Önemli olan ucundan kaçırmakmı yoksa dünü geride bırakmakmı. Ben 80 gördüm bırakıp gideyimmiFree vermeden devam eden kim kaldi
Yok kiz niye gidiyosun , kimse yok ona istinaden yazdim, simdi 80 olmus olabilirsin gitsen 90 a dogru yol alican nere gidiyonÖnemli olan ucundan kaçırmakmı yoksa dünü geride bırakmakmı. Ben 80 gördüm bırakıp gideyimmi
Bende aynını diyorum her artıda ortamı terk etsek. Zaten kilolu olduğumuz için çok yerden geri kaldık yaYok kiz niye gidiyosun , kimse yok ona istinaden yazdim, simdi 80 olmus olabilirsin gitsen 90 a dogru yol alican nere gidiyon
BendeAyrica senin 80 oldugunu düsünmüyorum
Ay iyi o vakit, bende beni yanlis anladin sandimBende aynını diyorum her artıda ortamı terk etsek. Zaten kilolu olduğumuz için çok yerden geri kaldık ya
Maşallah canım.bende kahvemi içiyorum şimdi ve düşünüyorum bir yandan yıllardır uğraşıp nasıl bir 10 kilo veremedim ☺
Sanırım yarın 79–80 gibi çıkıcam 4 kg
Çok üzgünüm. Haftalarca uğraşıp verdiğimi günler içinde aldım
Toplamaya uğraşıyorum. İşe giderken 75 olmalıyım en fazla gram küsuratlı olmamalı. 75 ve altı
hemen toparla. sonra çok üzülürsün. bak ben de kaçak yaptım ama yine de çok abartmadım.
Ne zaman basliyorsun ise.olursun canim da biz bu gidisle mezarda emeklilik gibi şişko göçüp gidecez diğer tarafaToplamaya uğraşıyorum. İşe giderken 75 olmalıyım en fazla gram küsuratlı olmamalı. 75 ve altı
Bi türlü toparlayamadm.hiç bu kadar irafesiz hissetmemştm. Bugün menü yazacam amaSen ne yapıyorsun nasıl gidiyor.neden yazmıyorsun menüleri giz
5 mayısta iş başı inşallahNe zaman basliyorsun ise.olursun canim da biz bu gidisle mezarda emeklilik gibi şişko göçüp gidecez diğer tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?