Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben napayım şimdi devam mı edim seviye 1 e?
Nasıl güzel başlamıştım çok kötü bi anıma denk geldi

devam et bonus. bak ben devam ediyorum. salma sakın. salarsan tamamen gider. lütfen iki öğüne, seviye 1 e devam et. yapamayacağın birşey değil. şu andan itibaren birşey yeme. yarın normal seviye 1 e kaldığın yerden devam et. sonra daha çok üzülürsün. ayrıca lütfen şu melankolik halinden de çık. kendini iyice bunaltıyorsun. herkes şu an benzer bunalımlar yaşıyor. salarsak kendimize zarar.

kaçak yaptık geçti gitti. kendi adıma söyleyeyim: yapmasam iyiydi ama oldu. geriye dönüp bakmıyorum. çok şükür bende kronik hastalık da yok. devam ediyorum. niye etmiyeyim ki, 2 öğünün çok faydasını gördüm ben. zaten önümüz ramazan. hurma, kuru incir ve çiğ kuruyemiş stoğu yap canım.

Bende 30 kilo verdim karatayla 15 kilosunu geri aldım malesef, tekrar verebilsem keşke inşallah vericem vermeliyim

Ben de bu aralar temizlikle uğraşyrm.bu hafta be diğer hafta tamamen evi dipbucak temizleyeyim diyorum. İnş bitirebilirm. Zaten dolap içkernn bie kısmını ywptm. Kalanı oruçluyken de yapabilirim.. Yarın biraz duvarları silip 2 halı yıkamayı düşünüyorum.

Ben napayım şimdi devam mı edim seviye 1 e?
Nasıl güzel başlamıştım çok kötü bi anıma denk geldi
Olabilir bonus. Tekrar başla.önümze bakmalıyız. Dünya depresyonda biz nasıl dört dörtlük diyet yapalım??, bence yine seviye 1 e başla. İnan bikaç ay sadece seviye 1 yaparak istediğin kiloya ulaşrsn. Boşver diğer seviyeleri düşünüp hiç gözün korkmasın. Yapabildğin kadar sev iye 1 yap sonra sıkılınca haftada 1 gün isywdiğin meyve ya da başka istediğin bir yiyeceği ekle.

Kızlar kardeşim doğum yapicak sancıları başlamış annem babam 65 yaş üstü benim doğuma gitmem gerekecek hastaneye, eşim diyor gidersen dönüşte 15 gün eve gelme git annenlerde kal kendini tecrit et babam yaşlı ben geldim mi diycem evde cocuklar var eşim ondan korkuyor ben şimdi ne yapayım bir akıl verin

Nacizane, hangi hastane onu bir dikkate al ordaki durumu gözlemle sonra karantinaya alabilirsin kendini bu kötü bişey değil diye düşünüyorum ammma annenlere de gitme yani yazık yaşlılardan uzak durmak lazım kardeşinle kalabilirsin onlarda hastaneden cıkmış olacak yaşlı annenin babanın yanında olmandan daha iyidir

Ay maşallah doğum vakti geldi mi? Sağkıkla aksın kucağına. İçibi rahat tut canö gwçen kadın dığum Dr konuşuyordu çok çok ciddi önlemler alıyoruz doğum yapacaklar korkma ın virüsten diye. Zaten biraz daha kısa tutuyorlar hastanede sanrm. Bence doğumdan sonra da git kızkardeşinin evinde kal. Hem bebeğe bakar yardmcı da olursun.kızların da büyük iki hafta dururlar babayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…