Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bütün günü heba etmem inşallah
Akşam gözüm dönüyor yaa
tatlım daha çok kilo vereyim diye az yemeyin. öğlen de akşam da az da olsa protein olsun öğünlerinizde. brokolide krom minerali vardır. kan şekerini düzenlemede etkilidir ama tek başına yetmez sana. yogurtlu da yetmez. protein oranı düşük çünkü. dediğim gibi yanına 2-3 köfte yap ya da 1 parça tavuk ya da balık.... bak o zaman mis gibi tok tutar ve seni de tatmin eder. akşam da bol su ve yeşil çay ya da herhangi bir bitki çayı içersin.
ben artık çoğunluk evde olunca gece 02.00 ya da 02.30 gibi yatıyorum. dolayısıyla protein de yesen yatıncaya kadar biraz açlık hissediyorum. o nedenle akşam bol su ve aralıklı olarak 2 kupa yeşil çay veya bitki çayı içiyorum. 21.00-21.30 gibi 1 kupa, arada su ve 24.00 ya da 01.00 gibi 1 kupa daha mis gibi oluyor. böyle yaparsan gözün mözün dönmez

Bugünün menüsü
Kah salçalı yumurta3. 5 zeytin dom salatalık badem peynir
Ara şekersiz türk kahvesi 1 ceviz büyüklüğünde çikolatalı gofret kuru incir
Akşam fırında kaşarlı karnabahar ızgara kuşbaşı mercimek çorbası salata.
Bugün iyiydim çikolata çok çok azdı. Bir de 7 bin adım ve yeşilçay içneyi düşünüyorum

Canım açlık değil. Tatlı veya meyve aranıyorum.

sabah
1 kupa yeşil çay

öğlen 13.20
1 yumurtadan çeyrek simitli, pastırmalı, dil peynirli, biberli, baharatlı omlet
az zeytinyağlı 5 yeşil zeytinli, domatesli, biberli, salatalıklı, kekikli, sürk peynirli salata
7 çiğ badem

ara
1 kupa tarçınlı yeşil çay
1 kupa filtre kahve

akşam 19.15
ciğer
5 yk firik bulgur pilavı
2-3 yk deniz börülcesi
2 yl sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası
3 yk maydanozlu sumaklı soğan salatası

akşam 1 kupa yeşil çay ve 1 kupa zahter çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie yaptım.

Seviyeye devam ettiğimden şüpheliyim
Ama tam olarak ne yaptığımı da bilmiyorum

2 öğünü bozma ama çok canın istiyorsa öğlen yemeğinden 15-20 dk önce 2 hurma ya da 2-3 kuru kayısı ye. daha önce konuşulduğu gibi seviyeler ayet değil. çok şükür kronik hastalığımız da yok. 1 veya 2 gün böyle yap. seviyelere devam et.

Yok sabah bonusa da dedim. Adı montignac yada karatay yada apa liste aynı. Sadece adı değişik. Ama şu bi gerçekki ben şekerden uzaklaşmalıyım. Mide ameliyatından sonra kilo almamın tek sebebi bu. Boyut olarak küçük kalorisi büyük şeyler yemek. Neyse ki hala etkisini hissediyorum operasyonun.

Iyi geceler hatunlar. Bugün temizliğe devam ettim yoruldum.bacaklarimdaki hamlık spor yapmışsan beter.yaslaniyorum :)
Kardeşim bekar (erkek) kırk yılın başı temizlik yapar nette paylaşır bende her seferinde bizede gel dermişim. Senin yüzünden temizlik yapmayı bırak cam diyor.
Napıyım doğumhane kapısında bekleyen babalar gibi wc kapısı bekliyorum
Ikın ıkın bırak gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…