- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Bende tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum bazen akşamları çay içerken.rahmetli anneannem derdi karnını doyurmayan şeyler için boşuna ağzını oynatma diyeMemüm
Ögle
1 yumurta tava
Peynir
Salatalik domates
Aksam
Mercimek corba
Közlenmis kirmizi biber
Cekirdek findik
Bonus sen hatırlarsın almanyadan simirenya vardı bekar annemiz ,uzun zamandır gelmiyor birden aklıma düştü almanya-da ölen türklerle ilgili bir haber okuyunca hiç haber aldinmi?
Kk ya 2013 mart anneleri vesilesi ile üye oldum.sonra 2018 mart anneleri.ama itiraf edeyim ki 90+ grup gibisi yok
Ya bi susun beee can bogazdan gelir diyesi oluyor insanin ama burda diyemiyor iste cunku can bogazdan gidiyor ayni zamanda....
Biri yogurtla tohumla besleniyo kuş kimin
Biri hirsiyla odemini atiyor
Biri kabizligina care ariyo arti cikmamak icin
Biri rahatsiz bileklerine ragmen spor yapmaya basliyo
Eki Görüntüle 1984520
Bravo.ben hiç spor namına bisey yapamadım bugünLesli ablayı yaptım. Çok gönülsüz yaptım ama 30 dk yaptım. Bir gayret bölgesel çalışırsam. Bu arada 2 lt suyu içtim. Alkış bana. Çok uzun süredir bu kadar su içmemiştim
Bende epeydir lafıyla eyleniyordum bugün başladım umarım devamı gelirBravo.ben hiç spor namına bisey yapamadım bugün
Hala birşey yokKimdi o benim menü yazacağımı yazdığımı unutmayıp buraya yazan
Cekirdek candir ya :) Rabbim rahmet eylesinBende tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum bazen akşamları çay içerken.rahmetli anneannem derdi karnını doyurmayan şeyler için boşuna ağzını oynatma diyehep onu anarım yerken.allah rahmet eylesin tüm gidenlere.
Bravo.ben hiç spor namına bisey yapamadım bugün.yLesli ablayı yaptım. Çok gönülsüz yaptım ama 30 dk yaptım. Bir gayret bölgesel çalışırsam. Bu arada 2 lt suyu içtim. Alkış bana. Çok uzun süredir bu kadar su içmemiştim
Kimdi o benim menü yazacağımı yazdığımı unutmayıp buraya yazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?