kızlar içinizde emzirirken diyet yapan var mı merak ediyorum?
bugünlerde kilomdan tiksinir oldum... 93 kg hamile kaldım 97 de bitirdim... şuan 88 im aslında emzirdiğim için herhalde hamile kaldığımdan bile aşağıdayım ama artık mağazalarda ikinci sını muamelesinden anne kıyafetleri gösteren sonrada beğenmeyince küçümser gibi bakan sersem saygısız tezgahtarlardan bıktımmm..... hadi kızlar bana accık ümit verin çok ihtiyacım vaar özellikle emzirenler varsa önerilerinizi bekliyorumm.....(((
:)))) yaa tam da beni anlatıyo biliyo musun:)))) vay vay vay vay vay içimde ölen biri var diye bi şarkı vardı ben öldürmiyciim içimdekinikaydirigubbakcemile2 içimde zayıf biri var çünküm kü:)))) gel de bunu bizimkilere anlat. diyetteyüm dedim bana destek olun dedim acaip sevidiler süresi bir buçuk günü aşan konuşmalar yaptılar bi daha diyetteyken şööle yapma bööle yapma vs. akşama ne oldu bi geldim, evde patates var. hem de bir patatesin sahip olabileceği en güzel kokuya kavuşmasını sağlayan formda. kızartılmış. yanına soslar. kabak ve biber. cokacimcoook bi de hiç bişey olmamış gibi ay azcık ye nolcak ben seni için yapmıştım yoksa yapmazdım ne biliiim vs. mafoldumben ay çıldıriciiimmm adetle üç tane dilim patates yedim çok pişmanım suçluyum ebetklava:
carnivale bacim avatarin beni anlatiyo caldim senden bende ekleyebilirmiyim? beni motive etsin icimdeki suzani görmek iyi geliyo hüühhhhüüüü bugün 48 beden esyalarimi cikardim giydim giydim cikardim :) dügmelerin kapanmasi imkansiz ama caresi var degilmi ZAYIFLICAZ hep beraber
sonuna kadar ölmek var dönmek yok.
20 dakka bisiklet 5 dakka steper merdiven çıkma aleti gibi 20 dakka koşu bandı ve 1 sayfa dolusu alet ve dumbel hareketi salonda spor hocası yapıyor programı
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum
ben bu hafta kilo bildiremedim ogün erkenden annemi hastaneye götürdüm sonrada elektrik sıksık kesildi bil. arrıza yaptı ama kilom aynı
geçmişi tam okuyamadım kusuruma bakmayın hepinizi öpüyorum
kızlarrr nasılsınız bakalımm
pregant süper olmuşsun canım ya hiç alakan yok eskiyle mükemmelsin tek kelimeyle tebrik ve takdir alıyorum seni çokda güzel yazmışsın hayatımmm
bu arada bizde kocişle 2 hafta önce başladık diete ben 6.5 kg vermişim bilee çok mutluyum gerçi devede kulak kalıyo ama olsun olcak inşallah zamanla dimi hanımlar?
ben bu yazi ceketsiz gecirmek istiyorumokadar pismanimki bu kadar kiloya ciktigim icin ooofffooooffffff
kim ne yazarsa hep ucu bana dokunuyo yani hepimizin derdi ayniymis yalnizdegilmisim ben iyiki varsiniz ve ben iyki buraya üye oldum
ben de listeye katılmak ıstıyorum kızlar ama daha ozel mesaj gonderemıyomusum mesaj sınırı varmıs yenı ogrendım
ben bu yazi ceketsiz gecirmek istiyorumokadar pismanimki bu kadar kiloya ciktigim icin ooofffooooffffff
kim ne yazarsa hep ucu bana dokunuyo yani hepimizin derdi ayniymis yalnizdegilmisim ben iyiki varsiniz ve ben iyki buraya üye oldum
pregant valla gercekten azmıne hayran kaldım bunları belkı okuyan bırı cıkar dıye yazdım demıssınya herkes okuyor ve senden sevk alıyor gercekten.Sıkı bır takıpcın oldum bundan sonra kaydirigubbakcemile3 hayatındakı degısıklıkler benı bıle mutlu ettı valla demekkı hayal edılen hersey azımle bırgun gerceklesebılıyormusnazar degmesın
Pregant çok zarif hatunsun,azmin hiç eksilmesin...
Darısı benim başıma..Ben iyice dağıldım eşimin durumuda olunca şu an hiç birşey umurumda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?