Hemen vereyim. Kişi başı 1 çay bardağı kısırlık esmer bulgur . kuru soğan orta boy 2 tane) sarımsak kıyma (çiğköftelik olacak) 5 kişilik 1 kase kadar kıyma yeterli. Çok kıyma tadını bozar.yarım kutu domates salçası iyice yoğrulacak Bu arada istediğin miktar siyah pul biber kırmızı biber yarm ç.k.karabiber zeytinyağı ve suyla sulandryrz. İyice yoğrulunca bu sos ve en son maydanoz. Püf nokta zeytinyağı ve domates salçası olmalu kesinlikle
Günaydın kızlarrr
Cuma 83.6
Bugün 83.2
Fark -0.4
Günaydın kızlar
Bugün su orucu yapsam diyorum hala kararsızım. Hakkaten niyet önemli. Bugün kendimi iyi hissetmiyorum ama yemek bu işe bi fayda sağlamayacak. Yatsam yatsam ve yatsam
Hava güneşli canım. Zaten bu saate kadar aç durmak gerekiyordu. En azından akşam yemeğine kadar durursam 24 saat olmuş olur. Herkes ilk 24 saat zor sonrası kolay diyor. İşe vereyim kendimi diyorum ama küçük yine altına yaptı.Havada pek iyi hissettirmiyo güzel bi müzik aç dinle orucu düşünme istersen bugünlük
Evet biz de bazen kıymasz yaparz. Ama uzun süre yoğrulduğu için kıyma pişmiş oluyor zaten. Çiğ et hem sağlık için zararlı hem de yemek haram.Canım çok teşekkür ederim. Yalnız ben etsiz yapacağım. Alışık olmadığımdan etlisini yiyemeyiz. Etsiz ölçüler yine aynı olur değil mi?
Ne iş yapıyordun canm. HatırlayamadımGünaydınlar.Bugün işteyim.Beslenmemi getirdim.suyumu içiyorum bol bol korumalı bir gün.Ama hava bayağı soğukmuş 10 gündür evden çıkmayınca insan anlayamiyor.
Afiyey olsun manzara da güzel. Ben de biraz önce balkonu yıkadmBalkonu yıkadım hadi gelin çay içelim
Size gelelim o zamanAfiyey olsun manzara da güzel. Ben de biraz önce balkonu yıkadm
Buyur gel karşılıklı yeşil çay içer dertleşrzSize gelelim o zaman
Buyur gel karşılıklı yeşil çay içer dertleşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?