Sabah kaç çıkarım meraklıyım.Ameliyat olucam zaman oruçtum. Hemşire ameliyat hazırlığı için geldi. Ben orucum dedim. O zaman hafif geçir dedi. Sonra yemekhanede yemek kalmadı. Hizmetli yemeğini benimle paylaştı. Tek istediğim kolaydı. Biraz kola. Yaklaşık 5 yıldır yudumlardan öteye gitmedim. Nefsimi öyle körlerim.
Şimdi orucu açtım çocuklarla yemek yedik. Doyasıya su içi cem ama hala kola istiyorum
Ameliyat olucam zaman oruçtum. Hemşire ameliyat hazırlığı için geldi. Ben orucum dedim. O zaman hafif geçir dedi. Sonra yemekhanede yemek kalmadı. Hizmetli yemeğini benimle paylaştı. Tek istediğim kolaydı. Biraz kola. Yaklaşık 5 yıldır yudumlardan öteye gitmedim. Nefsimi öyle körlerim.
Şimdi orucu açtım çocuklarla yemek yedik. Doyasıya su içi cem ama hala kola istiyorum
Torbaları atmayacaksan ya 3 gün balkonda bırak sonra kullan yada çamaşır suyu ile yika
İyi geceler
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤ |
HATUNLAR | EN YÜKSEK KİLO | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | AYLIK FARK | SEVİYE SONUCU |
| 113,5 | 113,2 | 111,7 | -1,5 | 110,5 | -1,2 | -2,7 | |||
E eboe | 102,6 | 101,2 | -1,4 | ? | ||||||
| 94 | 91 | -3,0 | 91,6 | +0,6 | |||||
@Gulbe seker | 106,7 | 103 | -3,7 | 102,7 | -0,3 | -4,0 | ||||
| 89,6 | 86,2 | -3,4 | 84,5 | 1,7 | -5,1 | ||||
| 82,1 | 79,7 | -2,4 | 78,4 | -1,3 | -3,7 | ||||
| 95,8 | 95,5 | -0,3 | 93,2 | -2,3 | -2,6 | ||||
| 87 | 87 | 87,5 | +0,5 | ||||||
| 87,9 | 86,5 | -1,4 | ? | ||||||
| 88,8 | 87 | -1,8 | 86 | -1,0 | -2,8 | ||||
| 91 | 88,8 | 2,2 | 88,7 | -0,1 | -2,3 | ||||
| 85,5 | 84,2 | -1,3 | |||||||
| 88,4 | 86,1 | +1,7 | 85,2 | -0,9 | |||||
| 108,5 | 105,4 | -3,1 | ? | ||||||
Sagol cnm ❤Allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık çalışanlarına. stresten evet iştah kesiliyor.
Iyi olmaya calisiyorum cnm. Bazi arkadaslar evlerini terk etmis evdekilere virus tasimayalim diye. Bendede simdi onun korkusu olmaya basladi ben de ayrilsam mi acaba diye ya da bizimkileri koye mi gondersem carsamba gunu esimin is yerinin tatile ayrilma durumu var.Ay canım aklımda idin özelden yazacaktım basısın ruhen bedenen
Hayat devam ediyor ne yapalim cnm..Merhaba Hasibecim seni görmek ne güzel
Dikkat et kendine her daim.
Bende pek giremiyorum .iş hayatı ev hayatından çok daha iyi bezdim wallahi .
Sabaha kadar 5-6 kere bebek icin kalkıyorum sabah belim ağrıyor artık .
Sabah evde mesai 7.30 da başlıyor cocuklar yemegi evin temizligi mutfak isleri uyut alt degistir odev yaptir ona koş buna koş gece 12 ye kadar devam . Işe gidince en azından 10 dakika tenefüs molam var . Evde oda yok . Bu böyle gitmez ya bakalım hayırlısı artik.
Sagol cnm ❤Bulamiyorum hoşgeldin canım çok sevindim iki satırda olsa yazmışın dikkat et kendine. Allah â emanet olun
@gezegenfeza hoşgeldin canım. Seni daha erken bekliyordum. İyi ki geldin.
Kızlar benim kilodan başka derdim yok. Ama şöyle düşünün vücudunuz tazeleyecek. Hadi sistemleri de geçtim. Nisan sonuna kadar evdeyiz. Hayat eskiye dönünce şaşkınlık ifadeleri aa ne kadar zayıflamışsın lar. Giydiklerinizin üstünüzde biraz daha hoş durması. Olumlu bakın hepsine. Şubattan beri evdeyim. 2 kere 79 gördüm. Sisteme başladığımda yine 82 dim. Bugün tıka basa yememe rağmen 78 i gördüm. Mayısta iş başı. Ve ben toplasam sadece 6 kiloya yakın verdim. Oysa verdiklerime sahip çıksaydım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?