Ben napayım şimdidevam mı edim seviye 1 e?
Nasıl güzel başlamıştım çok kötü bi anıma denk geldi
Fulyaya katiliyorum bonus devam et lütfen
Bende 30 kilo verdim karatayla 15 kilosunu geri aldım malesef, tekrar verebilsem keşke inşallah vericem vermeliyimSelam
Ilk kulübe katıldığımda cankızın açtığı topikte birlikte kilo vermeye çalışmıştık.
Nasıl olduysa grup dağıldı.
O zamanki nickim orkideseverceyda y dı.
Hatırladın mı?
Bende o zamandan buyana birçok yöntem deneyip sonunda bırakıp geri alanlardanım.
Bu son, tam kendime uyan aradığım yöntemi buldum.
Artık hayatıma eski zayıf hatun olarak devam etmek istiyorum.
Ne güzel sizde başlamışsınız, az gayretle başarırsınız ( seviyelere başlayıp cozutan herkese diyorum).
Ben 4 aydır yapıyorum 4. Seviyeye geçmem gerekirken başa döndüm.
Süreci uzattım hiçte pişman deyilim böyle fırsat ayağıma gelmiş kaçırır mıyım?
4 aylık zamanda 17 kilo verdim
3 ayrı dönemde duraklama yaşadım, pes etmedim.
Başa dönmeye karar verdiğimde kendime 2 sefer serbest gün verdim, yine yasaklı bişey yemedim, 1 kez döner ve salata, birinde muz yedim.
Can-ı gönülden isteyen herkesin başaracağına inanıyorum
Herşey gönlünüzce olsun
Olabilir bonus. Tekrar başla.önümze bakmalıyız. Dünya depresyonda biz nasıl dört dörtlük diyet yapalım??, bence yine seviye 1 e başla. İnan bikaç ay sadece seviye 1 yaparak istediğin kiloya ulaşrsn. Boşver diğer seviyeleri düşünüp hiç gözün korkmasın. Yapabildğin kadar sev iye 1 yap sonra sıkılınca haftada 1 gün isywdiğin meyve ya da başka istediğin bir yiyeceği ekle.Ben napayım şimdidevam mı edim seviye 1 e?
Nasıl güzel başlamıştım çok kötü bi anıma denk geldi
En azından 15 kilosunu kurtarmışsınBende 30 kilo verdim karatayla 15 kilosunu geri aldım malesef, tekrar verebilsem keşke inşallah vericem vermeliyim
Ben de ama yemiycem. Uyuyacam. Den de yeme boşver bikaç güne alşrzBen cok aciktim kizlar
Kendimi zor durduruyorum
Ilhamı bu aralar ben yakalıyorum o kaçıyor
Kızlar kardeşim doğum yapicak sancıları başlamış annem babam 65 yaş üstü benim doğuma gitmem gerekecek hastaneye, eşim diyor gidersen dönüşte 15 gün eve gelme git annenlerde kal kendini tecrit et babam yaşlı ben geldim mi diycemevde cocuklar var eşim ondan korkuyor ben şimdi ne yapayım bir akıl verin
Ay maşallah doğum vakti geldi mi? Sağkıkla aksın kucağına. İçibi rahat tut canö gwçen kadın dığum Dr konuşuyordu çok çok ciddi önlemler alıyoruz doğum yapacaklar korkma ın virüsten diye. Zaten biraz daha kısa tutuyorlar hastanede sanrm. Bence doğumdan sonra da git kızkardeşinin evinde kal. Hem bebeğe bakar yardmcı da olursun.kızların da büyük iki hafta dururlar babaylaKızlar kardeşim doğum yapicak sancıları başlamış annem babam 65 yaş üstü benim doğuma gitmem gerekecek hastaneye, eşim diyor gidersen dönüşte 15 gün eve gelme git annenlerde kal kendini tecrit et babam yaşlı ben geldim mi diycemevde cocuklar var eşim ondan korkuyor ben şimdi ne yapayım bir akıl verin
Şu anda herkes bu durumda. Benim de ablam hamile kontrole gitmeye korkuyor..Yarabbi ne sıkıcı günler böylemi olmalıydı güle oynaya bebeği almaya kimse gidemiyor bu cocuk çıkıcak mecbur gidicek 1 kisi kimse yanımızda olmuycak çok üzücü(
Yarabbi ne sıkıcı günler böylemi olmalıydı güle oynaya bebeği almaya kimse gidemiyor bu cocuk çıkıcak mecbur gidicek 1 kisi kimse yanımızda olmuycak çok üzücü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?