canım eline sağlık. benim en yüksek kilom 89.6 ayrıca geçen hafta -1.7 kilo olacak.
evet canım. bildirim yaparken fark 1.7 yazmışım. sonradan farkettim -1.7 yazmam gerekiyordu ama düzeltemedim. belki ondan dolayı öyle yazmışsındır sen de. sonuçta kilo eksi olduğu belli oluyor gerçi. çok da sorun değil.1,7 bu cumaki değil mi?
evet canım. bildirim yaparken fark 1.7 yazmışım. sonradan farkettim -1.7 yazmam gerekiyordu ama düzeltemedim. belki ondan dolayı öyle yazmışsındır sen de. sonuçta kilo eksi olduğu belli oluyor gerçi. çok da sorun değil.
Selam kızlar..Bonus liste için teşekkürler. Ben bu iki gündür çok saçma beslendim kalkıp yürüyüş yapaym.
Ama anneden dolayı risk taşıyorlar be bilim ya da Hasibe gitmeyecek eve çok zor ya hasibecim alnından öpüyorumKöylerde çok sağlam değil ki yaçocuklar en iyi kendi evlerinde duruyolar aslında
Benimde kahvaltım bundandı. İçine mantarda koydum. Aynen pizza gibi oldu. Ayrıca domates peynir ceviz ve zeytin yedim.
kızlar seviyedekiler ama herkes yapabilir yalancıpizza tadı çok güzel oldu öneri olsun diye paylaşıyorum
Tarif i
Suçukları ve kapya biber veya yeşil biberi küp küp doğradım pişirdim üzerine 2-3 domates küçük küp küp doğradım pişirdim en son yumurtayı çırptım içine kekik baharat attım döktüm tavaya üzenei
Kaşar peyniri normalde bende yoktu ben normal peynir ile yaptım kapağını kapatıp iyice pişiriyoruz ama çok güzel oldu tadı oğlum da çok sevdi
Valla sıkıldıkça yaparım ben çok beğendimBenimde kahvaltım bundandı. İçine mantarda koydum. Aynen pizza gibi oldu. Ayrıca domates peynir ceviz ve zeytin yedim.
Akşam kıyma sote bulgur pilavı ıspanak( kvld ıspanaklı kömbe yapmış. Onun içini yedim çocuklar yemez) 2 tane kaşarlı mantar
Bugün 15 dk lesli ve 15 dk iç bacak çalıştım.
Baya terletti beni
Günaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorum
Cuma 84.5
Bugün 84
Fark -0.5
Regl geldi ve yine WC yok
Günaydınlar. Bende de wc sorunu var. Dün 77 i gördüm gibi bugün yine 78.3
Günaydın
Cuma 85.2
Bugün 87.1
Ne güzel fark demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?