- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Doğru diyorsun Bonus. Ama hiç bu kadar umutsuz olnamştm ve iradesz. Can sıkıntısından canm hep yemek istiyor.daha frenlyrm jendimi yoksa en az 10 kilo almştm bu birkaç haftadaDe yeter ama kuzum ya iki gün artı temizle iki gün ye olmaz ki biz zaten normalde hep böyleyiz böyle veremedik ki
Yaz yediğini buraya
Erkeklerle kendimizi kiyaslarsak işin icinden cikamayiz cnm :)) onlar doğuştan şansliYani öyle aşırı da yemedim. Anlamıyorym nasıl bu kadar artı oluyorum.eşim kahvaltıda 10 d ekmek yiyor ben. 1.2 d..
2 gün Akşam eşim 4 dilim baklava yedi. Ben 1 gün 1 d. Ertesi gün yarım yedim. Yani 1.5d baklava 2 kilo artı mı yapıyor bana? Eşim sabit ben 2 kilo artı
Kızlar dolunay zamanıymış, azami dikkat lazım
Bence zorlamaz ama sezeryan tarihide önemli yakın süreleri pek önermiyorlar spor için canimKızlar leslie yapdam dikişler zorlanr mı acaba? Dr kist ameliyatı gibi düşün dedi.. Ama sezaryann. %80 kadar dikiş var
2 ay önce oldum canm.Bence zorlamaz ama sezeryan tarihide önemli yakın süreleri pek önermiyorlar spor için canim
Azminiz kırılmasn diye:)kızlar niyeMthn83 ve benim dışında kimse menü yazmıyor ?
karnına ılık su ve 20 dkyürü evde. Sabah dene istersen.yeni baştan 2. gün bitti yine wc yok. ya ben neyi yanlış yapıyorum
Bana şu diyet çayları ve kan ilacı iyi geliyor o açıdan. Yanlız kan ilacı normalde kabız yapar. Bana ters etki ediyor.yeni baştan 2. gün bitti yine wc yok. ya ben neyi yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?