tatlım birincisi hergün yumurta bıktırabiliyor, ister öğlen yensin ister akşam yensin. ikincisi wc sorunu olabiliyor. mesela ben kaç gün boyunca sabah yeşillikli yumurtalı peynir zeytin ve kuruyemişli kahvaltı yapıp, akşam protein salata bulgur falan tükettim. doydum mu doydum, tatmin oldum mu oldum. ama yenen o salata ve yeşilliklere rağmen kabızlık yaşadım. ister istemez arada farklı olmalı.Ahmet bey hem öğlen hem akşam aynı olmasın dedi kızlar. Biri kahvaltıysa diğeri yemek olacak dedi.
Benmi yanlışım.
aynenDogru canim da hersey apanin dedigi gibi olmuyor bazen
unut gitsin. sakın geriye bakma. bonus biz bu işi başaracağızBen dün bişey kaçırdım anlık bi gelgit yaşadım.
Devam ediyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum. Zaten herşey yeterince zor.
HayırKizlar , biz yemekleri süt veya kremayla pisirebiliyoruz di mi ?
Ben hayır diye biliyorum bakıyım m?Neden kii
Bugün
Ögle
Susamli yumurta
Avakado
Ceri domates zeytin krem peynir
Aksam
Ispanak
Yogurt
Benim bildiğim kadariylan serbest ..yani yemeğe pişirirken süt ve krema ilave etmek
Ben beyenmedim..bütün tarifleri deniyorum eylenceli oluyor..susamlı yumurta güzel oluyor mu?
Canm kahvaltıdaki yeşillipe limon sık ve zeytinyağı ekle biraz faydasu olur.tatlım birincisi hergün yumurta bıktırabiliyor, ister öğlen yensin ister akşam yensin. ikincisi wc sorunu olabiliyor. mesela ben kaç gün boyunca sabah yeşillikli yumurtalı peynir zeytin ve kuruyemişli kahvaltı yapıp, akşam protein salata bulgur falan tükettim. doydum mu doydum, tatmin oldum mu oldum. ama yenen o salata ve yeşilliklere rağmen kabızlık yaşadım. ister istemez arada farklı olmalı.
önemli olan yasaklı karbonhidrat, tatlı, paket gıda yemememiz. 10 gündür wc sıkıntım büyük. 4. gün sinameki, detoks çayı, probiyotik vs ile zorla çıkıyorum. ama ısrarla kuru incir, kayısı, hurma veya herhangi meyve de yemedim. düzeni sebze, salata ve yağlarla sağlayacağım. ne yapalım.
aynen
unut gitsin. sakın geriye bakma. bonus biz bu işi başaracağızsonunda zafer bizim o sıkıntıyı da herkes yaşıyor. buna şükür. sağlık, huzur olsun da
Idare eder canim, yumurta seven biri icin güzeldir belkisusamlı yumurta güzel oluyor mu?
Bencede öyle olmasi lazim , kremali tavuklu mantar yapcaktimBenim bildiğim kadariylan serbest ..yani yemeğe pişirirken süt ve krema ilave etmek
Canm kahvaltıdaki yeşillipe limon sık ve zeytinyağı ekle biraz faydasu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?