Hayirli aksamlar, bende menü yazam artik ,yolu yariladik demekki oldu bu is :)
Sabah
Mercimek corba
Ceviz
Aksam
Mercimek corba
Ispanak yogurt
Arada bi türk kahvesi
Suyu bilmiyom
Yarim saat yürüyüs
Cok sükür canim zorlanmiyorim hersey yolunda tek derdim kahvalti , yumurtayla aram cok yok hemen biktirdi.nasıl gidiyor seviyeler? alıştık artık değil mi?
Cok sükür canim zorlanmiyorim hersey yolunda tek derdim kahvalti , yumurtayla aram cok yok hemen biktirdi.
Öyle yapmaya calisiyorum , ceri domstesin üstüne krem peynir sürüp yemek güzel oluyo :ben iki gün başka seçenek yedim. bugün yine omlet yedim. arada bir iki gün ya yumurtasız normal kahvaltı yap ya da yemek ye. sonra yine yumurtaya dönersin.
Dogru canim da hersey apanin dedigi gibi olmuyor bazenAhmet bey hem öğlen hem akşam aynı olmasın dedi kızlar. Biri kahvaltıysa diğeri yemek olacak dedi.
Benmi yanlışım.
O kadar çatlak su kaçırmaz diyorsun.Dogru canim da hersey apanin dedigi gibi olmuyor bazen
Bugunku menumu vereyim
10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve
Eki Görüntüle 2305113 Eki Görüntüle 2305114
Gözlerimi kaparım vazife mi yaparım. Dün yaşanmadı gittiBen dün bişey kaçırdım anlık bi gelgit yaşadım.
Devam ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum. Zaten herşey yeterince zor.
İnşallah canımBu ortamda olmasaydık çok daha güzel geçicekti herşey.
Tıkılmışlık her an herkes evde hergün zorluk oluyor. Allah huzur versin evlerimize
Devam et tabi canim.ben bu kadar dirayetli kendimi bilen biriydim ama sıvı kurallarını aşamadım.bu yıl benim zamanım değilmiş demekki diyorum.kendime kurallar koydum şimdi.yazdim güzelce.buzdolabinda duruyor her açmaya gittiğimde.dun tatli yaptım mesela iki çatal yedim.tam iki çatal fazla değil.kendimi terbiye etmeye çalışıyorum.simdilik iyi gidiyorum.sende kendine güvenini kaybetme.bu yıl belki sizin yilidinizdirBen dün bişey kaçırdım anlık bi gelgit yaşadım.
Devam ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum. Zaten herşey yeterince zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?