yaz canım. ne yediğini görürsün hem de yazıcam diye kendine engel olursun.Kızlar yarın menü yazmaya bailayacağım. Zira 90 lara az kaldı
doğrudur canım. ama seviyeyi bozmadın değil mi devam ediyorsun?60kiloyum fulya menü yazmaya halim kalmıyor veletler ile uğraşmaktan girdiğimde bir kaç günü okumaya çalışıyorum öyle yazsam daha güzel olur ama sızıp kalıyorum hiç birşey yapamıyorum evde ya
Günaydınlarr.iyi miyiz gençlik.bende bebeleri yatırdım öğlen uykusuna.bir saat hem onlar dinleniyor hem ben.sabah kahvaltisini erken yaptım 4 gibi yemeğimi yerim.firinda kabak mücver ve cacık yaptm.firin sıcakken bir de kek çırptım bebelere.simdi günlük kapı kollarını silme vakti
Hayır hayır sonuna kadar gideceğim canım inşallah rabbim izin verirseyaz canım. ne yediğini görürsün hem de yazıcam diye kendine engel olursun.
doğrudur canım. ama seviyeyi bozmadın değil mi devam ediyorsun?
Ayy istenmez mi.benimde başlayacak bi iki güne her sey gicigima gitmeye başladı klasik.ozellikle de kocamın hareketleri çok batıyor bu dönemdebiliyor musun regl başladığından bu yana canım havuçlu cevizli tarçınlı kek ile sıcacık çay istiyor
Benim eşimde çocuklarin dersleriyle ilgilenmez herşeye ben bakiyorum..biraz ucunu birakiyim..öğretmenler aramaya başliyor telefonla..Ayy doldum size acılayım.aksama kadar evdeyiz şükür sağlığımız yerinde.esim bu hafta işe gidiyor.aksam yeme faslından sonra yorgunluk çöküyor haliyle.ama hep uyarıyorum onu.kucuk küçük daha bilmez.buyuge sor ne yaptin derslerin nelerdi.hic bireyden haberi yok.ama alışmam lazım sanırım etkenlerin çoğu aynı ve degismezler
Ben sizinle aynı yapmıyorym ama ikili yarıla varım. Yarın bildrm yaptjtan sonra 2 haftalık yarış olabilir. Ramazana da az kaldı. O zamna biraz eksi olmalymHatunlar baya alıştık seviyelere artık diyet yapar gibi olucak bizim için böyle bir ikili yarış isteyen falan var mı?
Aman erkekler naaılsa öyle kabul etmek lazım..değiştirmek çok zor. Ben de biraz önce kızım 3.defa çiş yaptı.üstelik parkenin üzerine yaptı.ben kıza kızdm o da geldi bana kızıyor. En son hiçbir işe el sürmem diyor ne alakaysa. Yaptğı da kahvaltı Bulaşığını makinaya atmak.tamam yardmcı oluyor. Ama işlerin %80bende maksmm 20 si onda. Ama ona göre tam tersi.Ayy doldum size acılayım.aksama kadar evdeyiz şükür sağlığımız yerinde.esim bu hafta işe gidiyor.aksam yeme faslından sonra yorgunluk çöküyor haliyle.ama hep uyarıyorum onu.kucuk küçük daha bilmez.buyuge sor ne yaptin derslerin nelerdi.hic bireyden haberi yok.ama alışmam lazım sanırım etkenlerin çoğu aynı ve degismezler
Ben sizinle aynı yapmıyorym ama ikili yarıla varım. Yarın bildrm yaptjtan sonra 2 haftalık yarış olabilir. Ramazana da az kaldı. O zamna biraz eksi olmalym
Bütün erkekler aynıAman erkekler naaılsa öyle kabul etmek lazım..değiştirmek çok zor. Ben de biraz önce kızım 3.defa çiş yaptı.üstelik parkenin üzerine yaptı.ben kıza kızdm o da geldi bana kızıyor. En son hiçbir işe el sürmem diyor ne alakaysa. Yaptğı da kahvaltı Bulaşığını makinaya atmak.tamam yardmcı oluyor. Ama işlerin %80bende maksmm 20 si onda. Ama ona göre tam tersi.
Ne alemdesin rakibem? Var msn bu hafta yarışaBütün erkekler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?