Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar.Bugün işteyim.Beslenmemi getirdim.suyumu içiyorum bol bol korumalı bir gün.Ama hava bayağı soğukmuş 10 gündür evden çıkmayınca insan anlayamiyor.

Canım çok teşekkür ederim. Yalnız ben etsiz yapacağım. Alışık olmadığımdan etlisini yiyemeyiz. Etsiz ölçüler yine aynı olur değil mi?

Havada pek iyi hissettirmiyo güzel bi müzik aç dinle orucu düşünme istersen bugünlük
Hava güneşli canım. Zaten bu saate kadar aç durmak gerekiyordu. En azından akşam yemeğine kadar durursam 24 saat olmuş olur. Herkes ilk 24 saat zor sonrası kolay diyor. İşe vereyim kendimi diyorum ama küçük yine altına yaptı.
Wc den çıkarıyorum oraları toplayım demeye kalmıyor altına yapıp geliyor. Ne zaman lütfedecek bilmiyorum

Canım çok teşekkür ederim. Yalnız ben etsiz yapacağım. Alışık olmadığımdan etlisini yiyemeyiz. Etsiz ölçüler yine aynı olur değil mi?
Evet biz de bazen kıymasz yaparz. Ama uzun süre yoğrulduğu için kıyma pişmiş oluyor zaten. Çiğ et hem sağlık için zararlı hem de yemek haram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…