Bu hafta çok azmetmem gerekiyorOlsun sıkma canını.yine eksilere kavuşursun
Benim arka balkon pvc ayak basma yeri yok. Her yağmurda hortumu takıp yıkarım. Uzandığım pervazlarıda siler çıkarım.Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 salatalık biraz peynir 2 bardak çay
Ara 1 soda
Saat 4 gibi 1 kase taze fasulye 1 bardak ayran
2lt su icmisimdir.
Şimdi sade kahve.
Çam sildim bugün bitmedi hala.simdi salonun bi cami var onu dışardan fırçaladim elimi uzatıp.gunduzleri fırça sapır sapır su döküyor millet bakıyo gıcık oluyorum sanki kendileri hiç yapmıyor.sabah çocuklar uyanmadan güzelce silmeye niyetim var.ulasilamayan çam silmek çok zor.pislenince de insan sabredemiyor
Ne kadar iyi :) yani is hayatımda arkadaşlarım ne kadar yoğun olsamda,bazen başkalarının işini yapmak zorunda olsamda hiç soylenmedigimi söylerler ve takdir ederler.gercekten işte hiç söylenmem.ama gel gör evde salonda bir su bardağı göreyim sabaha kadar konusurumDün herkes iyi bir özelliğini yazsın dedim kimsenin iyi özelliği yokmu
6 yıl oldu oturduğum eve tasinali tek yuksundugum cam silmek.hem katımız yüksek hem ulasamadigim yer çok.o kadar fırça çek cek aldim ama kendi el gücü gibi olmuyor.oldugu kadar ramazana temiz girelim dedim.bayram öncesi de nasip olursa temizlik kolay olur diye giristimBenim arka balkon pvc ayak basma yeri yok. Her yağmurda hortumu takıp yıkarım. Uzandığım pervazlarıda siler çıkarım.
Ben doğru düzgün süpürge bile açamıyorum küçük sağolsun6 yıl oldu oturduğum eve tasinali tek yuksundugum cam silmek.hem katımız yüksek hem ulasamadigim yer çok.o kadar fırça çek cek aldim ama kendi el gücü gibi olmuyor.oldugu kadar ramazana temiz girelim dedim.bayram öncesi de nasip olursa temizlik kolay olur diye giristim
Insanlara küsecek kadar iletişimimiz kalmadı bu ara zaten.bir nevi arındık.gereksiz konuşmalardan.o şöyle dedi,bu böyle baktı,su bunu giydi.ama eski düzene gelince millet başlar yine dedikoduya :)Hımm bende kolay kolay küsmem. Ve misafir ağırlamayı çok severim
İnsallah tefriciye toplamistim herkese dua ettimGeçmişler olsun.darisi tüm bu illetle uğraşanlara insallah
Ben işi başlayım hiç ayrılmamışım gibi olur. Şimdiden kafa yoruyorum insanların laflarınaInsanlara küsecek kadar iletişimimiz kalmadı bu ara zaten.bir nevi arındık.gereksiz konuşmalardan.o şöyle dedi,bu böyle baktı,su bunu giydi.ama eski düzene gelince millet başlar yine dedikoduya :)
❤ +90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤ |
HATUNLAR | EN YÜKSEK KİLO | 1.HAFTA | FARK | 2.HAFTA | FARK | 3.HAFTA | FARK | 4.HAFTA | FARK | AYLIK FARK | SEVİYE SONUCU |
| 113,5 | 109.7 | -3,5 | ||||||||
E eboe | 101 | ||||||||||
| 91.6 | ||||||||||
| 101,5 | 0,8 | 100.5 | 1 | 1,8 | -5,2 | |||||
| 84.1 | +0,5 | 83 | 1,1 | -0,6 | -6,6 | |||||
| 120 | 76.8 | 0,4 | 78,9 | +2,1 | +1,7 | -3,2 | ||||
| 94,3 | +1 | 92.7 | 1,6 | -0,6 | -3,1 | |||||
| 85.5 | 0,9 | 85.2 | 0,3 | -1,2 | -1,2 | |||||
| 86,5 | ||||||||||
| 85,2 | 0,2 | 84.5 | +0,3 | +0,1 | -3,3 | |||||
| 85.3 | 1,1 | 83.8 | 1,5 | 2,6 | -7,3 | |||||
| 115 | 84,4 | -1,1 | ||||||||
| 85.8 | 0,4 | 87.9 | +2,1 | +1,7 | +1,7 | |||||
| 105,4 | ||||||||||
| 93.5 | 0,8 | 0,8 | 0,8 | |||||||
Bende öyle cam silerken elimin yetişmediği yerler olmuyor hiç6 yıl oldu oturduğum eve tasinali tek yuksundugum cam silmek.hem katımız yüksek hem ulasamadigim yer çok.o kadar fırça çek cek aldim ama kendi el gücü gibi olmuyor.oldugu kadar ramazana temiz girelim dedim.bayram öncesi de nasip olursa temizlik kolay olur diye giristim
Millet konuşmaya yer arar.ben doğumlardan sonra her dönüşümde yaşadım.ama çok takılmamak lazım yeterince hayat zor.gercekten içten,güvenecek insanlarla olmak nasip olsun hepimizeBen işi başlayım hiç ayrılmamışım gibi olur. Şimdiden kafa yoruyorum insanların laflarına
SelamSaol canim iyi olmaya çalışıyorum 2 gündür başlamıştım bugün gene deldim hiç bu kadar iradesiz olmamıştım
Zararın neresinden dönersen kâr dırKilo veren herkese cok tebrikler
Ben malesef baya artidayim
Şok olmayin diye bildirimi haftaya yapicam :))
Bugün basladim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?