Burayıda bi salladın yani. Gel arada.Selam
Ilk kulübe katıldığımda cankızın açtığı topikte birlikte kilo vermeye çalışmıştık.
Nasıl olduysa grup dağıldı.
O zamanki nickim orkideseverceyda y dı.
Hatırladın mı?
Bende o zamandan buyana birçok yöntem deneyip sonunda bırakıp geri alanlardanım.
Bu son, tam kendime uyan aradığım yöntemi buldum.
Artık hayatıma eski zayıf hatun olarak devam etmek istiyorum.
Ne güzel sizde başlamışsınız, az gayretle başarırsınız ( seviyelere başlayıp cozutan herkese diyorum).
Ben 4 aydır yapıyorum 4. Seviyeye geçmem gerekirken başa döndüm.
Süreci uzattım hiçte pişman deyilim böyle fırsat ayağıma gelmiş kaçırır mıyım?
4 aylık zamanda 17 kilo verdim
3 ayrı dönemde duraklama yaşadım, pes etmedim.
Başa dönmeye karar verdiğimde kendime 2 sefer serbest gün verdim, yine yasaklı bişey yemedim, 1 kez döner ve salata, birinde muz yedim.
Can-ı gönülden isteyen herkesin başaracağına inanıyorum
Herşey gönlünüzce olsun
Iyi yaptin cnm :))Hızımı alamadım
Aksam ac yattim, kendimi gayet iyi hissediyorum :)) kendime guvenim geldiGünaydın kızlar
Evet güneşsiz bulanık ve sokağa çıkma yasağı olan yeni bir gün. Sanki kapı kapı geziyordum diğer günlerde. Neyse.
Son 6 gün ve oruç başlayacak. Hadi bi silkelenelim kendimiz birbirimiz için
Ya aç gezmek benim için sorun değil. Birşeyler yemek sorunAksam ac yattim, kendimi gayet iyi hissediyorum :)) kendime guvenim geldi
Insallah cuma süper bi eksiyle gelecegim :)
Yedigin seyler saglikli olursa sorun olmazYa aç gezmek benim için sorun değil. Birşeyler yemek sorun
Oluyor. Açlık olayı değil. Gözüm saatte ne zaman yiyecem.Yedigin seyler saglikli olursa sorun olmaz
Ooo sen gelirmiydinGünayyydınnnn ❤
Ooo sen gelirmiydin
Valla alınmada şu ev düzenine baktığın kadar bize bakmıyorsun az bi çeki-düzen ver. Hala tartını göremedik. Geçen menü dedin yalan olduHelbetbenden eski olmadığına göre burda teessif ederim.
Hurma yiyodum valla aklıma geldin girdim ❤
Valla alınmada şu ev düzenine baktığın kadar bize bakmıyorsun az bi çeki-düzen ver. Hala tartını göremedik. Geçen menü dedin yalan oldu
Oyy bıkma canım bugün yeni bir gün yemek yedin mi? Yendiysen 4–5 saat ara ver sonraki öğünü yeNiye alınayım 5 nufusla kolay değil ev düzeni ki tam düzende olmuyor zaten. Bi ora bi bura bakıp duruyorum işte.
Bişeyler yolunda gitmediğinde konuşmuyorum artık bıktım konuşmaktan.
Yazabilirim dedim yazamadım ne yapayım?
Kendi içimde yaşadığım hayal kırıklığını hergün hissetmek zaten zor yazmak daha da zor.
2 öğünü tekrar oturtursam daha iyi olucak inş.
Evet evdeyiz iyiyiz cok sukur
Bonus hadi beraber yola gelelim cnmNiye alınayım 5 nufusla kolay değil ev düzeni ki tam düzende olmuyor zaten. Bi ora bi bura bakıp duruyorum işte.
Bişeyler yolunda gitmediğinde konuşmuyorum artık bıktım konuşmaktan.
Yazabilirim dedim yazamadım ne yapayım?
Kendi içimde yaşadığım hayal kırıklığını hergün hissetmek zaten zor yazmak daha da zor.
2 öğünü tekrar oturtursam daha iyi olucak inş.
Bonus hadi beraber yola gelelim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?