yesil cay iyi geliyorEvet bütün günü heba etmem inşallah
Akşam gözüm dönüyor yaa
tatlım daha çok kilo vereyim diye az yemeyin. öğlen de akşam da az da olsa protein olsun öğünlerinizde. brokolide krom minerali vardır. kan şekerini düzenlemede etkilidir ama tek başına yetmez sana. yogurtlu da yetmez. protein oranı düşük çünkü. dediğim gibi yanına 2-3 köfte yap ya da 1 parça tavuk ya da balık.... bak o zaman mis gibi tok tutar ve seni de tatmin eder. akşam da bol su ve yeşil çay ya da herhangi bir bitki çayı içersin.Evet bütün günü heba etmem inşallah
Akşam gözüm dönüyor yaa
Deneyim su içtimyesil cay iyi geliyor
Canım açlık değil. Tatlı veya meyve aranıyorum.
tatlım daha çok kilo vereyim diye az yemeyin. öğlen de akşam da az da olsa protein olsun öğünlerinizde. brokolide krom minerali vardır. kan şekerini düzenlemede etkilidir ama tek başına yetmez sana. yogurtlu da yetmez. protein oranı düşük çünkü. dediğim gibi yanına 2-3 köfte yap ya da 1 parça tavuk ya da balık.... bak o zaman mis gibi tok tutar ve seni de tatmin eder. akşam da bol su ve yeşil çay ya da herhangi bir bitki çayı içersin.
ben artık çoğunluk evde olunca gece 02.00 ya da 02.30 gibi yatıyorum. dolayısıyla protein de yesen yatıncaya kadar biraz açlık hissediyorum. o nedenle akşam bol su ve aralıklı olarak 2 kupa yeşil çay veya bitki çayı içiyorum. 21.00-21.30 gibi 1 kupa, arada su ve 24.00 ya da 01.00 gibi 1 kupa dahamis gibi oluyor. böyle yaparsan gözün mözün dönmez
Seviyeyi bozmadan öncede böylemiydi, benim hic aklima gelmiyo önümde yenmezse yensede öyle icim gitmiyoCanım açlık değil. Tatlı veya meyve aranıyorum.
Benim hep var canımSeviyeyi bozmadan öncede böylemiydi, benim hic aklima gelmiyo önümde yenmezse yensede öyle icim gitmiyo
Him meyve olmayinca altarnatifde üretemiyo insan neyse az sabir hurmali günlere az kaldiBenim hep var canım
Seviyeye devam ettiğimden şüpheliyimHim meyve olmayinca altarnatifde üretemiyo insan neyse az sabir hurmali günlere az kaldi
Ozmn meyve ye bariSeviyeye devam ettiğimden şüpheliyim
Ama tam olarak ne yaptığımı da bilmiyorum
Leptin çalışsın bakalım. Yeşil çay içtimOzmn meyve ye bari
Seviyeye devam ettiğimden şüpheliyim
Ama tam olarak ne yaptığımı da bilmiyorum
Yok sabah bonusa da dedim. Adı montignac yada karatay yada apa liste aynı. Sadece adı değişik. Ama şu bi gerçekki ben şekerden uzaklaşmalıyım. Mide ameliyatından sonra kilo almamın tek sebebi bu. Boyut olarak küçük kalorisi büyük şeyler yemek. Neyse ki hala etkisini hissediyorum operasyonun.
2 öğünü bozma ama çok canın istiyorsa öğlen yemeğinden 15-20 dk önce 2 hurma ya da 2-3 kuru kayısı ye. daha önce konuşulduğu gibi seviyeler ayet değil. çok şükür kronik hastalığımız da yok. 1 veya 2 gün böyle yap. seviyelere devam et.
Kardeşim bekar (erkek) kırk yılın başı temizlik yapar nette paylaşır bende her seferinde bizede gel dermişim. Senin yüzünden temizlik yapmayı bırak cam diyor.Iyi geceler hatunlar. Bugün temizliğe devam ettim yoruldum.bacaklarimdaki hamlık spor yapmışsan beter.yaslaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?