- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Biberiye çayı iç bence yeşil çaydan daha etkisi var sanki şişliğeİki gündür şiş hissediyorum yarın yeşil çay içeyim.
Hatta şimdi içeyim
Corona testimiz pozitifAmine Busra ne alemdesin?
Biberiye çayı iç bence yeşil çaydan daha etkisi var sanki şişliğe
Corona testimiz pozitif
Hepimizin. Babam dan bulaştiKimin ya geçmiş olsun
Hepimizin. Babam dan bulaşti
Benimde az kalmıştı geçen yıl aldığım.bugun markete uğradım yoktu.gerci markette hiç bisey yoktu.biberiye yaprağı bulup kaynatsak daha iyi de aktarlarda açık değildir büyük ihtimalDoğrudur yok valla biberiye çok iyi gerçekten
Hepimizde var bebektede var zaten. Babama isyerinden gecti. Ondanda bizeAh kuzum çok çok geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın. Emzir hiç korkma dün dinliyodum sütten geçmiyor.
Maske takıcakmışsın emzirirken inş hemen iyileşirsiniz. Baban dışardamıydı? Eşin?
Hepimizde var bebektede var zaten. Babama isyerinden gecti. Ondanda bize
Çok geçmiş olsun.zor süreç ama inşallah çabuk atlatırsınız canim allah yardımcınız olsun.ben bahsetmiştim burda yakın bloklarda çıkmıştı.atlattilar sağ sağlım. Darısı basimiza insallahHepimizin. Babam dan bulaşti
Nasıl bir bulaşıcılık yarabbim allah Bu virüsü dünyaya salanlari bildiği gibi yapsin.Hepimizde var bebektede var zaten. Babama isyerinden gecti. Ondanda bize
Çok çok geçmiş olsun canım..en kisa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.Corona testimiz pozitif
Cok gecmis olsun canimCorona testimiz pozitif
keçiboynuzu tozu var evde. ama şimdi hiç girmeyeyim ona. çünkü glisemik indeksi var. seviyeler uymaz gibi geliyor. belki kakao bile eklemem. böyle de güzel çünkü.Keçi boynuzu tozunu dene derim.kakaodan kat kat daha lezzetli ve kivam alıyor.keklere kullanıyorum bende.tahin pekmez biraz bu tozdan ekleyince bildiğiniz cikolata oluyor çocukları kandırmada çok iyi.yalniz dediğim gibi kıvam çabuk aliyor ölçülü koymak lazım.
Corona testimiz pozitif
canım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. üzüldüm valla.Hepimizin. Babam dan bulaşti
Çok geçmiş olsunCorona testimiz pozitif
Çok geçmiş olsun canm. Kolaylıkla atlatrsnz inş. Çoğu evde atlatyor. Sizib de öyle olur inşHepimizin. Babam dan bulaşti
Bugun ogrendik daha ilac kullanmıyoruz suan.Ne kullanıyosunuz peki kuzum iyimisin sen
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim size ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallahTeşekkür ederim insallah 14 gun sonra negatifide görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?