- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Geçen bir arkadaşımn tanıdığı doğum yapmştı . 1 gece tutmamışlar dedi ama doğum şeklini sormadım.Yani 1 gece yatış yokmu?
Aminn inşallah teşekkürlerRabbim yardimciniz olsun, sag saglim kucagina alir insallah .
Kardeşinin evine gidin. 15 gün bekleyin. Sonra sen eve geç annen gelsin yanına. Allah muhafaza sizde olur hiçbir belirtiniz olnaz ama annenin yaşı var hiç risk alnayın.Annemde diyor bebeğe ben evde bakarım 65 yaş üstü olduğum için sokağa çıkamıyorum hastaneden çıkınca sen evine gidebilirsin diyor böylece hepimiz risk almış olucaz aslında
Benimde gözüm hep saatte, acıkmasam bile. Demekki alışkanlık olmuş yoksa bana 4 ay oldu yemeyi unutmam gerekirdiOluyor. Açlık olayı değil. Gözüm saatte ne zaman yiyecem.
Bide mesela leblebi gibi sakız gibi sürekli birşeyler olsun ağzımda istiyorum. Çay içiyorum kahve içiyorum içiyorum ama su içmiyorum nasıl
Allah hayırlı doğum nasip etsin, sanada yardımcı olsun
Annen bir oda ayarlasa kardeşinle orada kalsanız. Hem siz karantina olursunuz. Hem kardeşine destek. Annenlerin aklı kalmaz. Hayırlısı olsunAnnemde diyor bebeğe ben evde bakarım 65 yaş üstü olduğum için sokağa çıkamıyorum hastaneden çıkınca sen evine gidebilirsin diyor böylece hepimiz risk almış olucaz aslında
Ne kadarlık bir karşılık. Ben de merak edyrm yarın kaç çıkacamTunaydinnn iyi pazarlar kizlar
Gece acliginin karsiligini aldim
Ödem vardr canm.yeşilçay içGünaydın kızlar
2 gündür yediğim salatadan dolayı ödem var umarım. Çünkü artıyı hak etmiyorum. Güzel yedim spor yaptım off
Devam et tabiki.cok abartmadan kendini mutlu edebileceğin minik ödüllerle.mutlu olmayınca diyet bile zorBen napayım şimdidevam mı edim seviye 1 e?
Nasıl güzel başlamıştım çok kötü bi anıma denk geldi
canım kardeşinin zaten yardıma ihtiyacı olur. iyice korunup, sarıp sarmalanıp hastaneye git. gelince bütün kıyafetleri yıka ve duş al. kardeşinde kalırsın istersen. eve dönersen de aynı şekilde üstündekilerin hepsi makineye. sen de duşa.Kızlar kardeşim doğum yapicak sancıları başlamış annem babam 65 yaş üstü benim doğuma gitmem gerekecek hastaneye, eşim diyor gidersen dönüşte 15 gün eve gelme git annenlerde kal kendini tecrit et babam yaşlı ben geldim mi diycemevde cocuklar var eşim ondan korkuyor ben şimdi ne yapayım bir akıl verin
kaççıktın merak ettimTunaydinnn iyi pazarlar kizlar
Gece acliginin karsiligini aldim
yeşil çay, beyaz çay ödemi çok güzel söküyor canım. dün 2,5 kupa içtim tüm gün wc deydim. bütün ödemi söktü. yok sen de sökülmediyse gerisi kilodur haberin olsun.Günaydın kızlar
2 gündür yediğim salatadan dolayı ödem var umarım. Çünkü artıyı hak etmiyorum. Güzel yedim spor yaptım off
brokolide kiminde sislik yapabiliyor cnmGünaydın kızlar
beni tatmin ettiNe kadarlık bir karşılık. Ben de merak edyrm yarın kaç çıkacam
sen baya az yiyorsun cnm erken de kapatiyorsunÖğle yemeklerini yaparken size bakayim dedim canlar.cuma tartılacam bende merak etmiyo değilim.gecen hafta iyi gitmeme rağmen yargıya yansımadı.bugun bayağı hafif hissediyorum kendimi.dun altıdan sonra su içmedim söylemiştim.o yüzden olabilir mi.deneyecegim bir kac günde.nerdeyse 2 lt su içtim.6 ya kadar da devam.
Cuma süpriz yapicamkaççıktın merak ettim
Evet cok güzel verdiriyor ama sobrasi cok önemli azami dikkat gerekiyorKizlar benim artim cok oldugu icin bu hafta daha fazla verebilmek icin dün 5 de 5 diyetine basladim
Zaten 1 hafta sonra ramazan
1.gun patates
2.gun Sebze
3.gun et
3.gun meyve
5.gun yogurt yada yumurta
Hepsi yagsiz tuzsuz
Dün 13.00 +16.30 da 3 er haslanmis patates yedim, yagsiz tuzsuz, baharatli
Bugün firina karsik sebze koydum, yag tuz yok
Kizlar benim artim cok oldugu icin bu hafta daha fazla verebilmek icin dün 5 de 5 diyetine basladim
Zaten 1 hafta sonra ramazan
1.gun patates
2.gun Sebze
3.gun et
3.gun meyve
5.gun yogurt yada yumurta
Hepsi yagsiz tuzsuz
Dün 13.00 +16.30 da 3 er haslanmis patates yedim, yagsiz tuzsuz, baharatli
Bugün firina karsik sebze koydum, yag tuz yok
Evet cnm öyleEvet cok güzel verdiriyor ama sobrasi cok önemli azami dikkat gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?