Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibe bu çocukları gönderme durumu nasıl?
Sen kendi evindemi tek kalıcan?
Esimin fabtikasi sali son calisacakmis 1 hafta kapali kalacakmis ama esim uzar diyor. Onlari koye gonderebilirim ya da burda ogretmen evini bize tahsis ettiler orda kalabilirim ya da ebde bir odaya kapanip disari cikmayabilirim ya da bekar arkadaslarin evine cikabilirim bilmiyorum bakalim bi pazartesi ise gideyim durumlar nasil olacak

En doğru kararı alır İn inş. Bu iki hafta kritik diyorlar. Çabucak geçsin bu süreç. Bize de yazı gelmiş yer değiştirmeyin diye

Valla bende unuttuk bu hafta diyordum. Eline sağlık. 1.3 kg verirsem tam 5 kg vermiş oluyorum vay be
1 seviyede ben bu işi bitir cem galiba. Ay kızlar 65 görürmüşüm nasıl güzel olur of off

Günaydın hayırlı sabahlar
Ailenizle güzel bir sabah geçirin. Yanınızda kimse yoksa sevdiğiniz birini arayın.
Geçen çok samimi olmadığım ama kanser gibi çok ağır hastalığı olan bir iş arkadaşımı aradım. Çok mutlu oldu. Sizde birini mutlu edin bugün

Zipzip- burda

Bence gidebilen durumları var ise köye gitsinler canımm

canım eline sağlık. benim en yüksek kilom 89.6 ayrıca geçen hafta -1.7 kilo olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…