Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

deryamı hatırlattın bana yazı tarzın yani allah aşkına bir daha ile başlardı cümleye canım beim ay iyi hatırlattın dur arayım bugün onu seneyi geçti kızla görüşemeyeli

kullanıcı adının üzerine sol tıkla bütün mesajları ara

sanırım işini görür bu

Teşekkürler, öyle yaparım bundan sonra.

Zalimicim, ne güzel zayıflamışsın :)))) Azmin zaferi canım. Sen zaten azimlisin hemen hedeflediğin kilona düşersin :)))
Gene inceldikçe fotolarını bekliyoruz, ilham veriyor :)))

Ben büyük halini görmemiştim fotoların, avatardan gördüm sadece. Bayağı fark varmış. Zaten annemden biliyorum, bir kere kilo vermeye başlayınca ve bu işin nasıl işlediğini kavrayınca artık daha rahat geliyor devamı. Annem bazı sorunlardan dolayı kilo vermeyi durdurdu yarım sene önce falan. Verdiği kiloları tekrar aldı fakat sorun yapmıyoruz bunu. Çünkü isteyince, tekrar başlayınca rahatça kilo vereceğini biliyoruz artık. Yani demek istediğim ay eyvah nasıl vericem bu kiloları ne yapsam da etsem de kurtulsam gibi düşünceler insanın motivasyonunu kötü etkiliyor bence, ama neyin ne olduğunu bilmek, ve buradaki ticker factory imzalarını görmek insanın şevkini yerine getiriyor. Tebrikler hepinize.

canim gecmis olsun ALLAH beterinden korusub:Saruboceq:

zalimii ne güzel zayıflamışsın bravo sanaalkisalkisalkis hedef olarak 55 göstermen çok güzel...onuda başaracağından eminim...ben 80-89 topiğinden....

evet canım emine bir daha giremiceni söyledi hepinize selamı var..

gunaydin kizlar baya giremedim forma kucuk begeim biraz rahatsizdi simdide ben rahatsizlandim ishal olsum ve agridna oluyorum resmen ilacta aldim ama hic bir segisen hic bir sey yok 1 kilo vermisim

gunaydin kizlar baya giremedim forma kucuk begeim biraz rahatsizdi simdide ben rahatsizlandim ishal olsum ve agridna oluyorum resmen ilacta aldim ama hic bir segisen hic bir sey yok 1 kilo vermisim

gecmis olsun.benim oglumda 3 gundur atesli.buralarda salgin var.bende o yuzden foruma giremedim.
bugun adet oldugumdanmi 1 kilo fazla ciktim tartida

gecmis olsun.benim oglumda 3 gundur atesli.buralarda salgin var.bende o yuzden foruma giremedim.
bugun adet oldugumdanmi 1 kilo fazla ciktim tartida

gecmis olsun cnm ufff bu havalar bir duzelmediki bizim burda bir yagmur yagiyo bir sicak iyice tuaaflasti hersey sanki kis geliyo burdada acayip bir salgin var adetliyken dusmesi gerekmiyomu benmi yanlis biliyrum

günaydin kizlar
bende fazla yazamiyorum hastayim grip olmusum oglumda bu gece hastalandi bogmaca olmus öyle kötü öksürdükü ateside vardi yavrum ya kisin hastalanmadik simdi hastalandik iyimi

:dance: canım teşekkürler inşallah böyle devam eder hepimiz için daha da hızlanır hatta :Saruboceq: zaten heppinizden fazla vermem gerek bir süre hızlıııııı ötesi gitmem lazım yani:) bu kiloda bu kadarla başlamak çok normal. geçen gün normalde günde ne kadar kalori almamız gerektiğini hesaplattım iki bin beş yüz küsür çıktı lülülülülülü yanii herkesten fazla yakıyo metabolizmam bu bedeni işletebilmek için ammaaa sonra da yavaşlamasa keşke ama di mi ne güzel olurdu :)) bu arada özendim fotolarımı çektirdim boydan. zayıflayıca koyiciiim yanyana :))))))

Son düzenleme:
ay ben yarın birgün çıkarttırıp çantama koycam buzdolabına ascam süper motiveyim

enerji doluyum

teyzemdeyim şimdi yarım gevrekle

1 parça peynir 1 zeytin yedim ve gördüğünüz üzere hiç uyumadım

bir heyecan var içimde uyuyamıyorum

boydan çekildem eve gidince koycam onuda alt tarafı bakalım fark etmişmi

1 beden inceldim

zorla 48 ve normal 50 anca oluyordu

şimdi bol 48 biraz dar 46 oluyor

çok mutluyum etrafımdakiler fark ediyor artık

hele herkese farklı fotoyu gösteriyorum

aa baya fark var dedi teyzemde

bakalım hazlaz bir kuzenim var

o kilo alınca söylemez zayıflayınca söyler

bakalım 1de gelcek okuldan ne dicek

kızlar ya varya en önemlisi kendime güvenim geldi

zalimi canım harikasın tebrik ederim seni ne kadar zamanda gitti kilolar inşallah geri kalan kilolarıda verirsin güvenin gelmezmi hepimiz inşallah verelim fazlalık kilolarımızıdda hepimizin güveni gelsin bende bir aydır yapıyorum diyet ama daha pek gözle görülür bişey yok ortada ne kadar sürede verdin ve ne yaptın diyet olarak canım paylaşırsan sevinirim benimde kısa sürede kilo vermem gerekiyorda en azında 20 kilo kadar vermeliyim kısa zamanda tekrar tebrik ederim çok güzel olmuşsun epey fark var başarılarının devamını bekliyoruz ...kaydirigubbakcemile5

yenacimcok gecmis olsun verdiginiz kar$i gelmis sükür babamda felc gecirdiydi bilirim o stresi üzüntüyü

ay çok geçmişolsun canım ya. yüzüne bişiy olmadı işallah dimi

canim gecmis olsun ALLAH beterinden korusub:Saruboceq:

Ben de ben de:))

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
ıyi dilekleriniz beni çok mutlu etti..

Bugün eşim KBB ve nöroloji bölümündeydi..Çok şükür sonuç temiz..
fizik tedavisine başladılar yüzünün sol kısmına...
Çok rahatladık,Allah kimseyi darda bırakmasın..:Saruboceq:

Son düzenleme:
zalimi maşallah canım ha geyret çok fark var özellikle yüzünden çok belli .insan nasıl mutlu oluyor farkı görünceyemediğime deydi diyorsun

elifsevde ben arasıra girip çıkıyorum kızım yaramaz bırakmıyor yazayım sizlere böyle uyuduğu zaman yazıyorum artık vallahi haftasonu kaçamağından sonra bugün 116.5 çıktım yani 1.5 kilo fazlayım cuma günü 115 tim ama wc oayıda yok bence kilo değildir şimdi bir sürü ot demleyip içiyorum sen kaçlardasın evet hatırlıyorum aynı kilodaydık

yenacım tekrar geçmiş olsun sevindim temiz çıkmasına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…