Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

De yeter ama kuzum ya iki gün artı temizle iki gün ye olmaz ki biz zaten normalde hep böyleyiz böyle veremedik ki

Yaz yediğini buraya
Doğru diyorsun Bonus. Ama hiç bu kadar umutsuz olnamştm ve iradesz. Can sıkıntısından canm hep yemek istiyor.daha frenlyrm jendimi yoksa en az 10 kilo almştm bu birkaç haftada

Yani öyle aşırı da yemedim. Anlamıyorym nasıl bu kadar artı oluyorum.eşim kahvaltıda 10 d ekmek yiyor ben. 1.2 d..
2 gün Akşam eşim 4 dilim baklava yedi. Ben 1 gün 1 d. Ertesi gün yarım yedim. Yani 1.5d baklava 2 kilo artı mı yapıyor bana? Eşim sabit ben 2 kilo artı

Erkeklerle kendimizi kiyaslarsak işin icinden cikamayiz cnm :)) onlar doğuştan şansli

öğlen 12.30
3 adet kıymalı bulgurlu baharatlı köfte
karışık yeşillik
domates soslu acı biber
100 mlt ev yoğurdu

akşam 18.45
az bulgurlu karalahana kavurması
100 mlt ev yoğurdu
domates soslu acı biber ve biraz ev turşusu

şimdi açık çay içiyorum. 1 kupa da limonla adaçayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

1 saat yer yer normal tempo yer yer hızlı tempo yürüyüş yaptım.

Hayırlı akşamlar kızlar
Valla kızacaksınız bana
Sabah 10.30 ( ailecek yaptık) yumurta kırmızı biber maydonoz domates ceviz
Akşam 17.00(annemdeydim. Makarna içli köfte kızartma ve haşlama vardı. Ama evdekilere bile zor yeterdi)
Haşlama suyu içtim yumurta haşlayıp yedim. Birazda yoğurt (çok canım çekti çeğrekden az içli köfte)
Saat 19 da salata yedim.
Pişmanlıkla karışık açlık var hala

yeni baştan 2. gün bitti yine wc yok. ya ben neyi yanlış yapıyorum
Bana şu diyet çayları ve kan ilacı iyi geliyor o açıdan. Yanlız kan ilacı normalde kabız yapar. Bana ters etki ediyor.
Bide Bonus un hakkını yeme o da yazar günlük olmasada
Neyse sonuç olarak biz zayıflayıp çıtır olcaz bonus gelip nispet yapcak. O yiyip yiyip kilo almayıp bide üstüne ay göbeğim çıkmış diyen kızlar gibi gıcık edici mesajlar yazcaz. Sonra bizi banlayacaklar
Gece gece bu kadar saçmalayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…