Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yarın menü yazmaya bailayacağım. Zira 90 lara az kaldı
yaz canım. ne yediğini görürsün hem de yazıcam diye kendine engel olursun.
doğrudur canım. ama seviyeyi bozmadın değil mi devam ediyorsun?

Günaydınlarr.iyi miyiz gençlik.bende bebeleri yatırdım öğlen uykusuna.bir saat hem onlar dinleniyor hem ben.sabah kahvaltisini erken yaptım 4 gibi yemeğimi yerim.firinda kabak mücver ve cacık yaptm.firin sıcakken bir de kek çırptım bebelere.simdi günlük kapı kollarını silme vakti

biliyor musun regl başladığından bu yana canım havuçlu cevizli tarçınlı kek ile sıcacık çay istiyor

biliyor musun regl başladığından bu yana canım havuçlu cevizli tarçınlı kek ile sıcacık çay istiyor
Ayy istenmez mi.benimde başlayacak bi iki güne her sey gicigima gitmeye başladı klasik.ozellikle de kocamın hareketleri çok batıyor bu dönemde

Ayy doldum size acılayım.aksama kadar evdeyiz şükür sağlığımız yerinde.esim bu hafta işe gidiyor.aksam yeme faslından sonra yorgunluk çöküyor haliyle.ama hep uyarıyorum onu.kucuk küçük daha bilmez.buyuge sor ne yaptin derslerin nelerdi.hic bireyden haberi yok.ama alışmam lazım sanırım etkenlerin çoğu aynı ve degismezler

Benim eşimde çocuklarin dersleriyle ilgilenmez herşeye ben bakiyorum..biraz ucunu birakiyim..öğretmenler aramaya başliyor telefonla..

Hatunlar baya alıştık seviyelere artık diyet yapar gibi olucak bizim için böyle bir ikili yarış isteyen falan var mı?
Ben sizinle aynı yapmıyorym ama ikili yarıla varım. Yarın bildrm yaptjtan sonra 2 haftalık yarış olabilir. Ramazana da az kaldı. O zamna biraz eksi olmalym

Aman erkekler naaılsa öyle kabul etmek lazım..değiştirmek çok zor. Ben de biraz önce kızım 3.defa çiş yaptı.üstelik parkenin üzerine yaptı.ben kıza kızdm o da geldi bana kızıyor. En son hiçbir işe el sürmem diyor ne alakaysa. Yaptğı da kahvaltı Bulaşığını makinaya atmak.tamam yardmcı oluyor. Ama işlerin %80bende maksmm 20 si onda. Ama ona göre tam tersi.

Ben sizinle aynı yapmıyorym ama ikili yarıla varım. Yarın bildrm yaptjtan sonra 2 haftalık yarış olabilir. Ramazana da az kaldı. O zamna biraz eksi olmalym

Yav aynı yapmak zorunda değilsin zaten kuzum bunca zaman biz birlikte hep aynı şeyimi yaptık yoo birlik olmak önemli.

huzurunmeraklisi şu arkadaşada söylüyorum hep biz bir olmuşken sizde boş durmayın

Bütün erkekler aynı

bugünkü menüm

sabah
ceviz
2 dilim kasar peyniri
ceri üzerine krem peynir

aksam
firinde soslu sebze ( bebe kabak renkli biber)
balik izgara( somon)
salata

bugün hic su icemedim ,bu haftada tartilmadim hic,bakalim yarin beni ne bekliyor umarim hayal kirikligi yasamam.

bugünü bitirmekle birliikte 21 günü tamamlamis oluyoruz,artik önümüzde kimse duramaz Allahin izniyle..

11 12 nisan vizelerim var dua edin bana,hic dogru calisamadim ,annem ve babam bendeydi anca özet ve cikmis sorulardan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…