesin cnm sizin oralar nasil45 yaşında, evli, 3 çocuklu, 3 torunlu bayanım.
Almanyada yaşıyorum, 10. Takımda yarışıyorum.
23 aralıkta apanin 1. Seviyesine 82,300 kiloyla başladım.
3. Seviyeyi 3 hafta uzatıp yeni grupla tekrar başladım.
Bugün 68,800 kilo çıktım.
Hedefim 60 dan biraz aşağı olsa fena olmaz
Niedersachsen dayız, şimdilik sakin, sokağa çıkma yasağı yok. Nadiren sokağa çıkanları görüyorumHangi eyalettesin cnm sizin oralar nasil
Biz NRW deyiz hastalik en cok burda varNiedersachsen dayız, şimdilik sakin, sokağa çıkma yasağı yok. Nadiren sokağa çıkanları görüyorum
Evim anayol üstünde, evet alanlar var gördümBiz NRW deyiz hastalik en cok burda var
Tüm ulkede yasak yok ama marketler dolu
Sizin orda wc kagidi varmi
Bizim burda un maya wc kagidi hic biyerde yok :)))Evim anayol üstünde, evet alanlar var gördüm
Herzamanki gibi almanya krizi yönetemiyor.Bizim burda un maya wc kagidi hic biyerde yok :)))
Kasaya yakin olmasin diye araba sartmis cnmHerzamanki gibi almanya krizi yönetemiyor.
Dün oğlum markete gitti, kapıya çalışan işçiyi dikmişler, 1 parçada alsan alışveriş arabası alacakmışsın. E o arabayı dezenfekte ediyormusunuz? Yok. Biri bıraktı, oğlum aldı, o bırakacak başkası alacak, ne anladım?
Neden bitenin yerine yenisi konmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?