Yok kiz nerde gecmisimama suan gecmis olabilirim
Bonus sen hatırlarsın almanyadan simirenya vardı bekar annemiz ,uzun zamandır gelmiyor birden aklıma düştü almanya-da ölen türklerle ilgili bir haber okuyunca hiç haber aldinmi?
Delydoly ile simi reeldede görüşüyordu ikiside en son aynı zamanda girmiş sonra yoklarDelyDoly en son 19 Ocak 2019 da gelmiş.
Kızlar gelin bir selam verinOGULCUKLARIM sende gel birde bir ablamız vardı huysuz kp ne bakıyordu o da kayboldu gitti niki neydi yaw
Fırını açmaya üşeniyorum çoğu zaman :)Kizlar bakin bu tarifi dün denedim ve gayet lezzetli..kendinize bu tariflerden ayri yemek yapabilirsiniz..
FIRINDA KAŞARLI KABAK
MALZEMELER
1.adet kabak
2 çorba kaşığı lor peyniri
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
1 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
Zeytinyağı
YAPILIŞI
1. Kabağı ikiye kesin. Çekirdek kısmını kaşıkla temizleyin.
2.tenceye su koyup ocağa koyun su kaynayınca kabakları içine atın. Kabak yumuşayıncaya kadar pişirin.
3. kabakları sudan çıkarıp yağlanmış tepsiye koyun.
4. Lor peyniri ve maydanozu karıştırıp kabakların yarısına kadar doldun. Üzetine rendelenmiş kaşarı ekleyin.
5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin. Üzerine istediğiniz baharatları ekleyin.Bugün Kuruyemiş yerine tahin bir tatlı kaşığı kakao bir çay kaşığı tarçın karıştırdım.
Afiyet olsun
Yazdigin niklerin çoğunu bende hatırlıyorum.insallah iyilerdir yolları düşer yine buralara sohbete dahi olsa.kimdi ki o hatırlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?