brokoli salatası olur. fırında baharatlı sebze de güzel olur.
163 filan canim.MuMu85 canım boyun kaç senin?
Sen 36 saatmi yapıyon normal sünnet mi yapıyon163 filan canim.
Cok sükür suyumi ictim rahatladimm.Brokoli iyi fikir yarin yapayim sagolasin
Sarmısak olabilirkarnımda şişlik hissediyorumakşam az bulgurlu bol kıymalı kabak dolma, salata ve az da sarımsaklı yoğurt yedim. yoğurt mu yaptı ki öğlen de yoğurt yemiştim
36 saat , büyük ihtimal yarin hasta olcam öteki türlü niyetlenmedim o yüzden ama bugünü kazaya niyet ettim :)Sen 36 saatmi yapıyon normal sünnet mi yapıyon
36 saat , büyük ihtimal yarin hasta olcam öteki türlü niyetlenmedim o yüzden ama bugünü kazaya niyet ettim :)
Bugünkü menüm
1.5 bardak suu
Balkonu yıkadım hadi gelin çay içelim
Bugün herkes aynı saatlerde balkon yıkamış desenize bende yıkadım büyükce bir balkon :)Afiyey olsun manzara da güzel. Ben de biraz önce balkonu yıkadm
Üniversitede çalışıyorum canim ankarada.esnek çalışmaya geçildiği için hafta da 1 gün gidiyorum.Ne iş yapıyordun canm. Hatırlayamadım
Keçi boynuzu tozunu dene derim.kakaodan kat kat daha lezzetli ve kivam alıyor.keklere kullanıyorum bende.tahin pekmez biraz bu tozdan ekleyince bildiğiniz cikolata oluyor çocukları kandırmada çok iyi.yalniz dediğim gibi kıvam çabuk aliyor ölçülü koymak lazım.kızlar bombastik bir tarifim var. az önce atom hazırladımfındıklı tahin yapmıştım ya. bazısı cevizli yapmıştı hani.
provasını akşam yemeğinden sonra yaptım. fındıklı tahinden 1 yk falan kalmıştı. tahini boldu. ben de üzerine badem, ceviz ekledim karıştırıp yedim 1 tk. muhteşem oldu
az önce gidip mutfağa cam kabın içine çiğ badem, fındık, ceviz, az da kaju ekledim ve üzerine sos gibi bozkır tahini gezdirdim. belki sabah doğal kakao da koyarımoff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?