Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Annemde diyor bebeğe ben evde bakarım 65 yaş üstü olduğum için sokağa çıkamıyorum hastaneden çıkınca sen evine gidebilirsin diyor böylece hepimiz risk almış olucaz aslında
Kardeşinin evine gidin. 15 gün bekleyin. Sonra sen eve geç annen gelsin yanına. Allah muhafaza sizde olur hiçbir belirtiniz olnaz ama annenin yaşı var hiç risk alnayın.

Oluyor. Açlık olayı değil. Gözüm saatte ne zaman yiyecem.
Bide mesela leblebi gibi sakız gibi sürekli birşeyler olsun ağzımda istiyorum. Çay içiyorum kahve içiyorum içiyorum ama su içmiyorum nasıl
Benimde gözüm hep saatte, acıkmasam bile. Demekki alışkanlık olmuş yoksa bana 4 ay oldu yemeyi unutmam gerekirdi

Annemde diyor bebeğe ben evde bakarım 65 yaş üstü olduğum için sokağa çıkamıyorum hastaneden çıkınca sen evine gidebilirsin diyor böylece hepimiz risk almış olucaz aslında
Annen bir oda ayarlasa kardeşinle orada kalsanız. Hem siz karantina olursunuz. Hem kardeşine destek. Annenlerin aklı kalmaz. Hayırlısı olsun

Öğle yemeklerini yaparken size bakayim dedim canlar.cuma tartılacam bende merak etmiyo değilim.gecen hafta iyi gitmeme rağmen yargıya yansımadı.bugun bayağı hafif hissediyorum kendimi.dun altıdan sonra su içmedim söylemiştim.o yüzden olabilir mi.deneyecegim bir kac günde.nerdeyse 2 lt su içtim.6 ya kadar da devam.

merhaba kızlarrr

canım kardeşinin zaten yardıma ihtiyacı olur. iyice korunup, sarıp sarmalanıp hastaneye git. gelince bütün kıyafetleri yıka ve duş al. kardeşinde kalırsın istersen. eve dönersen de aynı şekilde üstündekilerin hepsi makineye. sen de duşa.
bir odada izole et kendini. çocuklar ve eşinle aynı odada olma. Allaha emanetiz zaten. benim kuzenler hep doktor. eşleriyle odaları ayırdılar. çocuklarla aynı odada bulunmuyorlar ve ev içinde de maske takıyorlar. Allah çok şükür bir sorun yok. yoksa hergün hastaların yanından geliyorlar.
annenlere gitme sakın.
Tunaydinnn iyi pazarlar kizlar

Gece acliginin karsiligini aldim
kaççıktın merak ettim
Günaydın kızlar
2 gündür yediğim salatadan dolayı ödem var umarım. Çünkü artıyı hak etmiyorum. Güzel yedim spor yaptım off
yeşil çay, beyaz çay ödemi çok güzel söküyor canım. dün 2,5 kupa içtim tüm gün wc deydim. bütün ödemi söktü. yok sen de sökülmediyse gerisi kilodur haberin olsun.

Günaydın kızlar
2 gündür yediğim salatadan dolayı ödem var umarım. Çünkü artıyı hak etmiyorum. Güzel yedim spor yaptım off
brokolide kiminde sislik yapabiliyor cnm
Ne kadarlık bir karşılık. Ben de merak edyrm yarın kaç çıkacam
beni tatmin etti
sen baya az yiyorsun cnm erken de kapatiyorsun
kaççıktın merak ettim
Cuma süpriz yapicam

Kizlar benim artim cok oldugu icin bu hafta daha fazla verebilmek icin dün 5 de 5 diyetine basladim
Zaten 1 hafta sonra ramazan

1.gun patates
2.gun Sebze
3.gun et
3.gun meyve
5.gun yogurt yada yumurta
Hepsi yagsiz tuzsuz

Dün 13.00 +16.30 da 3 er haslanmis patates yedim, yagsiz tuzsuz, baharatli

Bugün firina karsik sebze koydum, yag tuz yok

Evet cok güzel verdiriyor ama sobrasi cok önemli azami dikkat gerekiyor

afiyet olsun. cuma kaç kiloydun ya çok merak ettim hadi söyle. bu cuma kaç çıktığına bakarız. hadi hadi hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…