:dance: canım teşekkürler inşallah böyle devam eder hepimiz için daha da hızlanır hatta :Saruboceq: zaten heppinizden fazla vermem gerek bir süre hızlıııııı ötesi gitmem lazım yani:) bu kiloda bu kadarla başlamak çok normal. geçen gün normalde günde ne kadar kalori almamız gerektiğini hesaplattım iki bin beş yüz küsür çıktı lülülülülülü yanii herkesten fazla yakıyo metabolizmam bu bedeni işletebilmek için ammaaa sonra da yavaşlamasa keşke ama di mi ne güzel olurdu :)) bu arada özendim fotolarımı çektirdim boydan. zayıflayıca koyiciiim yanyana :))))))
resımlerı cek sonra topic acasın bızde farkı daha rahat gorebılırız bende cekeyım ıyı olur
kalorı hesabını kım yapı dıyetısyen mı valla 2500 kalorı cok ıyıymıs:icecream:
zalimi, bu iki bayanın aynı kişi olduğunu söylemek mümkün değil ya. harika olmuşsunn:) tebrik ederim canım
sevgili pregant, diyetim 1100 kalorilik bir diyet ama bana çok katı geliyor tabi o kadar zaman 2500 kalorinin altına inmeyince :)) elma sirkesi falan duydum bir de aç karnına içiliyormuş. bilmiyorum işe yarıyor mu?? inşallah bir an önce uygun yolu buluruz zayıflamak için...
kilo verenleri kutlarım.darısı hepimizim başına.Yasafat valla iyigidiyorsun.pregant resimlerin çok hoş.fark ediliyor.
Yena canım geçmiş olsun.büyük bir kazadan dönmüşsünüz.yinede dikkat edin.benim eşimde ilk böyle başlamıştı.yalnız onun yüksek tansiyonu vardı.birde sabah banyo yapıp sokağa çıkılıyor ya o da yüz felci açısından tehlikeli özellikle soğuk günlerde.
kızlar bursa16 bir daha girmeyecekmi?
zeynepcım merhaba bende dıyodum zeynep yok goremedım dıye tam yazacaktım sen yazmıssın tesekkurler sana yetısmeye calısyorum:))
yena coook gecmıs olsun allah daha beterınden sakınsın
pregant resımler muthıs cok fark etmıssın hayatında neler degıstı yazar mısın gaza gelelım bızde basarı oykunu beklıyoruz grubumuzun gururu ol:)
gelincik hoşgeldın aramıza
carnivale senı gecemıcez hıçbirimiz yavas gıt bırazkaydirigubbakcemile3saka canım masallah sana devam et boyle bız arkadan gelırız
zalımı senıde cook tebrık edıyorum valla bu fotolar bızı gaza getırıyor dıger fotolarıda beklıyoruz hepınıze benden bır nazar boncugu
bu arada zeynepcım guzel bır fıkır ortaya atmıs bence dusunulsun
evet canım emine bir daha giremiceni söyledi hepinize selamı var..
geldim geldim yine ben geldim hoşgeldin nutcase sonunda biri ayaklandı
günaydıııın.....biraz geç oldu ama kimsenin uğradığı yok buralara ,....
gerçekten çok güzel olmuşsun maşallah bebek gibiymişsin zaten ......yaşınıda göstermiyorsun üstelik süüüpeeerrr...kaydirigubbakcemile5
Zalimicim, ne güzel zayıflamışsın :)))) Azmin zaferi canım. Sen zaten azimlisin hemen hedeflediğin kilona düşersin :)))
Gene inceldikçe fotolarını bekliyoruz, ilham veriyor :)))
valla süpersin cok fark var ,masallah tü tü tü
waoooooww süpersinn :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tebrik ederim canım......
ayy sen gitmissin baska biri gelmis yerine fark olmazmiia.s supersin canim:lepi: 3. fotoyuda bekliyoruz en kisa zamanda soyle 60 li rakamlarda olanlariyerimseniben
slm foto koycam ama çok küçük bilgisayardaki gibi nasıl büyük koyucam bide resimleri alıntı yapmayın iki üç güne sileceğim
kızlar alıntıdaki resimleri silebilirmisiniza.s.
Sevgili pregant, sen de çok güzel zayıflamışsın, tebrikler canım :)))))))
pregant seni okudum iyice depresif oldum kacamaklarimin yüzündennn
ama coooook güzelsin vallahi billahhhmasallah hic 76 gibi durmuyosun bense hic tartilmak istemiyorum
zalimi maşallah canım ha geyret çok fark var özellikle yüzünden çok belli .insan nasıl mutlu oluyor farkı görünceyemediğime deydi diyorsun
elifsevde ben arasıra girip çıkıyorum kızım yaramaz bırakmıyor yazayım sizlere böyle uyuduğu zaman yazıyorum artık vallahi haftasonu kaçamağından sonra bugün 116.5 çıktım yani 1.5 kilo fazlayım cuma günü 115 tim ama wc oayıda yok bence kilo değildir şimdi bir sürü ot demleyip içiyorum sen kaçlardasın evet hatırlıyorum aynı kilodaydık
yenacım tekrar geçmiş olsun sevindim temiz çıkmasına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?