Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr nasılsınız bakalımm
pregant süper olmuşsun canım ya hiç alakan yok eskiyle mükemmelsin tek kelimeyle tebrik ve takdir alıyorum seni çokda güzel yazmışsın hayatımmm
bu arada bizde kocişle 2 hafta önce başladık diete ben 6.5 kg vermişim bilee çok mutluyum gerçi devede kulak kalıyo ama olsun olcak inşallah zamanla dimi hanımlar?

ben de listeye katılmak ıstıyorum kızlar ama daha ozel mesaj gonderemıyomusum mesaj sınırı varmıs yenı ogrendım

kızlar içinizde emzirirken diyet yapan var mı merak ediyorum?
bugünlerde kilomdan tiksinir oldum... 93 kg hamile kaldım 97 de bitirdim... şuan 88 im aslında emzirdiğim için herhalde hamile kaldığımdan bile aşağıdayım ama artık mağazalarda ikinci sını muamelesinden anne kıyafetleri gösteren sonrada beğenmeyince küçümser gibi bakan sersem saygısız tezgahtarlardan bıktımmm..... hadi kızlar bana accık ümit verin çok ihtiyacım vaar özellikle emzirenler varsa önerilerinizi bekliyorumm..... (((

Merhaba ben emziriyorum.oglum 18 aylik oldu. insallah 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.
gunde 6 ogun yiyorum.herseyden yiyorum ama olculu.haftada 3 4 sefer yuruyus.
bol su iciyorum.
sutu artiran sividir.dereotu rezene. daha bircok artiran besin varda suan aklima gelen bu.

ve ben yemeklerden yarim saat once 1 tatli kasigi corek otu cigneyerek yutuyorum.ben faydasini gordum. tokluk hissi veriyor.basta cok zorlandim cignerken ama zamanla alistim.

günaydın kızlar daha öncede mesaj yazmıştım ama bu sıralar fazla giremiyorum forma kızımın okulu bebek derken vaktim olmuyor bende çok kiloluyum ikinci dogumdan sonra 98 gördüm tartıda ve dur demenin zamanı geldi dedim ve kendi çabalarımla 3 ayda 8 kilo verdim şuan 90 kiloyum verdigim kilo az olsa bile hareketlerimde fark etti yardımcı destek olarak lahana çorbası içtim ama herşey onunla olmuyor ekmegi kestim bazen az olmak şartıyla tüketiyorum ama mümkün oldugu kadar uzak duruyorum şekeride çayımdan azalttım çay kaşıgının ucuyla atıyorum sadece salata ve sebze tüketmeye çalışıyorum tabi su içmeden olmuyormuş önceleri içemiyordum şimdi şartlandırdım kendimi en az iki litre içiyorum buarada farkettimbol su içildiginde idrarınızdan yag atımı oluyor.
geçmişi okuyamadım sanırım bir listeniz var haftalıkmı kilo takibi yapıyorsunuz acaba?benide listenize alırsanız sevinirim gerekirse resimde koyucam kilo verdigimkadarıyla umarım bu yazı mutlu geçiririm

ben bu yazi ceketsiz gecirmek istiyorum okadar pismanimki bu kadar kiloya ciktigim icin ooofffooooffffff

kim ne yazarsa hep ucu bana dokunuyo yani hepimizin derdi ayniymis yalnizdegilmisim ben iyiki varsiniz ve ben iyki buraya üye oldum

:)))).

Hiiiç üzülme istedikten sonra bence herşey olur..Giyemedeiğin kıyafetlerinde yakında bol gelir görüceksin..

Geçmiş olsun annene

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bu yazi ceketsiz gecirmek istiyorum okadar pismanimki bu kadar kiloya ciktigim icin ooofffooooffffff

kim ne yazarsa hep ucu bana dokunuyo yani hepimizin derdi ayniymis yalnizdegilmisim ben iyiki varsiniz ve ben iyki buraya üye oldum

:teselli:

kızlar, kiraz saplarını kaynattım içtim dün. tadı çoookkk güzel. şeker yerine tatlandırıcı koydum tabi. ödem atıyormuş. idrar yolları iltihabına iyi geliyormuş. bir de babannemin deyimiyle, sapını meyvesini vs. yiyene kiraz, "beni çok sevenin, boynunu sapıma çeviririm" diyormuş:))) gerçekten çokkk iyi geldi. deneyin derim...
bu arada yarışmaya katılmayı ben de istiyorum amma haksız rekabet olacaktır. malum filden biraz halliceyim:)))) herkesten hızlı vermem normal. ama 110u görürsem listedeyim)
bu arada sadece 4.5 kilo verdim. moralim nasıl düzeldi anlatamam. kendimi on kilo zayıflamış gibi hissediyorum. yeniden başaracağına inanmak nasıl güzel bişey:)) burası rejimimde acaip destek oldu bana. sırf buraya mahcup olmamak için zorluyorum bazen kendimi. harika bişi bu herkese mucccxxx :)))) iştahına engel olamayan benim gibi arkadaşlar varsa, beyaz leblebiyi çok öneririm. ben her gün elli gram civarı yiyorum gün içinde böle böle, açlık dayanılmaz olunca. gerçekten iştah kesiyor suyu da ihmal etmeyince şişiyosun zaten. eskiden üç beş saat hiçbişi yemez sonra da abartırdım şimdi daha sık yiyiorum hiç boş durmuyo midem. ama zayıflıyorummmmmmmm:))))

Son düzenleme:

suzancım hepimiz aynıyız aynı seylerı hıssedıyorve aynı seyi ıstıyoruz ZAYIFLAMAKKKK
üzülme yalnız degılsın bende devamlı yazın ceket gıymekten sıkayet ederdım mutlaka ustume bırsey alıp oramı buramı fazlalıklarımı kapatmaya calısırdım bırgun ne mı oldu zayıfladım kurtuldum demeyı cok ısterdım ama henuz degıl bır gun dolabımı actım kıs bıttı yazlık ceketımı cıkarttım bır gıydım baktım kı onu kapanmıor cok dar gelıyor aman allahıııımmm dedım hemen magzaya gıttım ama ustume gore dogru durust ıstedıgım gıbı bır ceket varı bırsey bulamadım bende boylelıkle attım ceketı rahat rahat gezıyorumsırnaşık şeybu bır basarı hıkayesımıdır bıraz ewet ustumdekı ceketı attım tamamen mecburıyettenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yenı gelenlerede hosgeldın dıyorum cuma gunu 12 den once citol adlı akadasa msj atıyoruz kılolarımızı ama 50 yorum veya msjlasmadan sonra ozel msj atabılırsınız henuz msj hakkınız yoksa buraya persembe gecesı yazarsanız ben ıletebılırım

yasafat güzel sözlerin icin cok sagol canim benim hemen hemen ayni kilodayiz

hamileligimde cektigim sykntilari yazmiyim size oha dersiniz valla 100 kiloyla hamile kaldim 120le doguma gittim h
bugün 105 kiloyum adam insana benziorum azicik igrencligim gitti
birgün kendimi aynada gördüm yatagima oturdum corabimi giyniyodum dolaplarimiz hafif aynali aman allahimm shokkkkkke oldum dakikalarcaa kendimi seyrettim vallahi billahi heryerimi iyiceeeee dikzledim
karnim kat kat olmus popom üc kat bacaklarim hele igrenccc ötesi suzan sen nolmussun böyle dedim kendi kendime sesli sesli konustum ve birdaha aynaya bakmadim hemen diyete girdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! allahima bin sükür iyi gidio

farid farjad ghoghaye setaregan bunu dinleyin arkadaslar ucuyorum ben resmen yaa bu kadarr hosmu olur müsik

merhaba kızlar.. öncelikle pragant seni canı gönülden tebrik ederim canım bende 2009 şubat annesiyim seni ordan az çok tanıyorum... tebrikler canım.. çok güzel kilo vermişsin.
bende kiloluyum 84 le hamile kalıp 100le doğuma gittim 1 sewnedirde sadece 5 kilo gitmişti. bende çok sıkıldım bu kilomdan en azından doğum öncesi kiloma düşmem lazım die başladım bende diyete çok şükür 5 kilo gitti şimdsi 90 kiloyum azimle davem ediyorum bende kendime hedef koydum eylül ayına kadar 15 kilo vereceğim inşallah.
aynaya baktığımda nefret ediyorum kendimden..aynen sizin duygularınız yaşıyorum mağzaya gittiğimde büyük beden yok sözleri o size olmaz demeleri çıldırtıyor beni bazen ee 50 bedendim.. şimdi 48 e düştüm çok şükür inşallah devamı gelir.. bende buraya yazacağım günlük yediklerimi eminimki yazmanında büyük rolu vardır.. zaten okumuştum biyerde zayıflamanın 10 altın kuralından bitanesinde kendinize zayıflarken partner seçin birlikde zayıflayın zayıyordu.. umarım bana yardımcı olursunuz önerilerinizle.. hepimize bu yolda başarılar diliyorum.

arkadaşlar hepimize bu zorlu ama gerekli yolda başarılar.bir çok yeni arkadaş katılmış.hepsine hoşgeldin diyorum.ben burdakilerin en büyüğüyüm.bu yüzden sizden bazı konularda özür diliyorum.arkadaşların isimlerini ezberleyip kimliklerini hazmedene kadar bana biraz anlayış göstermenizi rica ediyorum.bazen alıntı yapmakta zorlanıyorum.internet hızım çok yavaş.sırf bu yüzden bazen cevaplamak istesemde yazmyorum.
arkadaşlar evet kiloluyuz.evet biraz görüntümüzde hoşa gitmeyen fazlalıklar var.ama bizler ikinci sınıf vatandaş değiliz.lütfen size böyle muamele edene gerekli çıkışınızı yapın.kilolu olmak başkalarının bize ikinci sınıf vatandaş muamelesine hak etmemiz değil.demekki biz buna göz yumuyoruz.
Lütfen herkes önce saygınlığımızı kiloyla bağdaştırmayalım.ben ne zaman birilrinin bana olan davranışlarından şikayet etsem;eşim,herkes hak ettiği davranışı görür derdi.bende ama ben haketmedim derdim.o da o zaman tepki göster derdi.
lütfen allahın yarattığı bu kutsal bedene önce biz saygı gösterelim sonra başkalarını da saygı göstermeye ikaz edelim.kilo vermeye elbirliğiyle destekle birbirimizi kollamakla devam edelim.

yine çok yazdım..sutem teşekkür ederim.arkadaşım olduğun için.

canım benim çok teşekkürler. çok hajlısın

Pregant çok zarif hatunsun,azmin hiç eksilmesin...

Darısı benim başıma..Ben iyice dağıldım eşimin durumuda olunca şu an hiç birşey umurumda değil..

canım umarım daha iyidir eşin. önce sağlık tabi. evde birine bişey olunca evin tadı tuzu kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…