Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pregant ne kadar sürede verdin canim hic 76 gibi durmuyosun 70 altinda duruyosun bende ö günleri görecekmiyim bana dogumlar cok aldirdi üc cocuk haliyle

pregant ne kadar sürede verdin canim hic 76 gibi durmuyosun 70 altinda duruyosun bende ö günleri görecekmiyim bana dogumlar cok aldirdi üc cocuk haliyle

6 ayda verdim canım. kasımda başlamıştım. spor ve diyet yapınca doğum yapsak bile gidiyor kilolarcanım. işte buna en büyük şahit benim. ben de doğum yaptım ama verebildim. benim arkadaşımın annesi 3 çocuk doğurmuş bir kadındı. 45 yaşlarındayken çok şişkoydu ama kadın azimle öyle bir zayıfladı ki inan benden bile zayıf oldu. hem de boyu benden çok kısaydı

pregant valla gercekten azmıne hayran kaldım bunları belkı okuyan bırı cıkar dıye yazdım demıssınya herkes okuyor ve senden sevk alıyor gercekten.Sıkı bır takıpcın oldum bundan sonra kaydirigubbakcemile3 hayatındakı degısıklıkler benı bıle mutlu ettı valla demekkı hayal edılen hersey azımle bırgun gerceklesebılıyormusnazar degmesın

yenacığım canımmm çok geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmm:1hug:
eşini burda öğrendim. allah bir daha böyle bir rahatsızlık göstermesinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Doracım çok sağol canım...
ınşallah hiç kimse yaşamaz..

Pregant çok zarif hatunsun,azmin hiç eksilmesin...

Darısı benim başıma..Ben iyice dağıldım eşimin durumuda olunca şu an hiç birşey umurumda değil..

canım takma bu kadar benım canım bısı yemek ısteyınce bır tatlı sakız cıgnıyorum rejıme baslamadan once nefret ederdım sakızdan sımdı benı oyalıyor sende dene

Yenacağım çok sevindim .inşallah en kısa zamanda bu olaydan iz bile kalmaz.
Pregant ben dasece yüzünü gördüm.resim tam açılmadı.neden acaba.yavrucuğum bebek gibisin maşallah.bu topikteki bütün hatunlar ne kadarda güzel.allah nazarlardan esirgesin.
valla şu göbişim olmazsa ben de artizzz gibiyim.offfffffffffff offfffffffffffff
Yasafat gördüm seni.sende aldığın gazla bence enkısa zamanda daha hedefine ulaşacaksın fıstık.
Derinciğim senin çocuk biraz büyüsün sen de vereceksin..
Beyzuscuğum nerelerdesin?*
bende elime oklava alıp popoma vurmaya başlayacağım.belki biraz incelir.boshayallersmile

İnşallah zeynepçim..
Kocaman öptüm güzel yüzünü..:)

Oklavayla inceliyorsa bende vurayım bari..:))

:lepi::lepi: resmen evde bayram yaptım bugün.1,5 kilo için.hihoyyythihoyyyt

1,5 kilo azmı,tabiiki bayram yapıcaksın...alkisalkisalkis

Elma sirkesi içersem yağlarımı eritirim!
Doğrusu: Çalışmalar, elma sirkesinin içerisinde bulunan asit sayesinde; içildiğinde yemek borusunu tahriş edebileceği, midede asidi arttırarak açlığı uyaracağı ve reflü gibi ciddi olan sağlık sorununu tetikleyebileceği bildirmektedir.

Önerimiz: Sirke salatalara tat vermek için kullanılmalıdır. Zayıflamak için değil.

sen kendin mi yapıyosun diyet canım?ben 95 kiloyken diyetisyen bana 1500 kalorilikdiyet vermişti de ondan sordum.

canım doktor verdi evet. ama senin diyetisyeninle çalışmayı terih ederdim:)))) belki hormon problemlerim var ondan böyledir bilemiyorum.

bu arada annesiyle kızı gibisin fotoğraflarda. muhteşeeemmmmmmmmmmmmmm olmuşsun. sakın bırakma devam canım. darısı bizim başımıza:))))

Günaydınnn..

carnivale,avatarına bayıldım..:))

Günaydınnn..

carnivale,avatarına bayıldım..:))

:)))) yaa tam da beni anlatıyo biliyo musun:)))) vay vay vay vay vay içimde ölen biri var diye bi şarkı vardı ben öldürmiyciim içimdekinikaydirigubbakcemile2 içimde zayıf biri var çünküm kü:)))) gel de bunu bizimkilere anlat. diyetteyüm dedim bana destek olun dedim acaip sevidiler süresi bir buçuk günü aşan konuşmalar yaptılar bi daha diyetteyken şööle yapma bööle yapma vs. akşama ne oldu bi geldim, evde patates var. hem de bir patatesin sahip olabileceği en güzel kokuya kavuşmasını sağlayan formda. kızartılmış. yanına soslar. kabak ve biber. cokacimcoook bi de hiç bişey olmamış gibi ay azcık ye nolcak ben seni için yapmıştım yoksa yapmazdım ne biliiim vs. mafoldumben ay çıldıriciiimmm adetle üç tane dilim patates yedim çok pişmanım suçluyum ebet klava:

Son düzenleme:
carnivale bacim avatarin beni anlatiyo caldim senden bende ekleyebilirmiyim? beni motive etsin icimdeki suzani görmek iyi geliyo hüühhhhüüüü bugün 48 beden esyalarimi cikardim giydim giydim cikardim :) dügmelerin kapanmasi imkansiz ama caresi var degilmi ZAYIFLICAZ hep beraber
sonuna kadar ölmek var dönmek yok.

ewet carnivale avatar burdak herkesı anlatıyor guzel secım

bugun cok az yedım kızlar canım bısı yemek ıstemedı genelde meyva yedım
1 saat yurudum yarım saat aletlı jımlastık yaptım bugun hava ıyı oldugu ıçın yuruyuslere basladım ıyısallah bırakmam

zeynepcım nerlerdesın hıc raslasamadık umarım hersey ıyı gıdıyordur tatıl kusu

nasıl spor yapıyosun canım? aletlerle mi çalışıyorsun?

20 dakka bisiklet 5 dakka steper merdiven çıkma aleti gibi 20 dakka koşu bandı ve 1 sayfa dolusu alet ve dumbel hareketi salonda spor hocası yapıyor programı

seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım

tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
ben bu hafta kilo bildiremedim ogün erkenden annemi hastaneye götürdüm sonrada elektrik sıksık kesildi bil. arrıza yaptı ama kilom aynı

geçmişi tam okuyamadım kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…