kullanıcı adının üzerine sol tıkla bütün mesajları ara
sanırım işini görür bu
Zalimicim, ne güzel zayıflamışsın :)))) Azmin zaferi canım. Sen zaten azimlisin hemen hedeflediğin kilona düşersin :)))
Gene inceldikçe fotolarını bekliyoruz, ilham veriyor :)))
amanda kallisim geçmiş günaydın cnm nasılsın
canim gecmis olsun ALLAH beterinden korusub:Saruboceq:Bugün öğleden sonra eşim dudaklarının uyuştuğunu hissetmiş,hemen acile gitmişler..
Teşhis kısmi yüz felci başlangıcı..:çok üzgünüm:.
Olanlardan haberim yok benim,tesadüfen aradım hastanedeler..O anki ruh halimi düşünün artık..Kızım dersanede,oğlum uyuyor,nasıl çaresiz hissettim kendimi..:çok üzgünüm:
Allahtan hastanede işleri çok yolunda gitmişde eve geldide rahatladım..Çok şükür durumu iyi.doktor ilaçlar bittikten sonra KBB bölümüne yönlendirmiş..Orta kulak iltihabıda tetikler demiş..
Allah beterinden korusun böyle bir olay atlattık.ama mahfoldum merak ve üzüntüden...senağlama
evet canım emine bir daha giremiceni söyledi hepinize selamı var..kilo verenleri kutlarım.darısı hepimizim başına.Yasafat valla iyigidiyorsun.pregant resimlerin çok hoş.fark ediliyor.
Yena canım geçmiş olsun.büyük bir kazadan dönmüşsünüz.yinede dikkat edin.benim eşimde ilk böyle başlamıştı.yalnız onun yüksek tansiyonu vardı.birde sabah banyo yapıp sokağa çıkılıyor ya o da yüz felci açısından tehlikeli özellikle soğuk günlerde.
kızlar bursa16 bir daha girmeyecekmi?
geldim geldim yine ben geldim hoşgeldin nutcase sonunda biri ayaklandı
günaydıııın.....biraz geç oldu ama kimsenin uğradığı yok buralara ,....
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilezemuszemus
gerçekten çok güzel olmuşsun maşallah bebek gibiymişsin zaten ......yaşınıda göstermiyorsun üstelik süüüpeeerrr...kaydirigubbakcemile5
gunaydin kizlar baya giremedim forma kucuk begeim biraz rahatsizdi simdide ben rahatsizlandim ishal olsum ve agridna oluyorum resmen ilacta aldim ama hic bir segisen hic bir sey yok 1 kilo vermisim
gecmis olsun.benim oglumda 3 gundur atesli.buralarda salgin var.bende o yuzden foruma giremedim.
bugun adet oldugumdanmi 1 kilo fazla ciktim tartida
zeynepcım merhaba bende dıyodum zeynep yok goremedım dıye tam yazacaktım sen yazmıssın tesekkurler sana yetısmeye calısyorum:))
yena coook gecmıs olsun allah daha beterınden sakınsın
pregant resımler muthıs cok fark etmıssın hayatında neler degıstı yazar mısın gaza gelelım bızde basarı oykunu beklıyoruz grubumuzun gururu ol:)
gelincik hoşgeldın aramıza
carnivale senı gecemıcez hıçbirimiz yavas gıt bırazkaydirigubbakcemile3saka canım masallah sana devam et boyle bız arkadan gelırız
zalımı senıde cook tebrık edıyorum valla bu fotolar bızı gaza getırıyor dıger fotolarıda beklıyoruz hepınıze benden bır nazar boncugu
bu arada zeynepcım guzel bır fıkır ortaya atmıs bence dusunulsun
kızlar ya varya en önemlisi kendime güvenim geldi
Cuma günleri mi liste hazırlanıyor arkadaslar?ben de gırmek ıstıyorum lısteye..
applearzu tavsiyelerin için çoookkk teşekkür ediyorum. yeni yazabiliyorum buraya. ama hepsi çok değerli oldu benim için inşallah böyle dayanışma içinde kurtulacağız bu kilolardan:lepi:
yena sana büyük geçmiş olsun diliyorum. Allah göstermesin bir dahabilmiyorumkismile
pregant, gerçekten müthişşş değişim. tebrikler:))) darısı bizim başımıza)
bu arada dayanamayıp tartıldığımı ve 2 kilo 600 gram zayıfladığımı belirtmekten mutlululuk duyarım :sm_cool: çokkkk mutluyum. Allah'ım inşallah Aralık'a kadar zerre şaşırmadan devam edebilirim. bana yazan, motive olmamı sağlayan, yanımda olan herkese sonsuzz teşekkürler. daha yüzün altını da beraber göreceğiz inşallah:)))
yenacimcok gecmis olsun verdiginiz kar$i gelmis sükürbabamda felc gecirdiydi bilirim o stresi üzüntüyü
pregant çok güzel kilo vermişsin tebrikler insan nasıl mutlu oluyor değilmi benimde bu sıra belli olmaya başladı eşimin hoşuna gidiyor bende mutlu oluyorum benim hatun çıtır oldu diyor bende ne çıtırı diyorum büyük boy simit
yenacım geçmiş olsun canım okadar zorki çaresiz kalmak öyle bir durumda tahmin edebiliyorum allah beterinden korusun inşallah bir an önce iyileşir eşin
ay çok geçmişolsun canım ya. yüzüne bişiy olmadı işallah dimi
kilo verenleri kutlarım.darısı hepimizim başına.Yasafat valla iyigidiyorsun.pregant resimlerin çok hoş.fark ediliyor.
Yena canım geçmiş olsun.büyük bir kazadan dönmüşsünüz.yinede dikkat edin.benim eşimde ilk böyle başlamıştı.yalnız onun yüksek tansiyonu vardı.birde sabah banyo yapıp sokağa çıkılıyor ya o da yüz felci açısından tehlikeli özellikle soğuk günlerde.
kızlar bursa16 bir daha girmeyecekmi?
zeynepcım merhaba bende dıyodum zeynep yok goremedım dıye tam yazacaktım sen yazmıssın tesekkurler sana yetısmeye calısyorum:))
yena coook gecmıs olsun allah daha beterınden sakınsın
pregant resımler muthıs cok fark etmıssın hayatında neler degıstı yazar mısın gaza gelelım bızde basarı oykunu beklıyoruz grubumuzun gururu ol:)
gelincik hoşgeldın aramıza
carnivale senı gecemıcez hıçbirimiz yavas gıt bırazkaydirigubbakcemile3saka canım masallah sana devam et boyle bız arkadan gelırız
zalımı senıde cook tebrık edıyorum valla bu fotolar bızı gaza getırıyor dıger fotolarıda beklıyoruz hepınıze benden bır nazar boncugu
bu arada zeynepcım guzel bır fıkır ortaya atmıs bence dusunulsun
canim gecmis olsun ALLAH beterinden korusub:Saruboceq:
Ben de ben de:))
Cuma günleri mi liste hazırlanıyor arkadaslar?ben de gırmek ıstıyorum lısteye..
Ben de ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?