Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@HasibeG hoşgeldin canım çok sevindim iki satırda olsa yazmışın dikkat et kendine. Allah â emanet olun
gezegenfeza hoşgeldin canım. Seni daha erken bekliyordum. İyi ki geldin.
Kızlar benim kilodan başka derdim yok. Ama şöyle düşünün vücudunuz tazeleyecek. Hadi sistemleri de geçtim. Nisan sonuna kadar evdeyiz. Hayat eskiye dönünce şaşkınlık ifadeleri aa ne kadar zayıflamışsın lar. Giydiklerinizin üstünüzde biraz daha hoş durması. Olumlu bakın hepsine. Şubattan beri evdeyim. 2 kere 79 gördüm. Sisteme başladığımda yine 82 dim. Bugün tıka basa yememe rağmen 78 i gördüm. Mayısta iş başı. Ve ben toplasam sadece 6 kiloya yakın verdim. Oysa verdiklerime sahip çıksaydım (

Bugün erken uyanmış oldum baktım imsak geçmemiş hızlıca sahur yaptım su içtim (15 dk içinde) niyet aldım ama içimde filler tepiniyor vücut alışmış katı sıvı işine. Rabbim hergünümüzü güzelleştirsin.
Bugün hafta sonu eğer imkânınız varsa çocuğunuzla birlikte yer sofrası kurun piknik diyin adına. Sonra biraz top oynayın. Hem siz kötü enerjiyi atarsınız hem o güzel zaman geçirir

Çarşamba

12:30
3 yumurta peynir ceviz domates
Y.kaşığı acı sos

18:30
2 tabak kısır

Perşembe

11,30
3 haşlanmış yumurta
Peynir ceviz domates yeşil zeytin

18:30
1 kase börülce salatası, 2 kaşık tavuk sote,
1 kase kısır

Cuma

12:30
3 yumurta kaşar 1 dilim salam
Domates salatalık ceviz

18:00
1 tabak dolu mercimek çorbası
1 tabak dolu pırasa
1 küçük kase tuzlu fıstık

Daha erken geldim okudum, yazamadım canım

Allah kabul etsin, bende seviyelere başlayalı saat kurmadan namaza uyanır oldum

online market alışverişi yapmıştık. öğlene doğru geldi. kapıyı eldiven ve maskeyle açtım. torbaları kapının ağzından balkona taşıdım. ister istemez taşırken torbalar üstüme değdi. hemen çıkarıp makineye attım. torbalar havalansın sebze ve yeşillikleri sirkeli suya koyup kurutup, öyle koyacağız dolaba. poşetler çöpe gider
eldiven olmasına rağmen eller 3 kere yıkandı, kolonyalandı

Canım bırak balkonda 5 saat dursun canlılığı kayboluyormuş. 5 saatte poşettikilere birşey olmaz

Burda hava soğuk ondan dedim

öğlen 13.00da geldi. 10 dk önce aldık içeri. dış poşetleri beyaz sirkeyle yıkadık astık. o da çöpe kullanılır diye. yeşillikler ve sebzeler de sirkeli suyla yıkanıyor şimdi. kurutulup dolaba konacak. poşet günlük süttü. bura da soğuk ama günlük olunca nolur nolmaz dedik. sütleri şişeye boşaltıp poşetlerini atacağız. yarın yoğurt mayalarız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…