Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
2 haşlanmış yumurta,2 salatalık biraz peynir 2 bardak çay
Ara 1 soda
Saat 4 gibi 1 kase taze fasulye 1 bardak ayran
2lt su icmisimdir.
Şimdi sade kahve.
Çam sildim bugün bitmedi hala.simdi salonun bi cami var onu dışardan fırçaladim elimi uzatıp.gunduzleri fırça sapır sapır su döküyor millet bakıyo gıcık oluyorum sanki kendileri hiç yapmıyor.sabah çocuklar uyanmadan güzelce silmeye niyetim var.ulasilamayan çam silmek çok zor.pislenince de insan sabredemiyor

Benim arka balkon pvc ayak basma yeri yok. Her yağmurda hortumu takıp yıkarım. Uzandığım pervazlarıda siler çıkarım.

Dün herkes iyi bir özelliğini yazsın dedim kimsenin iyi özelliği yokmu
Ne kadar iyi :) yani is hayatımda arkadaşlarım ne kadar yoğun olsamda,bazen başkalarının işini yapmak zorunda olsamda hiç soylenmedigimi söylerler ve takdir ederler.gercekten işte hiç söylenmem.ama gel gör evde salonda bir su bardağı göreyim sabaha kadar konusurum

Benim arka balkon pvc ayak basma yeri yok. Her yağmurda hortumu takıp yıkarım. Uzandığım pervazlarıda siler çıkarım.
6 yıl oldu oturduğum eve tasinali tek yuksundugum cam silmek.hem katımız yüksek hem ulasamadigim yer çok.o kadar fırça çek cek aldim ama kendi el gücü gibi olmuyor.oldugu kadar ramazana temiz girelim dedim.bayram öncesi de nasip olursa temizlik kolay olur diye giristim

Ben doğru düzgün süpürge bile açamıyorum küçük sağolsun

Hımm bende kolay kolay küsmem. Ve misafir ağırlamayı çok severim
Insanlara küsecek kadar iletişimimiz kalmadı bu ara zaten.bir nevi arındık.gereksiz konuşmalardan.o şöyle dedi,bu böyle baktı,su bunu giydi.ama eski düzene gelince millet başlar yine dedikoduya :)

Insanlara küsecek kadar iletişimimiz kalmadı bu ara zaten.bir nevi arındık.gereksiz konuşmalardan.o şöyle dedi,bu böyle baktı,su bunu giydi.ama eski düzene gelince millet başlar yine dedikoduya :)
Ben işi başlayım hiç ayrılmamışım gibi olur. Şimdiden kafa yoruyorum insanların laflarına

+90 GRUBU KİLO TABLOSU ❤​
HATUNLAR EN YÜKSEK KİLO1.HAFTAFARK2.HAFTAFARK3.HAFTAFARK4.HAFTAFARKAYLIK FARKSEVİYE SONUCU
Bonus 113,5109.7-3,5
E eboe 101
Mefkurem 91.6
Ak kelebek 101,50,8100.511,8-5,2
60kiloyum 84.1+0,5831,1-0,6-6,6
Mthn83 12076.80,478,9+2,1+1,7-3,2
Sozen 94,3+192.71,6-0,6-3,1
maralgozlu 85.50,985.20,3-1,2-1,2
ISILDURU 86,5
nisan34 85,20,284.5 +0,3+0,1-3,3
MuMu85 85.31,183.81,52,6-7,3
y.o.l.c.u 11584,4-1,1
bengisu022 85.80,487.9+2,1+1,7+1,7
plasticwoman 105,4
huzurunmeraklisi 93.50,80,80,8

Bende öyle cam silerken elimin yetişmediği yerler olmuyor hiç

Ben işi başlayım hiç ayrılmamışım gibi olur. Şimdiden kafa yoruyorum insanların laflarına
Millet konuşmaya yer arar.ben doğumlardan sonra her dönüşümde yaşadım.ama çok takılmamak lazım yeterince hayat zor.gercekten içten,güvenecek insanlarla olmak nasip olsun hepimize

Saol canim iyi olmaya çalışıyorum 2 gündür başlamıştım bugün gene deldim hiç bu kadar iradesiz olmamıştım
Selam
Ilk kulübe katıldığımda cankızın açtığı topikte birlikte kilo vermeye çalışmıştık.
Nasıl olduysa grup dağıldı.
O zamanki nickim orkideseverceyda y dı.
Hatırladın mı?
Bende o zamandan buyana birçok yöntem deneyip sonunda bırakıp geri alanlardanım.
Bu son, tam kendime uyan aradığım yöntemi buldum.
Artık hayatıma eski zayıf hatun olarak devam etmek istiyorum.
Ne güzel sizde başlamışsınız, az gayretle başarırsınız ( seviyelere başlayıp cozutan herkese diyorum).
Ben 4 aydır yapıyorum 4. Seviyeye geçmem gerekirken başa döndüm.
Süreci uzattım hiçte pişman deyilim böyle fırsat ayağıma gelmiş kaçırır mıyım?
4 aylık zamanda 17 kilo verdim
3 ayrı dönemde duraklama yaşadım, pes etmedim.
Başa dönmeye karar verdiğimde kendime 2 sefer serbest gün verdim, yine yasaklı bişey yemedim, 1 kez döner ve salata, birinde muz yedim.
Can-ı gönülden isteyen herkesin başaracağına inanıyorum
Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…