Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahmet bey hem öğlen hem akşam aynı olmasın dedi kızlar. Biri kahvaltıysa diğeri yemek olacak dedi.
Benmi yanlışım.
tatlım birincisi hergün yumurta bıktırabiliyor, ister öğlen yensin ister akşam yensin. ikincisi wc sorunu olabiliyor. mesela ben kaç gün boyunca sabah yeşillikli yumurtalı peynir zeytin ve kuruyemişli kahvaltı yapıp, akşam protein salata bulgur falan tükettim. doydum mu doydum, tatmin oldum mu oldum. ama yenen o salata ve yeşilliklere rağmen kabızlık yaşadım. ister istemez arada farklı olmalı.
önemli olan yasaklı karbonhidrat, tatlı, paket gıda yemememiz. 10 gündür wc sıkıntım büyük. 4. gün sinameki, detoks çayı, probiyotik vs ile zorla çıkıyorum. ama ısrarla kuru incir, kayısı, hurma veya herhangi meyve de yemedim. düzeni sebze, salata ve yağlarla sağlayacağım. ne yapalım.
Dogru canim da hersey apanin dedigi gibi olmuyor bazen
aynen
Ben dün bişey kaçırdım anlık bi gelgit yaşadım.
Devam ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum. Zaten herşey yeterince zor.
unut gitsin. sakın geriye bakma. bonus biz bu işi başaracağız sonunda zafer bizim o sıkıntıyı da herkes yaşıyor. buna şükür. sağlık, huzur olsun da

öğlen 12.45
tereyağda 1 yumurtadan pastırmalı, dil peynirli, biberli, baharatlı omlet
1 köy biberi, 2 çeri domates, 1 avuç maydanoz-dereotu
2 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 3 kaju, 5 badem, 7 kayısı çekirdeği
1 omega-3 kapsül

ara
2 kupa puer çayı

akşam 19.00
3 köfte büyüklüğünde domatesli biberli tire köfte
1 servis kaşığı bol pırasalı sebzeli bulgur pilavı
dom. soslu acı biber ve 1 servis kaşığı deniz börülcesi

akşam 2 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie

Canm kahvaltıdaki yeşillipe limon sık ve zeytinyağı ekle biraz faydasu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…