Günaydın kızlar
Bende sıvı benzeri birşeyler düşünüyorum. 3 gün saldım kendimi 3 kg almışım. 80 gördüm tartıda. Bu aralar uzun bi amaaan çekesim var. Sanki dünyanın sonu gelmişte ben kilo düşünüyormuşum gibi. 3 günde aldığım kiloyu 3 günde verememenin stresini yaşıyorum sanki.
Yok öyle bi durum değil canım çöp öğütücüsü modundayım resmen. Aç gezmek yarı tok gezmekten kolay.Bizim sonumuz kilodan olacak o yüzden düşünmemiz. Ramazana kadar yeniden başlayalım ramazanda da bozmayalım.
Perihan doğru diyo bizim kilomuza ucundan almak olmuyo kontrolümüz yok.
Ben çok yemedim ama saatsiz yedim.
Evdeki ortam bazen kötü oluyor eşlerde evde bu kadar bir arada durmak hayır getirmiyor.
Yazık şu halimize sıcacık evlerimize sığamadık
Yok öyle bi durum değil canım çöp öğütücüsü modundayım resmen. Aç gezmek yarı tok gezmekten kolay.
24 gün sıfır şeker aldık. Hani unutuyordu vücut şekeri ne oldu. Benim hafızam iyi değil ama vücudumun maşallahı var. Neyse ramazana az kaldı. Eşim yarından itibaren 3 gün nöbetçi. Bende kendime bakayım bari
O nasıl hiç duymadımsabah yoğurt kürü ile başladım, şu an reglim yeme krizlerim oluyor ama psikolojik olarak başlamakta güzel
O nasıl hiç duymadım
Hayırlı olsun canim.hedefine ulaşman diliyorumGünaydın kızlar. Ben de bugün yine yeniden başlıyorum.
15 Nisan 86.2 ilw bailangıç yaptım.15 mayısta hedef 81
Hadi bakalim aksama menünü bekliyoruzBu akşam bende yazim inş saatlerim kaydı bi kere 1 de yiyip acıkmazken şimdi 10 da deli gibi açım
Bende kahvaltıdan sıkıldım artık.koca bir tencere sebze çorbası yaptım Onu içeceğim önümüzdeki günler kahvaltı niyetine.Yok öyle bi durum değil canım çöp öğütücüsü modundayım resmen. Aç gezmek yarı tok gezmekten kolay.
24 gün sıfır şeker aldık. Hani unutuyordu vücut şekeri ne oldu. Benim hafızam iyi değil ama vücudumun maşallahı var. Neyse ramazana az kaldı. Eşim yarından itibaren 3 gün nöbetçi. Bende kendime bakayım bari
kız hemen notumu mu düşürdün
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤
HATUNLAR EN YÜKSEK KİLO 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK FARK SEVİYE SONUCU Bonus 113,5 109.7 -3,5 @eboe 101 @mefkurem 91.6 @Gulbe seker 101,5 0,8 0,8 -5,2 60kiloyum 84.1 +0,5 +0,5 -5,5 Mthn83 120 76.8 0,4 0,4 -5,3 Sozen 94,3 +1 +1 -1,5 maralgozlu 85.5 0,9 0,9 0,9 ISILDURU 86,5 @nisan34 85,2 0,2 0,2 -3,6 MuMu85 85.3 1,1 1,1 -5,7 @y.o.l.c.u 115 84,4 -1,1 bengisu022 85.8 0,4 0,4 0,4 @plasticwoman 105,4 huzurunmeraklisi 93.5 0,8 0,8 0,8
evet canım hayırlısıylaFulya menüleri toparladın maşallah ❤
Yok kiz nerde gecmisimkız hemen notumu mu düşürdün
bu arada beni geçmişin görmedim sanma sakınMuMu85
evet canım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?