Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

her yıl 10-12 kilo alarak 3 senede 92 kilo oldum

ve acayip çirkinleştim var resim bak iki resim arasındaki farka

eskiye göre daha düzenli su içiyorum

tatlı isteklerimde asidi kaçmış yani açılıp bekletilmiş maden suyu içiyorum

pek sevmediğimden yudum yudum bitmeside zaman alıyor

mesela eskiden 4 çiğnemede yutardım 10a çıkarmayı başardım

abur cubura dikkat et sadece işte

seni oyalayacak şeyler ye

mesela bazen kereviz salatası yaparım

yemek istiyorum çünkü durdurmak için

hem kereviz yerken kerevizin kalorisinden fazla kalori harcarmışsın hemde bol yoğurtlu olunca

yağ yakıcı özelliği var ve en azından kilo almayı önlüyor

sütü çok içerim ama sade ve yavaş yavaş

kahvaltıdan öncede içerim sirkeden sonra

her bişey yemeden önce 1 bardak su iç yemeni yavaşlatır

umarım yardımcı olabilmişimdir

sevgili zalimi, önceden de çirkin değilmişsin asla. ama ne var biliyor musun doğal olanı değiştirdikçe biz, olmamız gerkenden fazla kilo aldıkça, ne kadar güzel olsak da durmuyor işte ideal olanı gibi. harika olmuşsun bence, maşallah. :lepi:

ben inanıyorum ki sen inşallah daha da zayıflayacaksın. böyle resimleri gördükçe, tavsiyeleri aldıkça inan bana o kadar yıldır yapamadığım şeyi yapacakmışım gibi geliyor. benim yolum henizden uzun ama her yol biter diyorum kendime. ben de birgün bir mağazadan içeri girip o hep yanımda gezdirdiğim incecik arkadaşlarıma buyurun ne istemiştiniz? diyen, oradaki varlığımı bile yadsıyan görevlilerden lmaz: kurtulmak, yani ne bileyim öyle boşu boşuna kaybettim yıllarımı ama bundan sonra kendime şöyle siyah olmayan renkte bir elbise almak istiyorum. vee bu tavsiyelerinin hepsini, hepinizin söylediği herşeyi büyük bir dikkatle okuyorum. yardımcı olmanın ötesinde, büyük destek oluyorsunuz bana. çokkkkk teşekkür ederim bilerek bilmeyerek kendime inanmamı sağladığınız için... biriniz bile o kadar kiloyu veremeyeceğimi düşünmeyip destek olmak için yazılar yazdınız bana. inşallah çok güzel olacak herşey. sonuna kadar gideceğiz birlikte:)
(kereviz önerisi çok yeni benim için. hem severim de zaten. yiycek bişi buldum kaçırır mıyım, hemen başlıyorum:)) cokacimcoook

Zalimi tebrikler,ne kadar çok kişiye umut olup motive edeceksin.kilo vermeye devam edeceksin.bizde hayran hayran izleyeceğiz.izlemekle kalmıyacağız.kendi diyetlerimize daha sadık olacağız.
kızlar bir köşe yapsak.kilo vermeyi başaran arkadaşlarımızı onore etsek.ve bu topiğin üyelerinin başarı köşesi olsa.birde reklam versek.garantili topik'!!!üye olanlar bir ayda zayıflamaya başlıyor desek.valla ne güzel olur.benim bedenim de utanır da belki biraz harekete geçer.

kızlar çok sevindim yazdıklarınıza 2 gün sonra sotoları silcem biraz daha zayıflayınca bir 7 kilo daha verince başarı öyküleri grubuna bende bir konu açacağım ve hepsini orada toplayacağım gerkese umut olsun bunlar bak ne güzel zayıflıyoruz yapmayalım şu kaçamaklarıda ne güzel bayanlar olalım ayrıca kaç gösteriyorum ya bide sizler söyleen bakem topiğimiz güzel bayanları sizleri bırakıpta uyumayada gidemiyorum bakasım geliyor biri bişi yazsada okusam diye yena geçmiş olsun cnm sanada

Son düzenleme:
kilo verenleri kutlarım.darısı hepimizim başına.Yasafat valla iyigidiyorsun.pregant resimlerin çok hoş.fark ediliyor.
Yena canım geçmiş olsun.büyük bir kazadan dönmüşsünüz.yinede dikkat edin.benim eşimde ilk böyle başlamıştı.yalnız onun yüksek tansiyonu vardı.birde sabah banyo yapıp sokağa çıkılıyor ya o da yüz felci açısından tehlikeli özellikle soğuk günlerde.
kızlar bursa16 bir daha girmeyecekmi?

zeynepcım merhaba bende dıyodum zeynep yok goremedım dıye tam yazacaktım sen yazmıssın tesekkurler sana yetısmeye calısyorum:))

yena coook gecmıs olsun allah daha beterınden sakınsın

pregant resımler muthıs cok fark etmıssın hayatında neler degıstı yazar mısın gaza gelelım bızde basarı oykunu beklıyoruz grubumuzun gururu ol:)

gelincik hoşgeldın aramıza

carnivale senı gecemıcez hıçbirimiz yavas gıt bırazkaydirigubbakcemile3saka canım masallah sana devam et boyle bız arkadan gelırız

zalımı senıde cook tebrık edıyorum valla bu fotolar bızı gaza getırıyor dıger fotolarıda beklıyoruz hepınıze benden bır nazar boncugu

bu arada zeynepcım guzel bır fıkır ortaya atmıs bence dusunulsun

ahh ah napsam bilmem sabah 7buçukta kalkmam lazaım ama gözüme uyku girmiyor neden acaba ya

yena cnm bnm hayrola seni de mi uyku tutmadı

baktımda koca diyet grupları topiğinin bekçileriymişiz

eweet harika bir belgesel seyrettim ve hala ayaktayım sanırım doktorda uyucam:roflol:

geldim geldim yine ben geldim hoşgeldin nutcase sonunda biri ayaklandı

hadi bakın ama bugünki görevim bekçilikti of ya napcam ya doktorda uykum gelirse

ya sızarsam alimallahakannehir:roflol:

Zalimi, henüz özel mesaj gönderemiyorum ya :) . Kusura bakma, mail adresini verirsen oraya yazarım, fakat şart da değil. Ben hızlıca 50 mesaja ulaşırım. Yarın da cevap yazarım sana.

Bu arada bir şeyi merak ettim. Sen 90 kiloyla başlamışsın fakat 80in altına indin, burada mı devam ediyorsun yoksa 80 kiloların konusuna mı gidiyorsun? Önemli değil de sistemin nasıl çalıştığını bileyim istedim :) .

Ok, bir şey daha sorucam, konuyu dağıttığım için özür.

Bu forumda son 10 mesajı göster gibi bir seçenek falan var mı? Böyle kim nereye ne yazmış diye takip etmek zor oluyor da. Bazen yazdığım konuları bile unutuyorum. Ama yoksa da sorun değil, idare ederim.

kullanıcı adının üzerine sol tıkla bütün mesajları ara

sanırım işini görür bu

inş. cnm teşekkürler zaten biraz daha vereyim bacaklarım dahada incelsin başarı öykülerine bende bol resimli bir konu açacağım

zalimi gözünü seveyim bir daha foto ekleyip sağa sola haber bırakınca mesajların kaçıncı sayfada olduğunu da yazıver :))
tebrik ederim canım azmin sonucu işte süper görünüyorsun bir de şu ilaçlardan dolayı sıkıntıların olmasaydı dahada zayıf görebilirdik sanırım seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…