Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1,7 bu cumaki değil mi?
evet canım. bildirim yaparken fark 1.7 yazmışım. sonradan farkettim -1.7 yazmam gerekiyordu ama düzeltemedim. belki ondan dolayı öyle yazmışsındır sen de. sonuçta kilo eksi olduğu belli oluyor gerçi. çok da sorun değil.

Tamam eksi koymamışım gördüm şimdi sorun yok bi dahakine düzeltirim onu :)

kızlar seviyedekiler ama herkes yapabilir yalancıpizza tadı çok güzel oldu öneri olsun diye paylaşıyorum
Tarif i
Suçukları ve kapya biber veya yeşil biberi küp küp doğradım pişirdim üzerine 2-3 domates küçük küp küp doğradım pişirdim en son yumurtayı çırptım içine kekik baharat attım döktüm tavaya üzenei
Kaşar peyniri normalde bende yoktu ben normal peynir ile yaptım kapağını kapatıp iyice pişiriyoruz ama çok güzel oldu tadı oğlum da çok sevdi

sabah
1 bardak açık çay

öğlen 12.45
2 küçük dilim unsuz kabak mücver
1 kk mıhlama peyniri, 1/2 kk tulum peyniri
4 yk ev yoğurdu
çiğ olarak 1 ceviz, 5 kaju, 15 kayısı çekirdeği
1 tk fındıklı tahin

ara
1 kupa detoks çayı

akşam 18.45
kıymalı taze fasulye
1 kase haşlanmış bulgur (az zeytinyağ+nane+karabiber+isot)
5 yk ev yoğurdu
dom. soslu acı biber, taze soğan

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 1,75 lt su

sol tarafımda biraz ağrı oldu. o nedenle bugün leslie yapmadım. üst kısım büyük olunca kalbin üzerine de baskı fazla oluyor. nolur nolmaz dedim yapmadım.

akşamki bulgur fazla geldi. bitsin diye bir de wc için yedim ama midem çok dolu şimdi. rahatsız etti.

Benimde kahvaltım bundandı. İçine mantarda koydum. Aynen pizza gibi oldu. Ayrıca domates peynir ceviz ve zeytin yedim.
Akşam kıyma sote bulgur pilavı ıspanak( kvld ıspanaklı kömbe yapmış. Onun içini yedim çocuklar yemez) 2 tane kaşarlı mantar
Bugün 15 dk lesli ve 15 dk iç bacak çalıştım.
Baya terletti beni

Valla sıkıldıkça yaparım ben çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…