Kardeşimlerde kalayım dedim kac gün kalırsan kal 15 gün başka yerde tecrit olmadan gelme diyor kardeşimin eşi işe gidiyor çünkü zaten sıkıntılı bir durum onların evde onada karşıNacizane, hangi hastane onu bir dikkate al ordaki durumu gözlemle sonra karantinaya alabilirsin kendini bu kötü bişey değil diye düşünüyorum ammma annenlere de gitme yani yazık yaşlılardan uzak durmak lazım kardeşinle kalabilirsin onlarda hastaneden cıkmış olacak yaşlı annenin babanın yanında olmandan daha iyidir
Babalık izni kullansn enişteniz. 2 hafta hiç birini z çıkmayın evden.Kardeşimlerde kalayım dedim kac gün kalırsan kal 15 gün başka yerde tecrit olmadan gelme diyor kardeşimin eşi işe gidiyor çünkü zaten sıkıntılı bir durum onların evde onada karşı
Yeni iş aldı canım oda ya bu işsizlikte nakliye tırları var eniştemin şoför arıyor 10 gündür yok kimse gelip çalışmak istemiyor muşBabalık izni kullansn enişteniz. 2 hafta hiç birini z çıkmayın evden.
Kaç haftalık şu anNormalde doğuma 1 ay var dün dr kontrolüne gitti doğum sancıların başlamış dendi çok sancısı varmış hafta ici gel olmazsa alalım demiş dr
Dışardayken kimseye temas etmesin 3 adım yaklaşmasın.Yeni iş aldı canım oda ya bu işsizlikte nakliye tırları var eniştemin şoför arıyor 10 gündür yok kimse gelip çalışmak istemiyor muş
Annengile gitmen daha tehlikeli olur bence cnmKızlar kardeşim doğum yapicak sancıları başlamış annem babam 65 yaş üstü benim doğuma gitmem gerekecek hastaneye, eşim diyor gidersen dönüşte 15 gün eve gelme git annenlerde kal kendini tecrit et babam yaşlı ben geldim mi diycemevde cocuklar var eşim ondan korkuyor ben şimdi ne yapayım bir akıl verin
Yesil cay icsenBen cok aciktim kizlar
Kendimi zor durduruyorum
Doğuma 1 refakatçi alıcaz demişler bende öyle sanıyordumAnnengile gitmen daha tehlikeli olur bence cnm
Burda hastanelere, hasta haric kimseyi almiyolar
Yok yemicem cnmBen de ama yemiycem. Uyuyacam. Den de yeme boşver bikaç güne alşrz
Burda da doğumdan sonra daha çabuk gönderiyorlar. Şikayetin olursa ara gel diyorlarAnnengile gitmen daha tehlikeli olur bence cnm
Burda hastanelere, hasta haric kimseyi almiyolar
Normal cay iciyorum :)Yesil cay icsen
Yani 1 gece yatış yokmu?Burda da doğumdan sonra daha çabuk gönderiyorlar. Şikayetin olursa ara gel diyorlar
Rabbim yardimciniz olsun, sag saglim kucagina alir insallah .Doğuma 1 refakatçi alıcaz demişler bende öyle sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?