Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Bende sıvı benzeri birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.

Bizim sonumuz kilodan olacak o yüzden düşünmemiz. Ramazana kadar yeniden başlayalım ramazanda da bozmayalım.
Perihan doğru diyo bizim kilomuza ucundan almak olmuyo kontrolümüz yok.
Ben çok yemedim ama saatsiz yedim.

Evdeki ortam bazen kötü oluyor eşlerde evde bu kadar bir arada durmak hayır getirmiyor.

Yazık şu halimize sıcacık evlerimize sığamadık

Yok öyle bi durum değil canım çöp öğütücüsü modundayım resmen. Aç gezmek yarı tok gezmekten kolay.
24 gün sıfır şeker aldık. Hani unutuyordu vücut şekeri ne oldu. Benim hafızam iyi değil ama vücudumun maşallahı var. Neyse ramazana az kaldı. Eşim yarından itibaren 3 gün nöbetçi. Bende kendime bakayım bari

Hangimiz öğütücü değiliz ki ben 85 modelim mesela

O nasıl hiç duymadım

sabah aç karna yapılan bir kür diyeti destekleyip karın yağlarını yakıyor diyorlar
yapanların hepsi memnun bende deneyeyim dedim

sabah kahvaltıdn önce

yarım limon suyu bir tatlı kaşığı zencefil 3 kaşık ev yoğurt 1 soda
karıştırıp içiyorsun

Günaydınlar kızlar .
Hepimizin hataları oluyor .Ne kadar çabuk dönsek hatadan o kadar kar işte . Bir ufak hata yapınca fırsat bu fırsat deyip iyiden iyiyiye yiyebiliyorum malesef . Geçen hafta 2gun dağılmıştım ama sukur bu hafta daha dikkatli gidiyorum. Ufak tefek hatalar olsa bile aninda dönebilmek çok önemli bence de.

Bende kahvaltıdan sıkıldım artık.koca bir tencere sebze çorbası yaptım Onu içeceğim önümüzdeki günler kahvaltı niyetine.

kız hemen notumu mu düşürdün

bu arada beni geçmişin görmedim sanma sakın MuMu85
Fulya menüleri toparladın maşallah ❤
evet canım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…